Lukijoilta: TEKSTATEN

Vaasalainen valtuutettu Tommi Mäki on esittänyt, että Elisa-stadionille rakennettaisiin tekojää. Stadionin tekonurmikenttä on varustettu lämmitysjärjestelmällä. Nyt sen päälle siis ehdotetaan rakennettavaksi jäädytysjärjestelmä. Olisi mielestäni kuitenkin kaikin puolin toivottavaa, että lämmitettävälle jalkapallokentälle keksittäisiin järkevämpää käyttöä, kuin sen jäädyttäminen.

Olin koiraa ulkoiluttamassa Palosaarella ruohikolla. Korjasin pois koirani jätökset ja samalla sinunkin koirasi jätöksen. Koita nyt ulkoiluttaja ottaa se jätepussi mukaasi. Ja korjaa pois koirasi p---a, niin minä aina teen.

Miten selitetään, että Suomessa samaan tautiin sairastuu noin 30 % ja Saksassa 70 %?

Miksi harakka nokkii auton tarvitsijoita kiihtyvällä vauhdilla? Kuvitteleeko hän, että maailman ilmasto muuttuu lamauttamalla Suomen autoliikenne. Siinä hän erehtyy.

Lontoon Sky Garden vinkki pohjalaisen 28.2. matkailusivulla tuli meille juuri ajoissa, kiitos paljon! Tosi upeaa oli illan tummetessa katsella 35. kerroksesta tuhansien timanttien valomerenä alapuolella loistavaa Lontoota!

Kiitos sairaanhoitopiirin johtaja Jaakko Pihlajamäki, olet tolkun ihminen! Seinäjoen talouden huonosta tilanteesta kirjoitettaessa I-P-lehdessä 11.3. muistutit, että sairaanhoitopiirin tehtävät ovat lakisääteisiä! Ihmisten subjektiivinen oikeus turvattava hoitoon pääsystä kaikissa olosuhteissa. Luottamusmies Jari Kivimäki sanoi: yksi syntipukki on sairaanhoitopiirin kulut! Meidän potilaiden syyllistämistä. Kuka tahansa voi sairastua vakavasti. Kaikki elämässä ei ole omassa valinnassamme.

Kissa tömistelee, kas kun ei kehrääminen kuulu katon läpi. Kaikkea sitä kuulee kun vanhaksi elää.

Eikö ammattitaito riitä katuvalojen korjaamiseen Kaarle IX:n kadulla?

Koiravero takaisin koska köyhilläkin on varaa ostaa kalliita rotukoiria. Sais rahoilla lapsille kesätoimintaa.

Eikö siellä Iisoolla Mossenilla olisi näille kateille sijoituspaikkaa, ettei tarvitsisi kuukausitolkulla rääkyä lehtien palstoilla, kun eivät saa omakotitaloa käyttöönsä. Miettikää nyt hiljaisuudessa itseksenne, jos sattuisitte vahingossa ymmärtämään mistä ruikutatte!

Non niin! Nyt tuli lentoveron nostolle sitten perusteita oikein roppakaupalla ja kantapään kautta. Todellisuus tuli niin karuna vastaan. Tosin paljon muitakin vaarallisia tappavia tauteja on jo tuotu lentoteitse kuten antibiooteille vastustuskykyinen tappava ehec-bakteeri ja listaa voisi jatkaa. Miksi asiantuntijoiden hätäsignaalit eivät kelpaa poliitikoille?

Hyvä kirjoitus maasäteilystä 12.3.! Rikkaassa Norjassa on varvuilla kaivoa etsivät tutkittu jo 90-luvulla, professoritason selvitys. Humpuukiksi todettiin kuten monet muutkin vastaavat rahastuskeinot. Ei se tyhmä ole, joka höynäyttää, mutta maksajasta en ole varma.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi