Lukijoilta: TEKSTATEN

Mitä? Keihäslegenda ei voi aloittaa kokopäivätyötä, koska lapset kotona ja vaimo äitiyslomalla?! Missä pumpulissa elänyt? Se on jokapäiväistä tavallisille tallaajille. Normielämä näyttää olevan vaikeata kaikille, jotka koko elämänsä urheilleet, elannoksi.

Antti Tuuri kysyy tärkeää asiaa. Fennovoimaa rakennetaan, vaikka laitoksen rakentamislupaa ei ole myönnetty. Paljonko Voimajunkkarit oy ja Fortum on sinne sijoittanut? Kirjoita Antti kirja Fennovoimasta ja siihen liittyvästä kähminnästä!

Nuorisosäätiöjutussa ei sanaakaan kepusta. Tähän kepulaisten vilunkifirmaan oli sotkeutunut useampiakin poliitikko ja saaneet ansaitsemansa tuomiot.

Mihin jätteisiin kuuluu kiinalainen led-paristokäyttöinen lämpökynttilä, sanoisin tuikku, merkinnällä ce iii.

Tupakka tappaa vuodessa miljoonia ei ydinvoima. Kiinan 2 kpl Olkiluoto 3 -tyyppistä voimalaa maksaa 1/4 verrattuna Englantiin. Pyhäjoen hinta lähempänä Englannin hintaa. Hinta ratkaisee myös jotain. Pyhäjoen hinnalla tuulivoima on halvempaa. Tuulivoimala ei valmis. Lisää siipiä ja lisää napakorkeutta sekä elinikää.

Vaasan kokoomusnuorten varapuheenjohtaja, oletko itse käynyt ikinä edes turkistarhoilla? Ihmettelen tätä kokoomuksen linjaa, eikö kokoomuslaisilla ole muuta asiaa kuin puolustaa eläinrääkkäystä.

Miksi Vaasan seudulla ei myydä ympäristöystävällistä Nesteen ja St1:n biodieseliä? Onko vika asenteissa. Silloin alueella saataisiin dieselien päästöt lähes nollaan.

Käsittämätöntä, että Onkilahteen upotetaan joka vuosi kuusia. Ettekö pöljät ymmärrä, että Onkilahti mataloituu koko ajan muutenkin. Lopettakaa nuo järjettömyydet.

Varokaa sakkorysää Vaasan uimahallin takana! Henkilökunnalle varattuna 33 autopaikkaa. Siellä ei voi olla 33 ihmistä töissä, edes yhtä aikaa. Törkeää! Uimareista ei ilmeisesti tykätä? Parkkisakoilla paikattaneen Vaasan surkeaa taloutta. Mitä sanoo uimahallin päällikkö?

Joku tämän lehden lukija on tosi kateellinen ja katkera Seinäjoella tapahtuviin asioihin. Kysynpä vaan että miksi???

Antti Tuurin elämänkatsomus / kokemus ansaitsee suuren kiitoksen Pyhäjoen asian pöydälle nostamisesta!

J. Strand on unohtanut, että Suomi vapautui Ruotsin vallan alta jo yli 200 vuotta sitten. Sääli että Vaasan kehitys on pysähtynyt tuohon unohtuneeseen tosiasiaan.

Ketä kiinnostaa, mitä Britannian kuninkaalliset puuhastelevat. Ei vaikuta meihin mitenkään.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa