Lukijoilta: TEKSTATEN

Esperi Care meni rahoittajapankkien omistukseen ja ilmoitti palvelujen säilyvän ennallaan eli ilmeisesti yhtä huonoina kuin tähänkin asti.

Mitä Vaasa olisi ilman laivaa ja yhteyttä länteen? Laivayhteys on Vaasalle ja sen tulevaisuudelle elintärkeä. Ja Wasalinehan on ainoa Suomessa liikennöivä laivayhtiö, jonka matkustajalaiva ei käy viinan voimalla. Pisteet siitä!

Minulla on puhelimessa dna-liittymä. Silloin tällöin puhelu katkeaa kesken puhelun, puhelimeen tulee teksti verkkovika. Kuka selittäis mistä tällainen verkkovika johtuu ja onko mitään tehtävissä.

Eihän edunvalvojaksi voida nostaa kadulta ketä tahansa. Hallinnon toimimattomuus ei saa koitua kansalaisen vahingoksi. Järkyttävä Mot-ohjelma.

Kuulin uutisista, että lasten mielenterveysongelmat on lisääntyneet. Asiahan on niin, että mitä vähemmän lapsilla ja nuorilla on rajoja ja mitä enemmän he joutuvat lapsena itse päättämään asioista, sitä enemmän mieli järkkyy.

Opetusministeri Andersson tuhoaa yliopistojen talouden. Vähentää edellisen hallituksen myöntämistä rahoista useita miljoonia.

Vanhoina hyvinä aikoina tuotantoeläimet viettivät talvet lämpimässä navetassa puhtailla päivittäin vaihdetuilla pahnoilla ja söivät aitoa kuivattua heinää. Miksi emme kuluttajina vaadi tänään hyvää elämää tuotantoeläimille, vaan suostumme syömään pahasti sairaiden rääkättyjen eläinten lihaa. Tiloilla traktorit hoidetaan paljon paremmin. Traktorit yöpyvät lämpimässä tallissa, lehmät taivasalla.

Ei kai meillä vaan ole paperinukkehallitus, jolla isot pojat leikkii?

Ilmastonmuutos on paljon monimutkaisempi asia kuin autoilu, jos kaikki Euroopan autot olisi sähköautoja, niin muutos olisi vain 0,4% sähköautojen eduksi, ilman että akkuihin tarvittavaa kaivostoimintaa laskettaisiin. Opettakaa lapsille, jotka pelaavat kännyköillä (akut myös) ja tietokokeneilla päivittäin monta tuntia, myös tämä.

Vaasa on jo nyt kriisikunta. Virkamiesjohto välittömästi vaihtoon ja rkp-johtoiselle punavihreälle politiikalle loppu, niin saamme Vaasankin taas raiteilleen.

Minä en ole koskaan työvoimatoimistosta töitä saanut, hankin työpaikat itse itselleni. Mutta vaimon minä sieltä sain! En tiedä lasketaanko se työksi...

Eläkeläisen eläkkeen korotus meni taas veroihin. Ei ihme että eläkeläiset köyhtyy.

Helge takaisin!

Kaksi sanaa – tolkku ja kohtuus. Poliitikot laittavat satoja miljoonia taivaan tuuliin. Tämä on hölmöläisten hommaa!

Kun hallitus vaihtui alkoivat lakot, eli sama tilanne kuin päässilmäiset kakarat ja saamattomat vanhemmat, kokeillaan kuinka pitkälle voi mennä.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi