Lukijoilta: TEKSTATEN

Parahin ”Nyt pelätään....”. Olen samaa mieltä, että meillä on runsaasti työttömiä! Mutta millä keinolla nostat nämä sohvalla makoilijat marjametsään?? Kun edes ihan normityöt ei kaikkia kiinnosta pätkän vertaa!!!!!

Voidaanko poliitikkojen harkintaan enää luottaa? Maailman ilmasto pitää ”hoitaa”. EU:n tuhlarivaltiot pitää ”rahoittaa”. Afrikan asiat järjestellään. Autoilijat pitää ”rahastaa”. Metsät pitää ”museoida ”. Keuliiko sähköpyörä?

Kulmuni taisi huomata oman noudattamisensa ja sai hyvän syyn hypätä sivuun. Näyttää kuitenkin olevan kova halu hallintaan.

Keskustalaiset jatkavat Kulmunin ihannointia vaikka puolueen kannatus on kohta alle 10 %. Eikö puolueesta löydy selkärankaa ottaa kriisitilanne vakavasti ja lopettaa Väyrysen kokemattoman opetuslapsen liehittely. Luulis, jotta kepulaisille riittää yksi pyrkyri-Paavo. Tietysti tasa-arvon nimissä tarvitaan myös nais-Paavo.

Tänä keväänä on vaikea ja pitkä siitepölykausi! Yskiminen ja aivastelu kuuluu siihen! Maaliskuun alusta juhannusviikolle kestää! Se ei tartu.

Rikoslain 44. luvun 15. pykälän mukaan ihmisille vaaralliset eläimet on oltava asianmukaisesti vartioituina. Kissojen uloste aiheuttaa toksoplasmoosia. Kissa ei saa kulkea vapaana taajamassa ilman valvontaa. Mikä kohta tässä on vaikea ymmärtää?

Luuleeko Kulmuni, että Isänmaa pomppii hänen oikkujensa mukaan.

Koululaiselle tai ripille päässeelle pitää ostaa sellainen lahja, jolle on todellista käyttöä joka päivä. Tällainen esine on hopeinen kakkulapio.

Olen aina saanut Telen puhelinlaskun paperina 3,90 e. Nyt laskun mukaan tuli ilmoitus että 1.10. paperilasku nousee 4,90 e, pitäis siirtyä e-laskuun, pakko vaan maksaa kun muuta ei voi. Näin köyhiä vanhuksia prissataan.

Kyllä sain pitkästä, pitkästä aikaa kunnon naurut kun luin nurmolaisten perustelut lastensuojeluyksikköä vastaan. On kyllä niin lapsellista touhua että. Muualta muuttaneena olen tähän asti pitänyt pohjalaisia tolkun ihmisinä mutta nurmolaiset pitää näemmä pudottaa siitä sakista pois.

Älkää tungeksiko kassoilla!

Kyllä kepulla liukkaat sukset. Alamäkiä tullaan kovaa. Oli tämä havaittavissa jo kuntavaaleissa.

Toukokuun lopulla sisareni vanha kissa toi ison rotan kotiväelle nähtäväksi ja kehuttavaksi. Hyvä kissi!

Alasenpuistosta tulee hieno mutta kallis. Siirtonurmi päälle, että kansainvälisiä ratsastuskisoja on mahdollista järjestää jatkossakin. Eihän tehdyssä työssä ole muuten mitään järkeä! Kentälle on ajettu satoja kuormia sepeliä syksystä asti ja massaa pintaan. Lopuksi maisemointikustannus. Kustannus ei voi olla 250 000 euroa, kuten on infottu. Ykkönen eteen!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi