Lukijoilta: TEKSTATEN

Turkistarhaus tärkeä ala varsinkin ruotsinkielisellä rannikolla, työllistää paljon maahanmuuttajia siellä.

Kiinnostaisi tietää mistä Petteri Orpo sai heti uniapneaansa koneen, kun itselläni se todettiin heinäkuussa ja yhä odottelen laitetta.

Kiitos Ilkka-Pohjalaiselle kantaaottavista pääkirjoituksista, pitäkää maakuntia esillä. Nyt pääkirjoitus on oikeassa paikassa.

Lopettakaa jo se Helgen kerjääminen. Lehti on nykyisellään ihan hyvä eikä varmaan tee pieniä muutoksia vaikka kuinka painostetaan.

Kuinkahan Postin uusi johtaja pärjää noin pienellä rahalla 37500/kk+kannustepalkkio.

Kyllä tässä alkaa jo iäkkäämpikin väestö hyperventiloimaan ilmastotavoitteista. Voi kiesus mitä vouhotusta .Nykyajan dieselit puhtaampia kuin keskeneräiset sähköautot, kun akkuja aletaan valmistamaan Kiinassa.

Ent. oik.ministeri Häkkänen melskannut viime aikoina keskustalaisille, vihreille ja ja RKP:lle moite mielessä. Itse ollut vastaava ministeri taxi- ja liikennelakien muokkaamisessa Sipilän hallituksessa. Muutokset ovat täysin epäonnistuneet. Junissa ja asemilla kuljettu agiteeraamassa. Mitään muutosesityksiä ei ole tullut. Samaa tyhjää puhetta kuin Orpolta ennen vaaleja.

Menisin niin mielelläni joskus konserttiin tai teatteriin, jos olisi varaa. Voisiko kirjaston konserttilainakortti kiertää ennakkovarauksella vuorotellen vuoden aikana esim. 1 viikon työttömällä, muuten sitä on vaikea saada. T. työtätekevä työtön.

59 syntynyt mies, keskimääräinen elinikä 64v 9kk (tilastokeskus). 59 syntynyt mies, eläkeikä 65v 5kk (keva). Hmm ?

Näkööhän sen jo sokia reettakin kuinka maaseutu kuihtuu. Ensin viathin kyläkoulut, kaupat ja kaikki muut palavelut. Matkat palaveluuhin piteni 30–50 km. Ei tartte Kulumunin teherä selevityksiä.

Ei torellakaan oo kaikki surulliset tapaukset autoilian vika. Mihinkä on karonnu lapsuures opetettu asia, katto oikialle ja vasemmalle ja viälä oikialle ja varmista että tie on turvallinen ylittää. Nyt kävellää tiän yli puhelinta vaharaten ja pää ei vahingoskaan käänny. Pimiäs ja satees hahmo ilman heijastinta ilmestyy eteen tyhjästä. Voi olla autos huume, kaljoos tai sairaskohtaus niin kyllä ittesuajeluvaisto tarttis pelata. Jokaasehen tapahtumaan ja riitaan tarvitaan aina toinenkin.

Viranomaisten ei tarvi itsenäisesti toimeen tulevista tässä vaiheessa pitää huolta, on puoliso, lapset 3:een polveen. Eiköhän meistä joku pidä vielä tässä vaiheessa huolta.

Monet kunnat maksavat satoja tuhansia konsulteille. Halvemmaksi tulisi, jos elinkeinoasiamies ottaisi onnibussin tai junan esimerkiksi Iihin tai Kurikkaan. Selvittäisiin satasilla. Tietysti pitää valita elinkeinoasiamies, jota kiinnostaa muukin kuin palkka. Yleensä niitä ei kiinnosta.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi