Lukijoilta: TEKSTATEN

Peukutan hiihtoa. Miksi? Siksi kun tää Venäjän Bolshunov hiihtää norjalaisia sivuun, ettei ne vie kaikkia ykkösiä. Lisäksi Ruotsin nuoret naishiihtäjät ovat hiihtäneet Teresan kiinni. Mahtavaa, nousee, nousee Suomikin mukaan.

Vaasalaiset tuntevat jo säästöt nahoissaan. Lasse G ja Tomas H, nyt olisi jo aika teettää se kirjanpidollinen temppu, jolla Vaasan alijäämä poistuu, jota temppua te Mustasaaressa julistitte. Aikaa on tiettävästi vähän.

Lehdessä oli 10.3. otsikko Asiakasta on kuultava terveydenhuollossa. Kyllä minun mielestäni paljon tärkeämpää olisi kuulla potilasta!

Töppösormiset äijät, huomio Saamani ohjeen mukaan ne pahuksen tiukat herelmäpussit saa avattua näppärästi siitä kahvaosan sivusta. Kokeilkaapa! Ei tartte räkiä eikä nuolla sormia.

Viimeistään nyt kannattaa kaikkien totutella pesemään kädet kunnolla aina vessassa käynnin jälkeen, niin kotona kuin yleisissä paikoissakin!

Koronaviruksen hyvä puoli on, jos yritykset alkaisivat siirtää tuotantoaan ja alihankintaansa takaisin turvallisempaan ja eettisempään Suomeen.

Kuinka kansainvälisen oikeuden prof. kehtaa puhua niin päättömiä, että vertaa Karjalan evakoita Turkissa rynniviin ihmismassoihin, joita Erdogan pakottaa Kreikan rajalle ja joista suurin osa ei edes ole turvapaikan tarpeessa. Ovathan he jo turvallisessa maassa parastaikaa.

Matti Viinamäki niin oikeassa tienpidosta Laihialla. Hölmöläisten touhua vuodesta toiseen kravata jäisiä teitä ja levittää niille mursketta. Kolot pysyvät, kun murskeet aurataan ja lentävät ojiin. Sanotaan ettei oo rahaa, mutta turhaan työhön löytyy. Missä ovat osaajat?

Kaikki kirjastoa käyttävät ensin käsien pesulle!! Tiistaina saapui Seinäjoen kirjastoon mieshenkilö, niisti nenänsä käden avustuksella laatoitukselle, pyyhki nenän käden selällä ja siitä sitten lehtiä lukemaan.

Nyt kun Seinäjoen kaupunki etsii kaikilla keinoin säästöjä niin eikös nyt viimeinkin suljeta se uuden torin sulanapitolämmitys? Sulanapito syö huikeasti energiaa! Säästöjä tulisi rutkasti. Kaupunginisät hox hox!

Jos Seinäjoella pitää lomauttaa kaupungin henkilöstöä, aloitetaan ”terävästä” päästä. Esim. kaupunginjohtaja joka toinen päivä lomautettuna. Varmaan ei tehtävien hoito kovin paljon kärsi. Tai tekee vain puolta päivää ja palkka puolittuu.

Kyllä harmittaa kun ei ole jäitä. Jäänmurtajien lakko jää tänä talvena väliin.

Vetokannaksen kissatalosta valittaneet eivät ole kaikki vaasalaiset. Ainoastaan kaksi naapuria.

Eiköhän nollata Suomessakin presidentin virkakaudet, niin saadaan Sauli vielä parille kaudelle!

Kuka haluaisi kulkukissojen naapuriksi, ne eivät mitään taloa tarvitse.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi