Lukijoilta: TEKSTATEN

Eivät kaikki ymmärrä ylioppilasarvosanojen merkitystä. Voisitteko julkaista ne parhaasta hylättyyn?

Antero Vartia, eikös aneet ole kielletty?

Ravintolat huolestuivat siitä, että asiakkaat eivät ehdi juoda tarpeeksi klo 22 mennessä. Tässä ilmainen vinkki, anniskelkaa viinat kolpakoissa. Ehditte tarjoilla saman viinamäärän kuin ennen koronaa. Asiakaskierto nopeutuu kun asiakkaat juopuvat nopeammin ja näin kaikki asiakkaat ehtivät kyllä juomaan.

I-P kertoi ylistävään sävyyn kettutyttöjen aikaansaannoksista, mutta jätti kertomatta minimaalisista vahingonkorvauksista. Kaksi heistä on vähän maksanut, yksi ei mitään! Hyvinvointivaltio elättää tätä fanaatikkoa. Sattumaako lie, että Kalajoella pian uutisoinnin jälkeen iskettiin kahdelle tarhalle. Nyt vain haastattelemaan ja maksamaan kettutytöille, että mitä he nyt ajattelevat tästä iskusta!

Arvoisat mökkiläiset, voisitteko ottaa huomioon naapurinne, kun käytätte agrikaattia. Melu on tosi ärsyttävä, pakoputki on aina naapuriin päin. Eristäkää tila jossa agrikaatti jyrrää, ei ole kiva kuunnella monta tuntia joka päivä.

Ei pidä valittaa väärään paikkaan. Tekstaten-palstan lukijoista kukaan ei lähde Peräseinäjoen Keskustielle sadevesikaivon kantta korjaamaan.

Tulihan se sieltä kun vähän tökki! Sadevesikaivo korjattu Peräseinäjoen Keskustiellä.

Montako pesäpallon harrastajaa Vaasassa on? Saa nähdä tuleeko tästäkin stadionista puolet kalliimpi kuin alun perin on sovittu. Eikö se nyt olisi järkevin rakentaa raviradalle? Ja vaikka maauimala siihen rantaan.

Hyvä kommentti Simo Rallilta. Ihmettelen Häneksi elikoita kutsuvia, onko kaikki kotona. Elikkojen merkkipäivät, naurettavaa touhua!

Jukka Mäkynen kirjoitti totuuden, suomalaisten rahat kuluvat ulkomaisten kotoutujien oikeudenkäynteihin ja ihmisoikeuksien vaalimiseen, loppua ei ole näkyvissä.

Hyvä kirjoitus Jukka Mäkyseltä, kaikki rahat menee ulkomaisten rikollisten oikeudenkäynteihin tässä maassa, omien suomalaisten vanhusten ihmisoikeudet jäävät näiden kotoutujien aiheuttamien kulujen varjoon.

Edustaja Mäkyseltä ei ole vielä nähty yhtään kunnon kirjoitusta ja näkemyksiä Pohjanmaan kehittämisestä. Samaa jauhamista maahanmuutosta kyllä riittää.

Ei ole Ilkka-Pohjalaisen vika, jos yrittäjät eivät mainosta.

Kiitos mielipiteestäsi I-P 18.5. koskien kehitysvammaisia. Olen itse kahden kehitysvammaisen äiti ja todennut saman asian kuin läheltä seurannut. Täysin ovat jääneet keskustelun ulkopuolelle tässäkin asiassa, kuten tapana on. Ei mikään instanssi huomioi heitä tasavertaisina kansalaisina. Mielestäni tämä on häpeäpilkku maamme päättäjille.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa