Lukijoilta: TEKSTATEN

Miksi ilmoitetaan, että esim. markkinat on siirretty ensi vuoteen. Onko ensi vuonna kaikilla kahdet markkinat?

Asun kerrostalossa, eikä minulla ole puutarhaa. Lenkillä ihailen hyvinhoidettuja ja kauniisti kukkivia pihoja. Ilo ja sielunruokaa myös ohikulkijalle.

Luulisi, et jokainen yskivä ja flunssainen pysyisi pois kaupasta. Juuri äsken kaupassa nainen yski keskellä hedelmäosastoa. Siellä ne pöpöt nyt hedelmien päällä. Me kaksi viikkoa odotamme tarttuiko. Luulis, et ei noin tyhmiä ihmisiä olisi.

Kyllä tulee Kulmuni ja Kepu kalliiksi Suomen valtiolle. Onko tämä oikeudenmukaista, tällaiseen löytyy rahaa, missä viipyy yrittäjien tukirahat?

Onko keskustan kassa niin tyhjä, ettei edes puheenjohtajan valmennusta pystytä maksamaan? Keskusta on sellaisessa tilassa että Vaasan vaalipiiristä taitaa seuraavaan eduskuntaan olla asiaa vain Mikko Savolalla.

Onko Joonas Nordmanilla kusiaisia housuissa, vääntelehtii siihen tapaan tv:ssä, vastenmielistä.

Postin pitkään jatkunut sekoilu esim. kirjejakelussa on saavuttanut käsittämättömät mittasuhteet eikä loppua näy. Viimeisin näyttö tuli ylioppilastutkintotodistusten kanssa sössimisestä. Onkohan valtakunnassa kaikki hyvin?

Miksi Porintiellä (vt8) asfaltoitiin Långåminnen kohta? Ei se edes ollut kovin huonossa kunnossa. Paljon huonompaa päällystettä on Pirttikylän suunnalla, jossa on paikkaa paikan perään. Verovarojen tuhlausta väärään paikkaan!

Kulmuni on ihan väärässä virassa. Kyllä olis tarvinnu tietää, että ei kykene hoitamaan ministerinä esiintymistä. Vaikka on luvannut nyt maksaa itse laskunsa, eikä maksattaa veronmaksajilla, niin lähtölaskenta on alkanut.

Hallitus vain sitkeästi suosittelee, että kansa yskisi mieluummin hihaan kuin maskeihin. Hihako on turvallisempi paikka mahdollisille viruksille? Ei järjen häivää.

Ministerin, joka pystyy julkisesti esiintymään julkisesti vain 50000 euron kurssin käytyään, on parempi pysyä rivikansanedustajana.

Mökkirannassani Evijärvellä kasvaa aivan uudenlaista pitkärihmaista levää, jota ei ole ollut ennen 30 vuoden aikana.

EU on merkillinen järjestö, latinalaisittain ilmaisten, ”sui generis”, eli omaa laatuaan. Se ei noudata omia perussopimuksiaankaan, omaa oikeusjärjestystään, mm. nyt koronaongelman yhteydessä. EU aikoo jakaa suoria, vastikkeettomia tukia mm. Välimeren maille miljardien eurojen edestä Suomenkin veronmaksajan kukkarosta. Mutta EU itse kuitenkin tuomitsee joidenkin jäsenmaidensa oikeusjärjestelmiä jopa ihmisoikeuksien vastaisiksi. Ristiriitaista!

Laki antaa mahdollisuuden sakottaa turhasta häiritsevästä ajelusta sekä liian äänekkäästä ajoneuvosta. Toivottavasti pian alkaa tulokset näkymään ja kuulumaan. Lumivaarantien turhan kameratolpan voisi siirtää Vanhan Vaasankadulle liikenneympyrän ja Kråklundinkadun väliselle osuudelle. Liikenneympyrästä lähdettäessä monella moottoripyörällä nopeus nousee toiselle sadalle. Jotkut onnettomat bemari- ja mesekuskit yrittävät samaa. Tunnissa lähtisi moni kortti hyllylle.

Se siitä tieteellisestä tiedosta sitten!

Maatalouden työvoimassa on turha syyllistää työttömiä. Keväällä yli 10 000 olisi halunnut töihin tiloille. Isännät tarjosivat 4 euron tuntipalkkaa. Sillä kuulemma saa ulkomailta jo ammattilaisen.

Kepu käytti yli 50 000 euroa kansan verorahaa, kun piti nyt vasta opettaa puolueensa puheenjohtaja puhumaan, mutta eihän täs mitään uutta ole, kepun tapahan on aina ollut pistää kätensä toisten taskuuhin.

Eikö yksittäisten rottien tappaminen ole tollon touhua? Kun rotan pesät etsitään, kaivetaan ylös ja tuhotaan, syntyy kestäviä tuloksia. Syyn poistuessa seuraukset katoavat.

No demarit kautta Pohjanmaan. Messiaanne Miapetra on avaamassa piikin EU-molokin kitaan veronmaksajien piikkiin. Jos Kumpula vertaat, että jopa 30-luvun lama olisi tulossa, niin kai sitten ymmärrtänet, kun olette niin työläisen asialla, ensiksi leikata EU:n palkkakuluja 5–10 %. Sen jälkeen teette päätöksen, ettei nyt ole varaa ottaa ainuttakaan ihmistä vastaan mistään maailman kolkasta, puhumattakaan, että heitä haetaan tilauslennoilla. Lisäksi odotan ilmoitusta kaikesta kolmansille maille maksettavien tukien maksatusten välittömästä ilmoituksesta. Mikäli näin ei käy, Suomenkaan on turha maksaa yhtäkään lisäeuroa, miljardeista puhumatta. Sinne ne menevät kuuluisaan Mopen kitaan.

Ylistaron keskustassa joku on ampunut koko kevään ilmakiväärillä mustavariksia ja niiden pesiä.

Kyllä me miehen kanssa käydään kaupassa kaksistaan, ostetaan viikon ruuat kerralla eikä hypitä kaupas joka päivä. Me eläkeloiset.

Kyllä melkein sääliksi käy kepun nykyinen puoluejohto. Sen verran kanveesiin Sipilä puolueen löi. Eikä tämä Kulmunin esiintymistreenijupakka ainakaan parantanut asiaa vaikka lupasikin maksaa rahat veronmaksajille takaisin. Opimme tästä, että katoovaista on mainen onni ja yhtälailla kepun äänestäjien puolueuskollisuus.

Kasvinsuojeluruiskutukset, taas hutkittiin ennenkuin tutkittiin. Jo myrkkyjä ostettaessa sinulla pitää olla kasvinsuojelututkinto ja koulutus suoritettuna eli ei pääse kuka vaan myrkyttämään. Itse en ole myrkyttäjä mutta otin selvää asiasta!

Mikä oikeen mättää? Kepun kannatus taimitasua 10,3 %. Kuluvaa vuatta 4/6. Kauhistus.

Voi että kun te ihmiset jaksatte valittaa, kun ei nyt saa sitä voileipäkakkua rahojensa vastineeksi. Eiköhän ne valmistuneet ja kirjoittaneet ole muistamisensa ansainneet ilman kakkujakin. Taitaa olla kuitenkin ihan oma valinta, haluaako muistaa rahalla vai ei.

Kaikki paitsi moottoroitu varjoliito on turhaa.

Kuinka kissa muka uskaltaa tappaa ikuisen rotan? Haluan nähdä videon siitä! Olen syntynyt 40-luvulla, enkä koskaan nähnyt sellaista.

Ulkomailta Suomen maatiloille saapuva työntekijä saa moninkertaisen palkan oman kotimaansa palkkatasoon verrattuna. Vastaavasti suomalaisen työntekijän pitäisi saada samassa työssä moninkertainen palkka oman kotimaansa palkkatasoon verrattuna.

Anthny Bruno: Seitsemän kuolemansyntiä, Harper Lee: Kuin surmaisi satakielen, Leon Uris: Hadzi. Lukekaa kirjat jos ”huvittaa”. Fiktiota ne on, raakoja mutta rehellisiä. Elämä, ei ole mustaa ja valkoista, harmaata se on. Onneksi, luonnossa on kauniit värit, niin taivaalla kuin maanpinnallakin.

Jyväskylän yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan elämässä koetut vaikeudet voivat ajaa nuoren naisen harkitsemaan lapsettomuutta. Kaikkia lapsettomuutta suunnittelevia naisia oli esimerkiksi kiusattu koulussa.

On se kumma ku ”voikukat’ kukkii keltaisena tienvierissä, jottei kukaan valita! Annas olla ku komiat lupiinit kaunistaa tienvieriä, silloin alkaa hirveä marmatus! Antaa kaikkien kukkien kukkia.

Evijärven vedenpinta on yhtä alhaalla kuin keskustapuolueen gallup-kannatus.

Järkyttävää! Ylistarossa kulotettu metsää lintujen ym. eläinten pesintäaikaan. Ollaan muka niin luonnon asialla metsän uudistamisessa. Kaikenlainen häirintä pesintäaikaan on kielletty heinäkuun loppuun asti. Missä on luonnonsuojelijat? Eikö laki koske kaikkia? Hyi olkoon, että kuvottaa moinen julmuus!!!!!

Kun seinäjokisena olen vuosikymmeniä matkustanut junalla Tampereelle, niin nykyään on olo kuin asuisi Tampereen esikaupungissa. Kerran myöhästyneenä lähtenyt juna paiskasi matkan jo 55 minuutissa. Muistissani on vielä 1960-luku, kun pikajuna Haapamäen kautta taittoi matkan ajassa 3 tuntia 40 min. ja ns. kiitojuna 3 tuntia 15 min. Kun kahtasataa mennään, tulos on tämä. Eipä ihme, että Seinäjoen Tampere-suuntauksella on yhä enemmän kannatusta.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi