Lukijoilta: TEKSTATEN

9.5. Ilkka-Pohjalaisessa oli juttua Seinäjoen yt:stä. Ja jutussa kerrottiin, että ”yksi pysyvä muutos voi olla ruoka- ja siivouspalvelujen yhdistäminen ja katsomme pärjäisimmekö vähemmällä väellä” Niin,,,, kyllähän se on otettava kaikista pienipalkkaisimmilta ne säästöt.. Kun ei mistään muualta voi ottaa..

Koronakriisin lopputulema kuntatalouksiin: tarvitaan enintään noin 50 kuntaa.

Nettikonsertti Toivonsäteitä. Äitienpäivänä. Kiitos lahjan antajalle. Sain kuunnella kaunista hengellistä gospelmusiikkia. Kiitos kaikille esiintyjille mutta varsinkin Eve ja Ossille Soiniin.

Ulkomainen työvoima näyttää aiheuttavan mielipahaa. Suomalaisen työvoima vaatii parempaa palkkaa, laitetaan se suoraan tuotteiden hintaan, oletko valmis maksamaan? Veikkaan, että valitset Espanjassa kasvatetut mansikat mieluummin kuin kotimaiset, muista, niitä ei ole poiminut suomalainen työntekijä.

Suosittelen lukemaan Raamatusta psalmin 91, Korkeimman suojelus, niin ei ahdista. Sopii hyvin tähän aikaan. Tosin Suomen kansa näyttää suurelta osin hylänneen Raamatun ja ihmiset ovat levottomia ja ahdistuneita.

Ollaanko Seinäjoen ravirataa ajamassa alas? Jostakin se on aloitettava. Hyvä liikepaikka tai kerrostaloja.

Korona-aikana kannattaa työväentalolle anoa apua ammattiyhdistysliikkeen yleishyödylliselle säätiöiltä tai vaikka pörssiyhtiö Kojamolta.

Äitienpäivä oli ja meni lähes 10 lasten lasta, joista 3 viestitti ja soitti kiitos vielä.

Seinäjoen alueen rajat kiinni ja aletaan elämään normaalisti! Saadaan talous ja mielenterveys kuntoon! Täällähän ei ole vielä koronaa! Vietetään ikimuistoinen rakkauden kesä!

Seinäjoen kaupunginjohtajavaalissa yksi mieshakija ei ole käynyt armeijaa. On vaikea kuvitella eteläpohjalaisessa hallinnossa historiallisesta näkökulmasta, että johtajana toimivassa asemassa olisi henkilö, jonka maanpuolustustahdossa olisi puutteita.

Yleisönosastossa hyvä kirjoitus vieraannuttamisesta toisesta vanhemmasta, oli täsmälleen niin kuin lähipiirissäni on käynyt. Onneksi lapset eivät usko pahaa puhuvaa vanhempaansa, mutta kertovat aina pahat puheet käydessään. Onneksi lapset saavat tiettyyn ikään tullessaan itse päättää, kumman vanhemman luona haluavat asua ja saavat lukea viranomaisten raportit. Toivon vain, ettei lapsille käy niin kuin lopussa kirjoitat mitä vieraannuttaminen voi lapsille aiheuttaa. Vieraannuttajavanhempi ei henkisesti voi hyvin, eikä pystyvä kasvattamaan tasapainoisia lapsia.

Ihmisten tulee oppia luku-, kirjoitus- ja laskutaito, tärkeät perustaidot, ihan omaa elämäänsä varten.

Nämä ympäriinsä irrallaan kuljeskelevat ja metsästävät kotikissat ovat varsinaisia punkkikuskeja.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi