Lukijoilta: TEKSTATEN

Naisvaltaisesta kasvatus- ja opetustoimesta ollaan jatkuvasti kolme päivää viikossa sairauslomalla oman tai lapsen sairauden takia, mutta nyt ei mitenkään pystyttäisi olemaan kolmea päivää etukäteen suunnitellusti lomautettuna. Höpsis.

On nämä opettajat välillä raivostuttavia; lapset kärsii lomautuksista. Nuo lomautukset täytyy tietenkin järjestää lasten lomien aikana.

Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa!

Jos lehmät tulisivat talvet toimeen ulkona, ne olisivat kävelleet Suomeen omin jaloin kuten karhut ja ketut.

Kiitokset Selkämäen kaavateiden auraajalle/hiekottajalle.

Voisiko palokujat vaasalaisittain nimetä esim. Hartmaninpränkki. Eli kaikki palokujat pränkeiksi. Onhan Seinäjoellakin viita- ja raittikatuja. Eihän Hutskin Leipurin- ja Maalarinkuja ole pränkkejä. Ollaan nyt rohkeasti vaasalaisia.

Lopetan Vaasan Sportin sponsoroinnin, kun peluuttavat törkytaklaajia. Jos ei taidoissa pärjää, ei saa mennä kaukaloon vain törkytaklaamaan.

Ähtäristä karanneita kanadanmajavia jahdataan kuin vankilasta karanneita murhaajia. Metsästäjäksi itseään kutsuva ukkolauma kyttää kiikarikiväärien kanssa lammikoiden äärellä vapaudesta nauttivia luontokappaleita.

Mäkäräinen ei osaa ampua. Uskokaa jo.

Opettajat lomautettava kesällä, niin ei opetus kärsi!

Täytyy kyllä ihmetellä, kuinka vihreät ja kokoomus ovat löytäneet toisensa vaasalaisessa seurakuntapolitiikassa. Käsi kädessä kohti kirkon rappiota.

Wasa stationilla hyviä vuokrasopimuksia. Uusin verovaroin toimiva Yle. Kaikki on mahdollista tässä maassa. Kyllä rakennuttaja tykkää.

Kodittomista kissoista huolehtiminen on joidenkin järjen jättiläisten mielestä pois vanhuksilta! Te, jotka sitä valitatte, ilmoittautukaa ensi tilassa vapaaehtoistyöhön vanhusten palvelutaloihin! Loppuiko kiinnostus?

Miksi Asuntolehti lopetettiin, oli niin selkeät ilmoitukset ja myytävät kohteet?...

Miksi Ylen alueuutisten Vaasan toimitus ei tee kunnon uutispätkiä Vaasasta? Jos jotain tulee, niin se on vain toteamus aiheesta. Kun taas naapureiden uutisoinnista tehdään paljon syvällisemmät uutiset. Onko kysymys haluttomuudesta vai peräti ammattitaidottomuudesta? Uutisaiheita kyllä olisi.

Tolppaselle tiedoksi: uimahallin ja kaupunginorkesterin lomautus ei oikeasti haittaa ketään. Kyseessä vain 3 päivää. Suhteellisuudentajua.

On se hyvätuloinen, joka saa 68 vuoden työrupeamasta 2500. Itsekin olin 68 v. ja saan nettona vain 1500. Ja kun eläke nousi nyt 1,3%, niin veroni nousi 1,75%, joten tiedossa on taas edelliseen eläkkeeseen pudotus 0,45%, Lääkkeet maksoi juuri 188,45 omavastuu, joten elämiseen ja ruokaan ei jää mitään kun on vuokrat, vedet, sähköt ja muut pakolliset menot maksettu. Ottaisin mielelläni sen 2500 euroa, kiitos. Eläkeläinen täälläkin.

Kaupunginhallitus ja -valtuusto vuodeksi pakkolomalle, etteivät ainakaan vuoteen pahentaisi Vaasan taloutta.

Autot suurenevat ja pöljät suomalaiset pienentävät parkkiruutuja.

Suunnaton vihreä hiilarikupla vain paisuu ja paisuu! Tätä kummajaista poliitikot lumoutuneina ihastelevat. Kuplat kuitenkin aina puhkeavat. Ei syytä huoleen. Puhdasta ilmaa Suomessa piisaa.

Kyllä tulee ikävä Kari Uusikylän kolumneja. Kiitoksella muistaen ikätoveri:

Kaupunki torppasi rasvattoman luomumaidon tarjoamisen säästösyistä, mikä sinänsä oli järkipäätös, jos vaihtoehtona rasvaton luomumaito. Kouluissa tarjotaan rasvatonta, värjättyä litkua juotavaksi ja keijua leivän päälle. Jos siinä litkussa jokin vitamiini olisi onnistunut säilymään, niin ilman rasvaa se ei imeydy. Ainoa oikea juoma olisi vähintään sininen, rasvallinen, homogenoimaton luomumaito, jossa rasvaa ei ole pilkottu suolistolle kestämättömäksi ja leivän päälle oikeaa voita. Nämä kasvirasva- ja kevyt tuotteet vain lihottavat ihmiset. Mistä hatusta nämä ravintosuositukset aina tasaisin väliajoin vedetään?

Nyt kun lehti uudistuu, toivon hauskoja ja valoisia sarjakuvia. Fingerpori on usein törkeä ja koti- ja työpaikkakiusattu B Virtanen ei naurata. Vahingoniloa lisäävät. Myös suorasukaisia kolumnisteja kuin Tuuri ja Uusikylä ovat olleet.

Ihme on tapahtunut, näin polkupyörän Kirkkopuistikolla. Se nojasi parkkeerauskieltomerkkiin. Noin turha satsaus pyörätiehen olisi voitu panna tarpeelliseenkin esim. Ilveksen- ja Ahmantien asvaltointiin. Kiinteistö- ja katumaksut kyllä kelpaavat.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi