Lukijoilta: TEKSTATEN

Ilkka-Pohjalaisessa pitää olla Viivi ja Virtanen kuten ovatkin ja toivottavasti pysyvätkin. Mutta Pöyrööt on tyhmin, pohjalaista kehumista koko ajan, ja aina melkein samanlaista. Sitä kuulee muutenkin kylillä kyllästymiseen asti.

Tuli uusi lehti ja hyvä niin. Laajempaa tietoa myös Etelä-Pohjanmaalta. Kiinnostaa kovasti monia. Sarjakuvat toisarvoinen asia, mutta kivoja, etenkin Fingerpori, jossa jotain hauskaa juttua aina. Piirrettyjä jos kaipaa ainoastaan, niin Aku Ankka osta.

Mikä mättää Vaasan pääterveysaseman ajanvarauksen puhelinpalvelussa? Sanottiin odotusajaksi, neljä min., odotin kaksikymmentä min., sitten hermo petti ja suljin puhelimen. Rahat meni hukkaan.

Me keskustassa olemme valmiita keskustelemaan..., toisteli eteläpohjalainen kansanedustaja useaan kertaan keskiviikon aamuradiossa. Aiheena oli toimenpiteet työllisyysasteen nostamiseksi. Näillä mennään.

Pamilaiset pistävät Prismat kiinni ja sahaavat omaa oksaansa. Erosin aikanaan Pamista, kun kävivät työpaikallamme kertomassa, että työnantajamme riistää meitä vaikka mielestämme me tienasimme ihan hyvin.

Sportin toimisto utj:n johdolla teki tästä juhlakaudesta unohtumattoman...

Isoo kiitos Rakkausresepti-teatteriesityksestä Ilmajoella kaikille näyttelijöille ja mukana eriasioissa auttaneille! Saatiin kyllä rahoille vastinetta, kaksi etupenkkiläistä!!!

Haluamme myös Helgen takaisin.

Kiitos Reino Elomaalle hyvästä kirjoituksesta. On just näin, ettei taistella 6 minuutista vaan minulta 3-vuorotyötä tekevältä ollaan pienentämässä palkkaa 20%. Työnantajaliitoilta törkeää vetämistä. Julkisuudessa omistamansa valtamedia kautta syyllistävät lakkoilusta. Lakko on ainut pienen työntekijän keino vastustaa tätä.

Sanoisin lakkoilua ymmärtämättömille kapitalisteille, että tämähän on markkinataloutta. Työntekijät haluavat tekemälleen työlle ansaitun hinnan. Ei kai Suomessa orjia olla, että pakotetaan töihin rahalla, jonka hinta ei ole oikea. Ei kapitalistikaan myy, ellei hinta ole oikea.

Satoja miljoonia käytetään puhdistamaan maamme ilmaa, joka on jo nyt maailman puhtainta. Hip hei – hyvin menee!

Tanssien järjestäjät, voisitteko harkita järjestävänne enemmän sekahakutansseja. Olis semmonen win-win-tilanne tanssien suurkuluttajille.

Pian kolme neljäsosaa valtuustokaudesta kulunut, kerrottiin telkkarissa pari päivää sitten ja puolueet keräävät telkkarin ja lehden mukaan ehdokkaita. Mitkä ovat Vaasan valtuuston ja sen virkamiesten saavutukset? Talous kuralla pahan kerran ja Kirkkopuistikon tarpeeton ja hölmö pyörätie. Tiedän ainakin keitä en äänestä!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi