Lukijoilta: TEKSTATEN

Tarkistakaa laskujenne jakelija ennen kuin syytätte Postia kaikista jakeluvirheistä. Postin jakamissa laskuissa on aina kuoren päällä maininta Posti oy. On kohtuutonta, että Posti saa myös kilpailijoiden virheet niskaansa.

Ei se varsinaisesti mikään ihme ole jos terveydenhuollon laskuja ajautuu ulosottoon. Oma, vajaan kahdensadan laskuni kun seilasi postin teillä tietymättömillä ensin viikon ja sittenhän minulla oli enää viikko maksuaikaa eräpäivään. Pari sataa on pieneläkeläiselle iso raha yhtäkkiä maksettavaksi.

Minulla on kännykässäni riistakameravideo pururadalta Mietaalta 4.1.2019. Siinä jolkottaa 11 isoa sutta. Mia Takulan mukaan niitä ei siis oikeasti ole, eikä niistä ole vaaraa?

Mia Takula 26.1. muun muassa seuraavasti: Pieni osa suden puolustajista on pikemminkin susiromantikkoja. He ihannoivat sutta epäterveellä tavalla. Susi voi olla heille henkimaailman shamanistinen satuolento ja pahimmillaan heillä on esimerkiksi koirasusia. Susiromantiikka on yhtä vahingollista kuin susiviha. Voisiko tuota enää selkeämmin sanoa?

Kenen älynväläys oli jättää lehden paras sarjakuva pois, Helke-hirvi heti takaisin!

Miksi verovaroin toimiva Yle on kaupallisten luontojärjestöjen viestintäkanava. Näin ei pitäisi toimia!

Meillä tehtiin eko-muutos taloudessamme. Muovitavara sai oman roskiksen. Nyt toteamme, sitä tulee huomattavasti enemmän kuin poltettavaa jätettä. Kokeilkaapa tekin.

Vaasan kaupunginorkesterille kiitokset upeasta kamarimusiikkielämyksestä Henrin salongissa.

Työvoimatoimistosta ei ole koskaan ollut pienintäkään apua ollessani työttömänä, ei myöskään avoimiin työpaikkoihin hakemisesta. Väkisin on itsensä tungettava töihin, käytettävä verkostoja ja oltava röyhkeä. Josko siis työvoimatoimistoilta alettaisiin vaatia tuloksia ja työnantajat etsisivät aktiivisesti työvoimaa, jos oikeasti haluavat työllistää.

Miten voi olla mahdollista, että maatilalla eläimet on kohta vuoden olleet yöt päivät ulkona kuravellissä? Näyttävät kasassa maatessaan isoilta kiviltä. Onko tämä sitä keskustan maatalouspolitiikkaa?

Vaasan kaupungin yt:t. 25 hengen vähennys pitäisi olla 250 vai pantaisiinko 0 lisää!

Sellu- ja paperiteollisuudessa palkka kustannukset on vain 2–7 prosenttia kokonaismenoista, siellä miehet ja naiset tekevät kovasti töitä paljolti vuorotyössä. Ei kannata olla kateellinen, työ on haasteellista.

Miksi Helge poistettiin lehdestä.sille nauravat nuoret ja vanhat. Mustanaamio on aikansa elänyt.

Seinäjoen johtoon pitää saada henkilö, joka pystyy avauksiin Vaasan kanssa eikä pyri punaisen Tampereen takamaaksi.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi