Lukijoilta: TEKSTATEN

Nämä Mustasaaren takinkääntäjät palkittiin sitten oikein ministerin avustajan pestillä. Heillä onkin hyvä tulevaisuus RKP:ssa, sillä puolue tarvitsee jatkossakin vahvoja kielipolitiikkoja ja muurin rakentajia.

Maksoiko Antti Kurvinen ”korttikasan” postimaksut itse?

Aivan turha sitä kieltämään ja häpeämään, ne ovat juuri IKL, Patruunatehdas ja körttiläisyys, joista Lapua tunnetaan.

Pitääkö vähävaraisten kuntien maksaa keskustan kansanedustajien postikortitkin?

Seamk kenkätään sitten Tampereelle. Järkeä siinä ei ole. Järkeä ei ole myöskään jääräpäisessä kieltäytymisessä Vaasa-yhteistyöstä, vaikka se olisi luonnollisin kumppani. Nähtäväksi jää, kuinka ylväästi nämä viime töikseen Seamkin kaupustelleet kantavat itse hankkimansa idiootin leiman.

Yo:ksi valmistutaan kerran. Lopettakaa jo tuo tilinro-jahnaaminen. Nythän on alkanut tulla kahvikutsuja. Käykää ihmeessä ja ottakaa iso pala kakkua, jos muistaminen on ollut siitä kiinni. Tilinro on kiva, kun on halua muistaa, vaikkei kahville aio.

Eihän sun, joka valitit naapurin leikkaamattomasta nurmikosta, pidä sillä itseäsi rasittaa. Älä katso sinne päin. Keskity vain omaan pihaasi, josta olet varmasti kaivanut pois tai myrkyttänyt joka ikisen voikukan.

Kela sai anomusten käsittelyapua 50 henkilöä valtiovarainministerìöstä. Herää kysymys kuinka paljon ministeriöissä on joutilasta väkeä.

Opetushallitus, teillä on tärkeämpääkin selvitettävää kuin Kurvisen korttitervehdys kotiseutunsa ylioppilaille. Opettajana ollessani seurasin lukioni vaalipaneeleja ja Antti Kurvinen jäi mieleen omaa maakuntaansa rakastavana ja asioihin syvällisesti paneutuvana ihmisenä. Kortit ovat mielestäni ilmaus tästä asenteesta. Kukahan tällä ”paljastuksella” on vihjerahat tienannut?

Jokainen tänä keväänä ammattiin valmistunut ja ylioppilaaksi kirjoittanut on juhlansa ansainnut. Mielipidekirjoittelu asian tiimoilta on herättänyt paljon tunteita, erityisesti pilkkaa ja ala-arvoisia kommentteja – todennäköisesti henkilöiltä, joiden lähipiirissä ei juhlittavia edes ole. Ihmetyttää suuresti. Toivotan jokaiselle valmistuneelle ja ylioppilaalle kaikkea hyvää tässä ja tulevaisuudessa. Aikana, jota ei ole koskaan koettu teitte upean työn. Myös tämän kevään ylioppilaan äiti.

Mustanaamion vois lopettaa, siinä ei oo päätä ei häntää.

Marina K: Johtaja ei ole oikea johtaja, jos häntä viedään kuin pässiä narusta – ja vieläpä omasta halusta.

Vaasassa ei ole minkäänlaisia ongelmia ja raha kasvaa puissa päätellen mainoslauseista, joilla milleniaaleja yritetään houkutella muuttamaan kaupunkiin: ”Onnellisten ihmisten erilainen laakso”, missä ”Elämän kuuluukin olla helppoa”...!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi