Lukijoilta: TEKSTATEN

Ei ihme, jos putkisaneeraus maksaa miljoonan. Opisto- ja Myllärinkadun risteyksessä miehet seisoo montun reunalla kädet taskussa.

Ristikon 17.3. tekijälle: laivan ratti ei ole ratas vaan ruori ja kuparin kemiallinen merkki on cu. Cr on kromi. Tarkkuutta kiitos!

Hyvä Jari E. Hakala, kun otit nuo vaellusreittitiedot esille. Nyt olisi joka kunnan hyvä päivittää tiedot. Myös paikan päällä tarkistaa merkkaukset. Meidänkin perheessä on tavoitteena kiertää noita eri reittejä lähiviikkoina. Joitakin noista jo testattu. Hyvän olon sieltä saa mukaansa. Aivan varmasti.

Vierailukielto palvelukoteihin on väärin. Miten onnettomia on asukkaat, kun tärkeitä ihmisiä ei näy. Rajoitus ehkä toimisi, ei täysi kielto. Hoitajilla myös perhe, kulkevat jumpissa ja kaupoissa toisin kuin me tosivarovaiset omaiset.

Tunnen joka aamu onnenpiskahduksen kun avaan uuden Ilkka-Pohjalaisen, lukemista riittää ja hyvää sellaista. Kiitos koko poppoolle.

Onneksi on pieniä yhden hengen partureita ja kampaamoita joissa ei ole isoa tartuntavaaraa.

Koronahysteriaa vois vähän hillitä, tiedottakaa vain tositärkeät asiat. Kansa ahdistuu tietotulvan alle, sekin on fiksua huomioida.

Miten karanteenia uhmaavat ikäihmiset kuvittelevat, että muutama sata hengityskonetta riittäisivät lähes miljoonalle vanhukselle, kun voi tulla sängyistäkin pulaa? Pysykää kotonanne!

Missään ei ole vielä kerrottu millä työntekijöille maksetaan lomautusten päivärahat. Tuskin työttömyyskassoilla on rahakirstua, josta rahat löytyy.

Avioliitto kristillisenä instituutiona on mennyttä sen jälkeen, kun kaksi miestä tai kaksi naista kulkevat kirkon käytävää vihittäväksi.

Mannekiinikisat, turhakkeiden turhake Seinäjoella koronasta huolimatta. Sata mahdollisuutta sairastua. Viisaimmat jäivät kotiin.

Onkohan hyvää pukeutumista, kun pääministeri esiintyy jatkuvasti legginsit jalassa? Sopivat paremmin kuntosalille. Kannattais ottaa oppia ulkomailta.

Ps ehdotti jo aiemmin rajojen sulkemista mutta sitä pidettiin populistisena vetona. Nyt kiitellään hallitusta samoista asioista. Vihreiden sisäministeri Ohisalo kunnostautui sanomalla, että turvapaikanhakijoilla on oikeus hakea turvapaikkaa, siis vaikka rajat on kiinni. Että sillä lailla. Taisi tehdä sipilät.

Korona, ilmaston puhdistaja?

Ihmettelen Kössin kirjoitusta jossa aliarvioi yhteiskuntaamme. Ehdottaisin että laitetaan likaiset kätemme ristiin, luotetaan Jumalaan silloinkin kun hän pahan sallii ja kiitetään häntä esivallasta, kautta aikain pysyvästä kirkostamme, monenlaisista perheistämme, terveydenhuoltojärjestelmästä, koululaitoksesta ja Ilkka-Pohjalaisesta.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi