Lukijoilta: TEKSTATEN

Ei nuoriso niitä roskia Lidlin parkkipaikalle heitä. Naakat ovat syyllisiä. Linnut kiskovat roskat roskalaatikoista ja levittävät paperit ja pussit pitkin pihaa. Olen itse nähnyt! Ei aina syyllistetä nuoria.

Onko nämä Suomen päättäjät ihan kuutamolla? Ravintolat on suljettava klo 21.00... Heh heh, hyvinpä käytäntöjä tietävät. Ihmiset tulevat yleensä 22.00 jälkeen sisälle. EI tässä nyt ole mitään järkeä. Pitääkö Etelä Pohjanmaan taas kärsiä Helsingin takia. Ja myös muun Suomen alueet, joissa tartuntoja (oli) muutama toisella kymmenellä kävi, ja nyt tapaus tai kaksi.

Onko nämä jokakeväiset koiranp:n etsijät siirtyneet perunanviljelyn asiatuntijoiksi?

Seinäjoen kaupunginjohtajan virkaa hakeneilta olisi pitänyt kysyä myös mm. sitä, että missä määrin he suosittaisivat kansainvälisyyden lisäystä, erityisesti pakolaismäärän osalta, Seinäjoella. Kenties kansainvälisyyttä tältä osin moni haluaisi ylläpitää enintään nykytasolla. Koska määrät Seinäjoella ovat olleet suhteellisesti melko pieniä, mm. Vaasaan verrattuna, niin yllätys ei olisi, jos vihreiden edustaja toivoisi sen moninkertaistamista.

Suomessa ei ole sydämettömiä Ihmisiä. Viisas kansa, ei tehdä samoja virheitä, kuin naapuri. Autetaan omia! Pieni maa.

Kun nyt on oltu jo näin kauan ilman pelikoneita, ja vierotusoireet varmaan hellittäneet, niin yhteiskunnan edun vuoksi päättäjät varmaan käyttävät tämän tuhannen taalan paikan hyväksi ja rahtaavat viimeistä myllyä myöten sulatusuuniin. Loppuisi tämä ainainen kitinä tästäkin riesasta.

Raatteentiellä nähtiin mistä maasta tulee miehiä ja mistä marjanpoimijoita.

Seinäjoen sairaanhoitopiirissä ei pääse koronatestiin, vaikka on kovat oireet ja perussairauksia jo valmiiksi. Kaunistellaanko tilastoja vai mistä on kyse?

Hallituksen tekemiset on nyt sitä mitä punahallitus miettii yrittämisestä.

Hollywood ei enää pärjää draamassa Valkoiselle talolle.

Kun Kiina omistaa puolet Afrikan maatalousmaasta, se hallitsee koko maailman ruoantuotantoa.

Meitä kehotetaan kiireettömiin hoitoihin. Samalla raportoidaan satojen hoitohenkilöiden sairastavan koronaa. Ei kukaan järkevä mene sairaalaan kuin pakosta. Ei mihinkään muuallekaan.

On tässä köyhyydessä hyvä puoli se, ettei tarvitse laihduttaa...

Ajankohtaisohjelmat vain koronaa!

Kuinka monta kertaa koronaan voi kuolla? Iltapäivälehden mukaan miehet ovat kuolleet koronaan useammin, kuin naiset.

Kumma tauti tuo korona. Saa oireettomat tekemään monen vuoden rästityöt sisällä ja pihalla.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi