Lukijoilta: TEKSTATEN

Energyweekin siirtämiseen kaikki perusteet. Niin pahalta kuin se tuntuukin.

No jos ruotsinkieliset vanhukset on hoidettu niin halvalla 15 e:lla, niin miksi ei suomenkieliset? Nyt RKP avoimuutta! Vastausta odotellaan!

Kunnan päättäjät, vaatikaa työntekijöiltänne ahkeruutta ja työajan käyttämistä kunnan töiden tekemiseen eikä omien asioiden hoitamiseen ja sananmukaisesti kahvitunnin pitämiseen päivittäin.

Korona on vain alkusoittoa mitä tulevina vuosina ja vuosikymmeninä on edessä. Ihmiskunnan pitkän historian aikana lyhyt antibioottien käyttöhistoria on jo johtanut bakteerikantoihin, joihin ei mikään antibiootti ei auta ja tilanne vain pahenee vuosi vuodelta.

Luonto osoittaa taas, kuka on planeetalla pomo...

On se vaan kumma asia, kun ei pystytä synnyttämään ilman facebokiakaan. Onko se puhelinriippuvuus jo mennyt noin pitkälle?

Gran Canariallakin koronavirusta. Muualtakin maailmaa matkustetaan sinne, joten leviäminen hotellissa hyvin mahdollista. Sitten se leviää Suomessa/on jo levinnyt.

Television ohjelmasta sai kenties usea sen käsityksen, että suomalainen oikeustieteilijä rinnasti, tosin epäsuorasti, satojen tuhansien siirtokarjalaisten ja puolen miljoonan pakolaisen mahdollisen tulon Suomeen ihmisoikeudellisesti verrannollisina tapahtumina. Suomi kuulemma rikkaana valtiona kykenisi selviytymään näinkin valtavasta tulijamäärästä. Eroako ei ole, vaikka siirtokarjalaiset olivat suomalaisia? Ja miten valtion budjetin kävisi?

Sinä joka kirjoitit, että eikö hallitus osaa muuta tehdä koronaviruksen estämiseksi, kun kehottaa käsienpesua, niin jätit kertomatta mitä muuta sen pitäs tehdä.

Joo, Elisalta soitellaan suurin piirtein joka kuukausi, ja painostamalla painostetaan hankkimaan joku uusi laite. Lopettakaa.

Mitä jos äidit keskittyisivät ensin perheeseensä, sitten muuhun. Se vaikuttaisi kansantalouteen. Vähemmän avioeroja, mielenterveysongelmista kärsiviä lapsia ja nuoria, vähemmän terapiaa, mielialalääkitystä, työkyvyttömyyttä ja päihdeongelmia. Nyt terapeutit ja lääkkeet paikkaavat puuttuvaa vanhemmuutta.

Olen täysin samaa mieltä Piia Katteluksen kanssa Päivi Räsäsen ajojahdista. Kiitos I-P ristikoista.

Hiihtomenestys on kokonaan toppatakkimiehen ansiota. Menestyksen ja innostuksen hiipumiseen toppatakkimies on täysin syytön.

Olisiko S:joen syytä tarkastella työntekijöidensä työaikoja, 2h ruokatunnit ja 1h kahvittelutunnit sekä työaikaan kuuluva työmatka.

Huutoniemen koulu 50-luvun puolivälissä kaksikielinen! Olin siellä! Opin ruotsinkielen! Ja meitä oli siellä paljon!

Jos haluat saada jonkin asian äkkiä yleiseen tietoon, lyö paperiin leima salainen ja jätä se kahvihuoneen pöydälle.

Miksi käydään sotia, miksi haluamme sekaantua muiden itsenäisten valtioiden asioihin? Miten kävi Irakin, Libyan, Syyrian, Somalian, Afganistanin ym. Rikottua ja entistä huonommaksi meni heidän taloutensa ja ne, joilla on varaa, pakenevat Eurooppaan ilman kielitaitoa, ammattia. Miksi sekaannumme toisten asioihin? Jotkut maat tarvitsevat vahvemman johtajan rauhan takeeksi.

Hoksasinpas lehdestä hauskan tapahtumanimen: komian kirkon hölkkä! Mitäs ny, ku Seinäjoen komein kirkko onkin esikaupungissa, eikä keskustassa?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi