Lukijoilta: TEKSTATEN

Kannattiko kotkilta varastaa valmis saalis oikein ilmatyynyaluksella Lappajärvellä? Luontoa suojeltiin siltä itseltään.

Laihialla rahastetaan vanhusten hoivalla. Pihlajalinna korotti vuokria 218e :sta 544e eli vanhuksen eläke ja tuet eivät enää riitä, menee vanhuksen pienet säästöt. Kunnassa neuvottiin hakemaan halvempaa hoitopaikkaa eli lähettää pois kotikunnasta.

Migrin tuore raportti kertoo, että syksyllä 2015 Suomeen saapuneet kansainvälistä suojelua saaneet turvapaikanhakijat voivat nyt hakea kansalaisuutta. Neljän vuoden asuminen maassa riittää. Näinkö halvalla annamme isänmaamme pois?

Gretalle täys kymppi. Ilamaston muutos on hunraprosenttisesti onnistunu tänä talavikautena.

Nyt vaasalaisia viedään oikein komialla bussilla Seinäjoen latoon ostoksille. Siellä se taivas aukee.

Pojat haluaa olla poikia ja opiskella vaikkapa putkimiehiksi. Tytöt haluaa vaikkapa hoitsuiksi. Se on ok. Mikä sairas mieli näkee tässä kehityksen esteitä?

Sankelo aivan oikeassa Kirkkopuistikon pyörätiestä. Uskomatonta, että ei kaupungin virkamiesarmeija pystynyt ennakoimaan liikennevirtausta, todellinen ruuhka alkaa, kun Wärtsilä muuttaa Vaskiluotoon! Ja ilmasto ei sillä kylmene, että yksi kaista otetaan pois, sen sijaan kansa joutuu loppupelissä maksajaksi!

Kiitos Hermanni Sankelo! Helsingissäkään ei ole tuollaisia pyöräbaanoja. Kalliin Gerbyn suunnan tieuudistus menee täysin hukkaan. Toisesta päästä levennetään ja sitten vedetään sumppuun! Ja odottakaa kun Vaskiluodon trafiikki alkaa. Päättäjät???

Moni nainen kaipaa sisimmässään rakasta miestä, hellyyttä, luotettavuutta, rakkautta. Ei kaipaa Tarzania, ei testosteronia. Kyllä se vain näin on.

Liikuntatoimen johtaja, näyttää siltä että tarkoituksesi on ajaa alas isolla kädellä liikuntapalveluja Vaasassa. Liikuntapalveluja ei ole enää kaikenlaisille liikunnan harrastajille. Meno näyttää jatkuvan myös tänäkin vuonna. Tällaista toimintaa ei ole ollut Vaasassa koskaan aikaisemmin.

Vaasan kaupungin 3 pv lomautus pieni verrattuna ammattikorkean kurimuksiin 4 vuoden aikana, järisyttävin 4 vk v. 2019.

Ohisalo sen todisti; viherpipertäjät ovat samanlaisia oman edun tavoittelijoita ja sulle mulle -politiikan harrastajia, kuin muutkin.

Vihervasemmistohallitus RKP mukana, nostaa puoluetukia kuudella miljoonalla. Mitähän sillä rahalla sais vanhusten hyvinvointiin? Muistakaa äänestäjät!

Kirkkopuistikon pyörätie oli susi jo syntyessään. 2 kertaa olen nähnyt pyöräilijän ja silloinkin he ajoivat väärään suuntaan. Palautetaan 2-kaistaiseksi.

Nuo postin asiakkaille tarkoitetut 10 min. ilmaiset parkkipaikat Raastuvankadulla ovat todellinen sakkorysä ja parkkipirkkojen märkä päiväuni, kun saavat nurkan takaa kytätä sekuntikellon kanssa koska pääsee kirjoittamaan sakkolapun.

Hermanni rysäytti kerralla kokoomuksen pisteet vahvasti miinukselle. Todella kapeakatseinen autoilija.

Pasi Kirkkopelto ansaitsee kommentillaan Vaasan kulttuurielämän esilläolon vaisuudesta tuen ja jaetun huolen. Luova luokka esiin ja keskusta eläväksi. Se tuo ihmiset ja ihmiset taas pönkittävät kuihtuvaa kauppaa. Ei toisinpäin. Nyt irti siitä kuulusta boxista!

Kyllä nuoren aikuisen mieltä niin lämmitti, kun näki Rewell Centerissä Mäkysen ja ministeri Paateron aiheuttaman yleisöryntäyksen! Siinä on kyllä äänestäjiensä näköinen puolue.

Wärtsilän siirtyminen Vaskiluotoon aiheuttaa kasvavaa autoliikennettä myös Kirkkopuistikolla. Nyt 1-kaistaisuus sumputtaa liikennettä. Pyörätiet pois.

Tero Jaskari mainitsi kirjoituksessaan ilmaston lämpenemisestä johtuvan lämmitystarpeen pienenemisen ja sitä myöten luonnollisesti myös päästöjen vähenemisen, kysehän on todella suurista määristä. Hämmästyttävää, että ilmastosta hysteerisenä huutavat tahot eivät koskaan mainitse näin tärkeää näkökohtaa.

Talon lämmittäminenkin tuntuu olevan ilmastorikos Sanna Marinin punavihreän hallituksen mielestä.

Kukapa jaksaisi maksaa siitä, että näkisi Ähtärin eläinpuistossa parit pandakarhun peräpuolet, hommahan oli jo alunperin tuhoon tuomittu.

Miinanpoistaja ex-presidentin selittelevä kannanotto Haaviston puolesta taisi olla kohtalokas kuolemansuudelma Pekan pressahaaveille ja onnenpotku Suomen kansalle! T: Sale-fani

Mikä ongelma opettajien lomautuksissa? Lomauttakaa kesällä! Pystytte järjestämään ne joulujuhlat, joista oltiin huolissaan.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi