Lukijoilta: TEKSTATEN

Onnistunut mahroton. Uudistus onnistui todella hienosti. Rupriikkikirjasimen vaihto uudistuneelle lehdelle oli napakymppi.

Olet asian ytimessä Jukka Mäkynen, juuri näin vihervasemmisto tuhoaa Suomen. Äänestäjät eivät tajunneet ja pian on myöhäistä.

Eikö Yle voisi hakea uusia tiloja Mustasaaren puolelta, kun se ei lähetä yhtään suomenkielistä ohjelmaa Vaasasta, kun alueuutisetkin lähetetään Kokkolasta.

Lapsilla on lain suoma oppivelvollisuus, myös oikeus. Nyt kun jos esim. opettajia kaupungin taholta lomautetaan, asettaa se tämmöiset typerät pyörätiet ja urakkahinnasta lähes puolella kasvaneet stadionrakentamiset outoon valoon. Joku vakavissaan ehdottaa pesäpallostadionin siirtoa mudan päälle (10 milj.). Ehkäpä eräiden pitäisi miettiä omaa ammattitaitoaan. Kunnan tehtävä ei edelleenkään ole rahoittaa yksityisiä firmoja. Laiva ei tule ikinä maksuun.

Nyt alkaa ennen näkemätön sotehuijaus. Kansainväliset kelmit ovat valmiina tulemaan kuntien kumppaneiksi sote-yrityksiin. Tämä tietää kuntien kassojen tyhjentämistä. Sijoittajille tyhmemmät kunnat ja kuntayhtymät antavat enemmistöosuuden perustettavista yhtiöistä.

Tosissanneko olette, jotka valitatte kissatalon paikasta!? Kipittäkää nopeasti peilin eteen!

S-joen ideaparkissa käynyt 4 viikon aikana 800 000 asiakasta, joista 10 % vaasalaisia. Voisiko i-parkin johtaja ihan lehdessä kertoa miten näihin lukuihin on päädytty eli miten ne on laskettu.

Miksi Vaasan kaupungin pitää rahoittaa Öjbergetin rinnettä? Muualla toimintaa hoitaa yksityiset yrittäjät.

Kun lukee keskiviikon uutisen Vaasan kouluissa opiskelevista maahanmuuttajista ja siihen liittyvistä asioista, ei ole ihme että Vaasan talous on kuralla. Kyllä rahaa näyttää olevan mutta ei vanhuksille.

Kuka jaksaa maksaa pandojen peräpää-näyttelyn? Yt-neuvottelulla haetaan 20 työntekijää lopputililuukulle! 20 vain 2 pandan tähden.

Opettajien lomautukset lasten lomien aikaan. Ei mitään ongelmaa! Lomautukset tietysti harmillista, mutta kun on pakko säästää.

Erästä yliopistoa on moitittu käsittämättömästä mainoksestaan. Eräs maallikko sanoi saman näin: Ei se ole tieteellistä tekstiä, kun sen ymmärtää! Joten turha yliopiston mainostaa, vai?

Vanhan Vaasan 30km/h on hengenvaarallinen. Ylimieliset kuskit ohittavat aamuisin tunnollisia ajajia, montakin autoa yhtä aikaa ja hirveillä nopeuksilla. Poistakaa nopeusrajoitus!

Aika erikoinen juttu kun ihminen putoaa eduskunnasta niin eiköhän ministeri ota avustajakseen vielä suuremmalla palkalla.

Miksi ei uuden lehden nimeksi tullut il-po? Nykyinen on nimihirviö.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi