Lukijoilta: TEKSTATEN

Laihian suurristeyksessä on jotakin vikaa, koska raskas läpikulkuliikenne Peräläntien kautta jatkuu. Peräläntie on kapea kylätie ja ajettu huonoon kuntoon. Katkaistaan liikenne.

Suojamaskien tai roiskesuojien käyttöön ei tarvita hallituksen määräystä, suositusta tai THL:n ohjetta. Ota maskit käyttöön. Rohkeus käyttää puuttuu?

Liikenteessä muut ovat väistämisvelvollisia paitsi huippunarsistiset sykemittarilla varustetut pyöräilijät.

Jaa että Vaasan väkiluku kasvaa, jos katsoo koko vuotta? Totta. Vuodesta 2016 vuoteen 2017 väkiluvun kasvu: 1 hlö. Seuraava vuosi jo miinusmerkkinen: -228.

Eiköhän nyt vihdoinkin höllennetä Vaasassa tuota ruotsin kielen osaamisen vaatimusta. 3% Suomen kansasta osaa ruotsia, niin minkä takia me vaasalaiset kuihdutamme Vaasan kehityksen. Ollaan rennompia tämän kieliasian kanssa, tehdään Vaasasta tasavertainen esim. Tampereen, Jyväskylän kanssa.

Posti ostaa hienoja kulkupeliä postinjakajille, mutta posti tulee yhtä myöhään kuin ennenkin, iltapäivällä! Ja jakelupäivät vähenee entisestään. Tää ei ole enää hyvää palvelua.

Norja ja Sveitsi on kalliita maita?? Vaasan kalarannassa olut 9 e!

Kyllä eduskunnassa jotkut käyttävät taksia sillä 50 000:lla, jotta ihan sama asia.

Viilarinkadulla voi pysäköidä molemmin puolin katua.

Parviaishypetyksen ja tiistain 2.6. pääkirjoituksen jälkeen on pakko todeta, että keskustalaisen Ilkan ja kokoomukselaisen Vaasa-lehden jälkeläinen I-P tuntuukin olevan vihreä media. Se pitäisi vain rehellisesti ihmisille kertoa, herättäisi luottamusta.

Isoo kiitos kahden ambulanssin, Kurikan terveyskerkuksen ja Seinäjoen keskussairaalan henkilökunnalle äkillisen kipukohtauksen hyvästä hoidosta 3.6. Jurvan mummu.

Mistä johtuu, että on suomalainen poliittinen puolue, joka asettaa koko ajan ulkomaalaisten asiat suomalaisten edelle?

Vamk voisi myös keskittyä enemmän siihen toiminnalliseen tulokseen ja siitä tiedottamiseen. Vai onko Vamk nykyään sijoitusyhtiö?

Miljoona ja miljardi. Jos putkesta tippuu astiaan joka sekunti 1 euro, miljoonaan kuluu aikaa n. 12 vrk. Miljardiin kuluu aikaa n. 32 vuotta.

Kuukausitolkulla kirjoitettu Seinäjoen johtajan valinnasta. Lopettaako jo. Eikö kahdessa maakunnassa muuta tapahdu? Valtuusto päättää demokratiassa.

Missä olivat suoraselkäiset vastuunkantajat silloin kun aikanaan Soneran umts-miljardit hukattiin, Kemiran lannoitetehtaat myytiin Norjaan, Carunan sähköverkko myytiin ulkomaille, vihreiden taksiautoilu sekä viimeisenä kohumaskien osto hämärähepuilta? Näistä tyräyksistä kertyy kymmenien miljardien lasku suomalaisille veronmaksajille. Vastuuta ei kantanut kukaan! Nyt tärkeintä tuntuu olevan että vaan saatiin Kulmuni eroamaan.

Karhun mielisairaalamiljöö on vuosisadan kovin juttu! Jopa kovempi kuin Pihlajaniemen asemanseutu, joka on maakunnallinen keihäänkärki.

Ärsyttää niin, kun lehdessä lukee esim.: Mentiin teatteriin ja sinne tuli moni muukin. Moni muukin? Muu on lehmä ja sanaa käytetään niin paljon ja väärissä asioissa ja ilmoituksissa. Olisi pitänyt kirjoittaa, että sinne tulivat monet toisetkin. Tajutkaa nuo kielioppiasiat.

Tiedän erään parin joka varasi ennen koronaa ulkomaanmatkan. Koronan takia he joutuivat sen perumaan. Matkatoimisto ei palauttanut heille koko summaa takaisin vaan otti siitä 200 itselle peruutusmaksuna. Eikö se ole väärin? Ei se ole heidän vika jos pitää perua koronan takia matkansa.

Ei sitten kukaan sivustaseuraaja viitsinyt ohjeistaa nuorta ja kokematonta valtiovarainministeriä miten kannattaa ja miten ei kannata toimia? Olisiko ollut reilua. Kukaan ei hyödy nuorten vastuunkantajien katkeroitumisesta, mitä puoluesuuntaa ja ajatusmaailmaa edustaakaan.

Katri Kulmuni teki ryhdikkäästi, kun erosi heti ministerin paikalta kun huomasi, että luottamus häneen toimintaansa on heikentynyt. Tällaisia ryhdikkäitä ja teoistaan vastuun kantavia poliitikoita juuri nyt tarvitaan. Yleensähän Suomalaiset poliitikot roikkuvat säälittävästi kynsin hampain vallan kahvassa viimeiseen asti vaikka kaikki luottamus ja uskottavuus on heiltä mennyt.

Miksi puolueissa aina miehet pestään puhtaiksi ja naisten kamppaamiseksi tehdään kaikki mahdollinen? Keskustalla näyttäisi olevan tähän melkein prosessikaavio. Mitä, jos keskustan naiset vetäisivät johtopäätökset?

Valtionvarainministeri Katri Kulmuni erosi virasta. Mielestäni syy ei yksin ollut, 50000 euron viestintäpalveluista. Kysymyksessä oli keskustalainen ministeri. Tässä oli samanlaista makua, kun Sipilän hallitukselle teki Sdp, siis kaikessa olivat vastaan ja saivat tuhoa aikaan. Nyt meillä on vasemmiatotaustainen, sdp:n pääministeri ja tukena häärii Antti Rinne, toki ministeriöstä tulee ohjeistusta myös. Vaikea yhtälö oli Kulmunin hallittavissa. Olisiko keskustan parempi laittaa pakki kiinni ja lähteä porukasta.

Ehdottomasti potkut Kulmunin erikoisavustajalle, oli taas oma etu etusijalla.

Neuvoisiko tietävät tahot minne otetaan yhteyttä Lapuan kaupungin häiriöliikennekäyttäytymisestä. Uusi tieliikennelakihan astui voimaan 1.6.2020. Tietojeni mukaan asiasta on kaupungin virkamiestaholle ilmoituksia annettu, Tuloksetta??? Nyt tarvitaan todella apua ja nopeasti.

Nyt ymmärrän kuinka pihalla realimailmasta voi erikoispsykologi olla.

Keskustapuolueen ja koko Suomen tilanne olisi parempi, jos aikoinaan olisi kuunneltu viisainta miestä, Paavo Väyrystä.

Missä on moraali? Suomen Kuvalehden mukaan Harri Saukkomaan konsultoinnin veroton hinta Katri Kulmunin esiintymisvalmennuksesta on ollut 700 e tunti. Käsittämätööntä!

Kuinka yksikään nainen voi äänestää keskustaa tämän jälkeen? Puolue jätti Kulmunin yksin, aivan samoin kävi Jäätteenmäelle ja Mari Kiviniemelle. Puolue on homehtunut äijäkerho.

Eläinten kiusaamiseen liittyen: kiusaajakakaroille vittaa persuksiin niin että tuntuu! Vai pitäiskö vanhemmat piestä ensin?

Kuulolaitteiden huolto ja korjaus siirrettävä pikaisesti takaisin Kuulopisteelle! Työssäkäyvä ei voi odottaa montaa viikkoa kuulolaitteen palautumista työkyvyttömänä. Kuulopisteellä asiat hoidetaan pikaisesti ja työssäkäyvän asiat hoidetaan erityisen nopeasti.

Ihan käsittämätöntä kuinka jaksetaan valittaa uudesta torista, mikään ei kelpaa oli niin tai näin. Toimenpide joka pätee ihan kaikkeen... sinä itse saat valita/päättää käytkö torilla!! Minä käyn. Aurinkoa päiviinne!

Eniten oltiin huolissaan, pääseekö puoliso korona-aikana lapsivuodeosastolle ja synnytykseen. Avuttomat nykyäidit.

Tämän lehden la 6.6. artikkeli Lapuanliikkeen hirmuteoista oli tarpeellinen muistutus siitä millaiseksi meno äityy jos päästetään yksisilmäisen ääriliike vapaasti terrorisoimaan jopa demokraattisesti vaaleilla valittua maan johtoa.

Vaasassa on rantanurmikkoa ym. opiskelijoilla? Palosaari, sinne mahtuu patsaita. Parhaalla paikalla jokin iso laatikkorakennus. Mitä antaa tavalliselle tallaajalle. Turussa jokiranta puolillaan terasseja. Välissä myös patsaita. Merelliseen Vaasaan ei mahdu?

Kaksi todellisuudentajuista keskustalaista: Kyösti Virrankoski (Il-Po 6.6.) ja Paavo Väyrynen (You Tube/ SalomonCarage). Uskaltaako muut katsoa totuutta silmiin?

Kuinka kansanedustajat ehtivät 2,5 kuukauden palkalliselle kesälomalle tällaisena aikana?

Vaasan kaupungin päättäjät, mikä järki päässä avata uimahalli, muttei lämmitetä saunaa?

Mikä on Törnävän koulun tilanne tällä hetkellä? Jotain infoa kiitos.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi