Lukijoilta: TEKSTATEN

Jos haluat asua omakotitalossa, siivoa ympäristöäsi ja leikkaa nurmikenttäsi. Ei ole naapureille kivaa katsottavaa. Omakotiasuja ei saa olla laiska ja jos ei itse pysty tai viitsi, nyt on koululaisia jotka kyllä tulevat leikkaamaan nurmikentän pientä maksua vastaan. Vai olisiko parempi että muuttais asumaan kolhoosiin. Siellä ei tarvi tehdä mitään.

Alaasenpuisto käy oppikirjaesimerkiksi kaupungin päätöksenteosta. Ratsastuskentän suunnitelman tullessa julkisuuteen valtuutetut ihmettelivät, että kuinka ja kuka ja missä? Kun puheet ruohokentistä saatiin maalailtua ja valtuutetut ymmärsivät päätöksen edenneen laillisessa järjestyksessä, päästiinkin nykyhetkeen. Nyt hohhoillaan, kun tuli aivan muuta. kun mitä päätettiin. Olisiko konsultille tilausta?

Miksi kepu pettää aina?

Alasenpuisto olkoon se mihin tarkoitettu eli viheralue eikä mikään hevosharrastajien temmellyskenttä, sijoittakaa ne hevoset sinne raviskan alueelle älkääkä levittäkö koko kaupungin alueelle.

Kun kaiken urheilun kaikki tukeminen lopetettaisiin, tienattaisiin paljon. Jokainen voi harrastaa liikuntaa omalla rahalla ihan tarpeeksi.

Kulmuni oli sen verran viisas, että ymmärsi, että nyt tarvitaan kokeneempi talousmies. Hallintahalut kuitenkin säilyivät.

Muutama vuosi sitten katuvalot sammuksissa pimeään aikaan syksyllä. Nyt ne palavat yöttömässä kesäyössä Vaasassa. Eikö enää ole säästötarvetta?

Nyt eläkeläiset huomio. Seuraavissa vaaleissa kannattaa äänestää vain sellaista ehdokasta, joka selvästi ilmoittaa poistavansa Lipposen vääryyden eläkkeiden indeksisidonnaisuuden osalta!

Maanantain lehdessä sivulla 22 kerrottiin, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on vaatinut kuvernöörejä tuomaan lisää kansalliskaartin sotilaita ”taltuttamaan mielenosoituksia”. En ole tiennytkään, että liikehuoneistojen ryöstely, tuhoaminen ja kirkkojen polttaminen on mielenosoittamista.

Kulmuni maksaa koulutuskustannukset takaisin veronmaksajille. Veronmaksajathan Kulmunin palkat maksaa, kierrännäistaloutta.

Ylioppilaan äidille. Edelleen ihmettelen minäkin mikä kiire sillä lahjarahalla oikein on? Koronaan yhdistäminen ei oikein avautunut. Vankikarkurirahasto oli outo heitto.

Aivan oikein kommentoija kirjoitti, että keskusta vanhojen äijien tupaseura. Näön vuoksi joskus nostetaan joku nainen johtoon, joka sitten äkkiä kammetaan syrjään, mitään tukea ei tietysti tule mistään, niin kuin tulisi miehille.. Anneli, Mari, Katri...

Toivottavasti hiiret ja rotat lisääntyvät hurjasti Isossakyrössä. Kyllä on yllättävän hienohelmaista porukkaa Kyröössä.

Sannalle tulikin kova luu marinoitavaksi! Syksyllä punakynä savuaa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi