Lukijoilta: TEKSTATEN

Kivahan se on, että lehdessä on välillä iloisia, ehkä arjen pienistäkin hetkistä löytyviä juttuja. Jopa etusivulla! Kyllä synkistelyä ja huonoja uutisia aina riittää...

Mahtavaa, kiliua luantoretkellä. Pystyy riulla istues soittellon Porilaasten marssin, ilaman kertosäkeestyä.

Koronakiihkoilijat mulkoilevat kaupassa kaksin asioivia ikäihmisiä. Tuleeko mieleen, että siihen on henkilökohtainen syy? Useista poiketen sentään kertakäyttöhanskat!

Kyllä maakunnassa alkaa jälleen kulkea luvattomia lietteenkuljetuksia. Se aksilapaino, tiet ei kestä.

Varokaa kyyjärveiset Alajärven seireenejä. Käy pian kuin Kortesjärvelle. Vakavarainen kunta joutui velkaisen Kauhavan kaupungin talouden paikkaajaksi. On lopetettu kaikki koulut ja kunnanvirasto suljettu. Seurakuntatalo pannassa. Sisäilmaongelma on helppo vetää hatusta syyksi.

Kyllä Kurikassa ainakin jaetaan sivukyliin kouluruoka haluaville. Kurikassa on hyvä asua, asiat on hoidettu joka suhteessa hyvin. Olen ylpeä koti kaupungistani.

Mikä on lakisääteisten sosiaaliasiamiesten palvelujen lisääntynyt tarve pandemia-aikana...?

Heh, toissapäivänä uutisena toitotettiin, kuinka käteisen käyttö nyt romahtaa koronan takia. Eilen toitotettiin sitten, kuinka suuren teleoperaattorin toiminta ja yhteydet reistailivat tuntikausia. Kaikki liittyy kaikkeen, ei ole vain yhtä totuutta kuin ehkä sopulilauman (media) päässä. Käteinen yhtenä maksumuotona välttämätön nyt ja tulevaisuudessa.

Sinulle Laura Pukkinen, joka kirjoitit, ja vastasit 28.4. Ilkka-Pohjalaiseen Kivelän haastatteluun. Ehkä lähdit vähän liian korkeita tavoittelemaan, kun arvostelit hänen näkemyksiään vanhusten hoidosta. Kivelä nimittäin puhui täysin asiaa, ja olen hänen kanssaan samaa mieltä. On paljon epäkohtia meidän vanhusten hoidossa, jonka tulet varmasti huomaamaan, kun etenet urallasi. Itsekin melkein 30 vuotta hoitotyötä tehneenä vanhusten parissa.

Olen 70+ ja olen Prisman ovella kello 7.00, kun ovet aukeavat, mutta joudun palaamaan tungokseen kello 9-10 jos haluan viini- tai olutpullon. Pykälät voittavat aina järjenkäytön.

Ompa oopperajuhlat kultakaivos kun peruminen aiheuttaa 100 milj. tappiot kun Seinäjoella 3 ison tilaisuuden peruminen aiheuttaa vain 30 milj. tappiot.

Se koira älähti johon kalikka kalahti! Mielestäsi tappava korona onkin lähtöisin Suomesta. Lentoveroa pidät huonona keinona estää tarttuvien tautien painetta. Mikään inhimillinen kärsimys ei riitä viruslingoille. 70+ saavat puolestasi olla kovennetussa karanteenissa vaikka for ever, kunhan vain pääset mahdollisimman pian taas halvalla reissaamaan.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi