Lukijoilta: TEKSTATEN

Koronasta huolimatta vihreillä on nyt hätä kun turvesektori saa ilman ihmetemppuja puolitettua hiilidioksidipäästöt ehkä jo etuajassa. Vihreillä kiire saada lisäveroja turvepuolelle.

Valittaminen ei tapa, se kaivaa haudan. – Afrikkalainen sanalasku.

Kiitokset Piia Kattelus ja Harry Wallin. Olette rohkeita, kun puolustatte kristillistä uskoa ja kristillisiä elämänarvoja. Olette esimerkillisä kristittyjä.

Toivokaamme, että Seinäjoen uudella kaupunginjohtajalla on ymmärrystä laittaa koirat verolle. Joupissakin niitä on haitaksi asti.

Nyt kun Vaasan kaupunki aloittaa yt-neuvottelut, niin nyt vois lopettaa kaupungin lukuisat suojatyöpaikat. Näinhän ei tule tapahtumaan!

Toki vanhukset pysyisivät kotona, mutta mistään ei saa kauppa-, apteekki- tai asiointiapua.

Nyt Vaasan kaupungin päättäjät hereillä. Sammuttakaa nyt ne yön katuvalot ja pitäkää ne ensi syksynä päällä kun niitä tarvitaan. Sekä uimahallin kesähuolto nyt ja pidetään kesällä auki, jos mahdollista. Järki mukaan kaikille osapuolille.

Moottoritieltä valot pois turhana kuluna. Ajovalopakko, ei vastaantulijoita, miniminopeus... turvallista ilman valojakin.

Askarruttaa mistä tarvittaessa saa hengityssuojaimia ettei myydä ei oota niin kuin tässä jo kävi.

Tv:tä on nyt katseltu ja voi ihme. 13 näyttelijää tai esiintyjää kilpailuttaa ja naurattaa toisiaan eri kanavilla. Loput ohjelmat on näiden uusintoja. Aina väliin lauletaan, että ollaan oikea perhe. Eikö jostain voitaisi ostaa oikeata tv-ohjelmaa, kun niitä verojakin kinutaan jatkuvasti lisää.

Nyt olisi enemmän kuin tervetullut kädenojennus kansanedustajilta, ministereiltä sekä heidän avustajiltaan, että he antaisivat kovista palkoistaan tähän yhteiseen hätäämme, sillä moni meistä jää aivan tyhjän päälle ilman omaa syytään.

Hallitus piti 16.3. perusteellisen tiedotustilaisuuden. Paikalla oli vain kuusi, joskin sievää ministeriä. Mitä opimme tästä? Hallituksen ministerien lukumääräksi riittäisi aivan hyvin kuusi, muut ovat vain koristeina. Jos heidät poistettaisiin apujoukkoineen, niin säästyisi rahaa paljon tähdellisempiin asioihin. Vaikkapa pääministerin 19 kohdan ohjelman toteuttamiseen.

Koronavirus on koulurakennusten onni. Nyt saavat siivoojat vihdoinkin siivoilla kouluja, niin luokkia kuin käytäviäkin, rauhassa ja oikein kunnolla, kun siellä piipertelee vain muutamia lapsukaisia, jotka eivät ole tiellä eivätkä ehdi sotata. Nyt saavat villakoirat kyytiä joka nurkasta!

Juho Kössi kirjoitti 18.3. alijäämästä. Yhdyn kirjoittajan kirjoitukseen.Yksinkertaisesti totta joka sana.

Marketit hei!!! Rajoittakaa nyt tarjouksianne per talous. Työssäkäyvät saavat katsella tyhjiä hyllyjä kun kaikki on hamstrattu.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi