Lukijoilta: TEKSTATEN

Ylioppilaan äiti kirjoitti oman näkemyksensä lahjarahoista, vedoten poikkeuksellisiin aikoihin. Asiayhteyttä koronaan en ymmärrä, mutta tällaisena aikana voisimme toki unohtaa ei-tarpeellisimman varainkeruun.

Voitaisko Gerbyn Talkootielle laittaa 20 km/h nopeusrajoitus ja joskus vaikka ratsia ennen kuin tapahtuu vakava onnettomuus.

Aivan, Anneli Kanto. Harvempi, pannukakusta ”kohokkaan” tekee... Mutta, hallituksen kannattais näistä ”euveloista”, kuunnella herkällä korvalla Sauli Niinistöä.

Erinomaista Katri! Toit politiikan takaisin politiikkaan. Miksi ihmeessä hallituksen kakkospuolueen pitää kärsiä valtionvarainministeriöstä? Nyt pj voi olla voimavara kullekin ministerilleen ja kulloinkin poliittisesti järkevälle asialle. Älkää hyvät kepulaiset vain vaihtako puheenjohtajaa, kun olette pitkästä aikaa saanet sille pestille kunnon poliitikon.

Antti Rinne on myös vielä puolueen puheenjohtaja mutta ei ole tunkenut Viisikkoon.

Tällaisena aikana on varmaan parempi valittaa kuin vaieta tapahtuneesta. Kivihaan CM noin klo 4, tiistai 9. kesäkuuta, on vain kaksi palvelukassaa auki ja nekin nimenomaan just vastakkaiset. Kassoja on varmaan toistakymmentä, mutta miksi juuri tällainen menettely? Asiakkaat kyllä muutoin pitivät omat turvavälinsä jonossa.

Näihin muistamisiin. Viime vuonna oli koko suku koolla, kysyivät pidänkö tasavuosibileet tulevana vuonna. Sanoin suoraan, että en jos ite joudun tekemään ja maksamaan kaiken, mutta te saatte kyllä mulle järjestää jos haluatte. Tuli merkkipäivä, kukaan ei edes laittanut onnitteluviestiä niin kuin edellisinä vuosina. Nuukuuttaan ovat hiljaa edelleen.

Kilpaurheilu ja urheiluvalmennus ovat terveydellä leikkimistä, jonka tulokset maksavat veronmaksajat sairaus- ja loukkaantumiskuluina. Nuoret voisivat tehdä jotakin järkevää ja valmentajasadistit mennä hoitoon!

Valhe, tilasto, tutkimus. Maksaja saa mitä haluaa.

Hallitukselta temppujen temppu: 50 000 euron kuprulla onnistuttiin peittämään kaikki keskustelu 5 500 000 000 euron lisälainasta!

Hyvä mielipide pyöräilijöistä, kesä kesältä pahenee, eivät pysy pyöräteillä vaikka se on ajoradan vieressä ja paljon paremmassa kunnossa kuin ajorata. Väistele siinä sitten monttuja ja narsisteja

Päiville tiedoksi, että kaavoitus ja suojelu estävät jopa ladon rakentamisen pellolle. Ja kaiken lisäksi pellolle, jonka suojelusta veronmaksajien iloksi ei tiedä 99,9 % kuntalaisista. Olisiko syytä silloin toimia tasapuolisesti kaikkia lupien hakijoita kohtaan?

Kyllä on keskustalla ministeriaines vähissä kun pitää valita nuorisosäätiön rahasotkuissa ryvettynyt.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi