Lukijoilta: TEKSTATEN

Mitäpä, jos oltaisiin kiitollisia, jos meillä on lääkäri ja hoitaja, puhuivat he sitten mitä kieltä tahansa! Ihme, että kukaan edes haluaa hoitaa tällaista marisijaporukkaa.

Ei se ole tärkeää ketkä kansanedustajat Lipposen johdolla päättivät taitetusta eläkeindeksistä. Me tiedämme nämä nykyiset päättäjät, jotka eivät halua korjata asiaa.

Ai että marjatuki, mutta sokeria ei saa lisätä? Laitetaan siis edes kotona marjoihin, varsinkin puolukkaan runsaasti sokeria, että maistuvat lapsillekin. Parempi saada hyvät vitamiinit, karkkien sokerista sitten voi mieluummin vähentää.

Vaasa voisi järjestää säännölliset bussikuljetukset Simpsiölle ja unohtaa Öjbergetin laskettelun. Rahaa säästyisi ja päästäisiin aina laskettelemaan.

Tv:stä. Koskahan päättäjät hoksaavat, että pienet lapset oppivat mallista eli väkivaltaa täynnä olevista lastenohjelmista ja mainoksista. Kalliiksi tulee.

Mitä tuumaavat Evijärven useat sadat mökkiläiset järvensä kuivattamisesta, maksavat kiinteistöveroa n. 500 e/vuosi haisevasta kurakosta saunarannassaan.

Olen vihainen! Minun mielestäni Nosto-automaatit voisi lähettää sinne, minne ei aurinko paista! Ei toimi! Rakastan edelleen Ottoa!

YLE Pohjanmaalle. Toivottavasti käsittelette alueuutisissa Vaasan ja Seinäjoen alueita tasapuolisesti. Keski-Pohjanmaan olemattomia uutisia voisi olla vähän, tai ei ollenkaan. Ketä kiinnostaa, heillähän on oma lehtikin?

Koskahan Kuurtanehella, tai mieluummin koko EP:llä herätään vihdoin täysin hanskasta karanneeseen naakkaongelmaan!?! Tautien levittämiskyky on jo riittävän hyvin todettu.

Eikö parveketupakoitsija ole savullaan häirikkö? Savusta valittajako vain on häirikkö? Savu haitallinen.

Nykyään ihmisillä ei ole mitään toisen kunnioitusta toisten kotirauhaan. Ollaanko liian kaupungistuttu? Tullaan toisten pihapiiriin ns. jokamiehen oikeudella, hyvä ettei pihaan parkkeerata. Maallakin on asukkaita.

Keskustapuolueen kannatus tuntuu kovasti hiipuvan, mutta ottakaa Väyrynen takaisin puolueeseen, niin häipyy loppukin kannatus. Ei hätää, onhan teillä sitten presidenttiehdokas.

Kyllä niin on mukava asua kerrostalossa, kun posti putoaa ovesta eteisen lattialle. Kiinteistöhuolto hoitaa pihahommat ja itse ei tarvitse kuin maksaa. Tervetuloa valintojen maailmaan.

Hävettää olla EU:ssa. Meillä olisi rahaa ottaa pakolaisia, ainakin lapset äiteineen. Emme vain tahdo. Majoitettiin aikanaan evakotkin.

Voisikohan sossussa olla supernanny, jonka perheet voisivat soittaa käymään (ilman tv-kameraa)? Tarve olisi lievästi sanoen valtava.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi