Lukijoilta: TEKSTATEN

Ministeri Lintilän tiedotustilaisuus 14.5. Hänen selkosuomella vastatut tiedot olivat ymmärrettäviä. Verratessa näihin verpaalisiin puhtaiteilijoihin.

On siinä tupakan savussa semmoisista aineista kysymys, ettei sitä pitäisi kenenkään ulkopuolisen joutua hengittämään nimenomaan savussa...

Valtio ja kunnat ovat valtavissa talousvaikeuksissa. Toimitaan velkarahalla. Mutta vihreiden mielestä tärkeintä on 5,5 miljoonan suomalaisen henkilötunnuksen muuttaminen. Rahat otetaan sairaanhoidosta, terveysalan työntekijöiden palkoista, kansalaisten palveluista?

Herää Vaasa. Johan nyt on markkinat. Emme tule hyväksymään, että nuoret saavat kaupungin palvelutaloissa kesäduunin, siis mahdollisuuden tuoda korona sinne ja me särkyneen sydämen saaneet omaiset ja meidän läheiset emme saisi kohdata. Tämäkö oikein?

Pysäköintiautomaateista Vaasan keskustassa poistetaan kolikkomaksuominaisuus. Taas mennään järjestelmiä ihannoiden, ihmisiä ja heidän tarpeitaan halveksien.

Kannattaisko Seinäjoen raviradan tunnustaa jääneensä ahtaan ja kapean väliin. Nykyisellä paikalla kehittämismahdollisuudet on rajalliset. Olisiko viisaampaa kehittää Härmän rataa ja tehdä siitä maakuntarata?

Ilkka-Pohjalaisessa 14.5. oli neljä sivua Etelä- Pohjanmaan yritysten mainoksia, yksi sivu Pohjanmaan yritysten ja yksi sivu yhteisesti. Mitä se kertoo alueensa veto- ja/tai markkinavoimasta?

Mustasaaren kunnan nykyjohto on täysin kykenemätön tekemään alueen kehityksen kannalta merkittäviä päätöksiä. Pieni panostus kevyenliikenteen väylään ylittää henkisen kantokyvyn.

Kyllä syödään pahasti omasta kuormasta tässä Seinäjoen raviradan ”kinastelus”! Kyllä nyt pitää kaikkien hevosihmisten yrittää puhaltaa samaan hiileen, niin jospa se ravitoimintaki alkaas vielä joskus kannattamaan! Ja Ristimäen tallin purkamisesta on puhuttu niin kauan, ettei pitääsi tulla kellenkää yllätyksenä... Kiitos.

Päivää Mantila! Eikö ole hyvä, että meillä on vahva julkinen talous, eikä kaihdeta edes velanottoa, kun tehdään lisäbudjetteja, jotta voidaan pelastaa yrityksiä ja työpaikkoja. Enää kukaan ei hoe sitä mantraa: Antaa markkinoiden ratkaista!

Koronainvestoinneilla Vaasan ja Laihian väli saatava 4-kaistaiseksi.

Yle ilmoittaa, että aikataulun mukaan ohjelmassa on Uutiset ja sää. Pitäisi olla Korona ja sää, lue uutiset Ilkka-Pohjalaisesta.

Varoitellaan, että älypuhelimia ei suositella ladata yöaikaan, ettei tupa tai ihmiset vaurioidu yölatauksen aikana, mutta entäs sähköauto, onko sen sähköturvallisuus sitä luokkaa, ettei auto tai esim. autokatos ja muut autot syty palamaan lataushäiriöiden takia.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi