Lukijoilta: TEKSTATEN

Kyllä kannattaa sukulaisten varautua siihen, että kohta ”napsahtaa”! Nimittäin kolari! Joku täydellinen reikäpää on nyt kahtena aamuna peräkkäin ajanut, tummalla farmari-bemarilla kuolemaa halveksien kohti Seinäjokea, noin klo 7. Vauhtia yli sata ja ohittaa päin vastaantulevia ja kun sattuu sellainen vastaantuleva, joka säikähtää ja lyö jarrut pohjaan, niin silloin sattuu ja aika moneen muuhunkin, kun tiedetään millainen liikenne tuolla tiellä on aamuisin. Ottakaa hyvät ystävät auto pois tuollaiselta tollolta!

Hyvin teitte Lappajärven pelastuslaitos, toivottavasti kadehtijat eivät mene heikoille jäille.

Voisiko kaupungin kiireinen (hätäinen) auramies Kärjessä olla rullaamatta tontin liittymän nurmialuetta; sitä kun tarvitaan taas kesällä. Asiasta vastaava herra Kiireinen Virkamies ei vastaa posteihin. Kuinka uskalsinkin näin mitättömällä asialla vaivata... Anteeksi.

Kysyn vaan, onko päättäjien mielestä Kirkkopuistikon pyörätie onnistunut hanke? Kaikkeen turhuuteen ei kannata ryhtyä vaikka puolet kustannuksista saakin avustuksena. Lupaankin päättäjille terveen oikean jalan tilalle vaihdettavaan puujalkaan, vähintään puolet kustannuksista. Täysimääräisen avustuksen ilmaisen veistotyön muodossa saa molemmista.

Kuka solikaan, joka voitti naisten ah-mc-cupin yhteeslähärön 12/1 2020 Oberhoffis. Muisti brakaa.

Mahtavaa, että Seinäjoesta halutaan tehdä maan mukavin pyöräilykaupunki! Ne valtuutetut, jotka tämän tyrmäsivät voisivat joskus jättää Audinsa kotiin ja mennä pyörällä valtuuston kokoukseen. Kunnolliset ja turvalliset kävely- ja pyörätiet kuuluvat myös tulevaisuudessa kehittyvään kaupunkiin!

Tuntuu siltä, että näin nettiaikana tiedot asioista ovat mitä sattuu Esim. toisen maailmansodan uhreista ei ole mitään tietoa. Tässä 2006 vuoden WSOY:n tietosanakirja Factan lukuja: Toisessa maailmansodassa kuoli yli 50 miljoonaa ihmistä, joista puolet siviilejä. Japanilaiset tappoivat 3–4 miljoonaa, muut kuolivat pääasiassa Euroopassa.

Aikuuset rotevat miehet kehtaavat kuukausitolokulla vääntää kättä siitä, jatkuuko kiky vai ei! Jos duunari tai metsuri olisi yhtä saamatoon, ei tässä maassa olisi enää yhtäkään sahaa eikä sellupaperitehdasta pystyssä. Saa nähärä, kuinka tämän ay-pamppujen nyhyjäämisen jälkeen?

Timo Männistö sanoo: Pitää luottaa siihen, että ovat ammattilaisia ja tekevät työnsä ammattimaisesti. Näinhän nyt ei kuitenkaan ollut tässäkään valmennuksessa. Olisiko vaan paras laittaa reissuvihko kainaloon, jossa voisi purkaa pahoitettua mieltänsä, se on tätä päivää.

Hyvä Junior Sport, rohkeata reagointia c-junnutoimintaan. Kuinkas vielä valmennus b-junnujen maalivahteja kohtaan?

Millä nopeudella henkilöauto liikkuu perävaunussa, määräysten mukaan kiinnitettynä?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi