Lukijoilta: TEKSTATEN

Koirat ja kissat ovat varsinaisia punkkilinkoja. Mitä niillä tehdään varsinkaan kaupungin kerrostaloissa? Yleisen hygienian ja terveyden nimessä niiden pitäminen kerrostaloissa pitäisi kieltää tai verottaa niin tuntuvasti, että järjenkäyttö nousisi koirankarvojen yläpuolelle.

Vanha konkari (I-P 7.5.2020) odottaa visionääristä ja uudistavaa ”mustaa hevosta” kaupunginjohtajakisaan. Täällä olisi, mutta kun ei ole hakuilmoituksen mukainen tiedemies, vaan väärin koulutettu karvalakkimaisteri! Ei kaupunki yhtä miestä kaipaa.

Suomalainen ei puhu eikä pussaa, mutta näpyttelee senkin edestä!

Halla-ahon suosio perustui uskottavalta ja toimintakykyiseltä näyttävään mediassa esiintymiseen. Marinin suosio perustuu uskottavaan ja toimintakykyiseen kriisissä johtamiseen. Se kannettu vesi.

’’Arvoisa puheenjohtaja’’ toistuu tosi usein kansanedustajan puheenvuoroissa. Miksi? Kai siksi, että puheenjohtaja pysyisi hereillä puuduttavien puheenvuorojen aikana.

Laittakaapa tekstittäjät viestiinne myös mitä paikkakuntaa asianne koskee nyt, kun nämä lehdet edustaa laajempaa aluetta. Esim. uimahallin roskis siirrettävä. Niin minkä paikkakunnan uimahalli?

Matias Mäkynen. Miten oppivelvollisuuden pidentäminen avaa mahdollisuuden kaikkeen hyvään, kun nuoret syrjäytyvät jo peruskoulussa. Kuntien koulutoimen säästöt ovat vieneet lapsilta opetustunteja, ryhmäkokoja kasvatettu, tasa-arvon nimissä integroitu, todellisuudessa säästetty. Peruskoulut tarvitsevat korvamerkittyä rahaa, ettei kunnat laita niitä Ideaparkin infran kaltaisiin hömpötyksiin. Vanhempien on aika nousta barrikadeille.

Joutsenlippu pois tuotteista, jotka tuotetaan ulkomaisella työvoimalla historian pahimmassa hätätilanteessa. En aio ostaa yhtään marjaa ym. jos tämä on meininki. Ehkä raha puhuu.

Humpuukit koronan takia ovat olleet kiinni. Eli yökerhot, ravintolat, risteilyt, oopperat, teatterit, lentolomamatkat, urheilut ynnä muut, jotka ihmiselle ei tarpeellisia. Kaikki tärkein pelaa, ruoka, lääke, sähkö, vesi, lämpöhuolto pelaavat. Ei humpuukia tässä tilanteessa avata, koska ne ei ole tarpeellisia. Ei humpuuki ihmistä elätä.

Kyllä isovanhempien treffeille!

Totta kai punkit ovat levinneet ja valtaavat koko ajan uusia alueita. Lemmikeistä löytyy paljon punkkeja, koska lemmikit levittävät punkkeja suosituille ulkoilureiteille. Kulotus on kielletty. Se olisi oiva keino hillitä punkkien leviämistä. Eikö palokunta voisi hoitaa hallittua kulottamista?

Miehen ja naisen saumaton yhteistyö johtaa järkeviin tuloksiin, joissa myös tunteet ja turvallisuus on asianmukaisesti huomioitu. Olisiko hallituksiin syytä saada oikeita, peräänantamattomia miehiä tekemään päätöksiä?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi