Lukijoilta: TEKSTATEN

Kriitikko P Eronen, Lännen mediat, olet väärässä. Jos on lukenut Stig larssonin Millenium-sarjan, niin englanninkielinen versio elokuvana todellakin on huonompi kuin ruotsalainen ja kirjahan on loistava verrattuna elokuviin!

Kiitos Nesteelle, joka myy kunnon dieseliä. Tuli juuri pestyä traktorin polttoainesäiliö mustista limaklönteistä, kun olin käyttänyt biodieseliä ja traktori seisoi talven.

Yle mainostaa kattoremonttia?? Kestää 40 v. bm-aluskate 2–3 v. sen jälkeen kuin paperia.

Neste ei voi laajentaa saasteettoman biodieselin jakelua, koska silloin diesel ohittaa saasteettomuudessa hybridin ja tulee samalle viivalle sähköauton kanssa. Sehän vaarantaisi nyky sähköautouskonnon.

Joku pahoitti mielensä tekstaten-palstalla 9.1.20 eläkeläisten taitetusta indeksistä ja haluaa tietää kenen aikaansaannosta se oli. No, ainakin Lipposella oli sormensa pelissä. Mikähän närästykseen auttaisi...

Pohjalaisen mukaan katuvalojen korjaustyöt aloitettiin tällä viikolla Vaasassa. Toivottavasti Kalarantaankin saadaan vihdoin valoa! Pimeänä ovat valotolpat olleet koko talven ajan.

Pohjanmaan museon kokoelmissa on 21 Helene Schjerfbeckin teosta. Eikö nyt olisi ajankohtaista taas laittaa niitä näytille myös Vaasassa?

Mitä Vaasan keskustassa, kuten Kirkkopuistikolla, tehdään pyöräteillä, kun ihmiset muutenkin pyöräilevät jalkakäytävillä...

Uimahallin parkkipaikka on sakkorysä! Henkilökunnalle varattu puolet parkkialueesta ja siitä puolet tyhjänä, uimarit saa mennä mihin lystää!

Vieläkin iso kiitos Antti Rinteelle ja nykyhallitukselle Vaasan keskussairaalan laajasta päivystyksestä, se on iso asia Vaasalle ja koko Rannikko-Pohjanmaalle. Laajan päivystyksen sairaala voi pelastaa niitäkin, jotka sitä niin voimakkaasti vastustivat.

THL:n infraäänen altistuskokeeseen ei saa osallistua ihmiset, jotka ovat saaneet terveysoireita tuulivoimasta. Miksihän näin?

Kyllä ei ole Eero Aho paras Rokka. Puuttuu positiivinen karisma ja uskottavuus. Valju vaikutelma, kun taas vastakohtana rähinärepliikit menevät överiksi.

Kiitos Konstantin Matinpojalle erinomaisesta kirjoituksesta masennuksesta. Kunpa kaikki ihmiset ja varsinkin esimiehet ymmärtäisivät, että kyseessä oikea ja vaikea sairaus eikä mitään lusmuilua, joksi se helposti leimataan.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi