Lukijoilta: TEKSTATEN

Marina K: Esimerkilläsi ”johtajana” teet paljon tuhoa työtovereiden (ns. alaisten) keskuudessa. He ihmettelevät pitäisikö heidän olla samanlaisia työnarkomaaneja.

Miksei vanhempiin kerrostaloihin laiteta kaidehissiä että vanhukset saisi asua kotonaan pidempään.

”Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat”, kuuluu usein lausuttu, hieman sarkastinen sanonta. Osa Suomen EU-mepeistä näyttää jossain määrin kannattavan Suomeltakin vastikkeettomien tukien antamista taloutensa huonosti hoitaneille EU-maille. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että summa olisi yli 3 miljardia euroa. Eipä vaikuta pikkusummalta, ajattelee varmaan moni suomalainen veronmaksaja. Kuulemma tämä auttaa edistäen Suomen vientiä. Ken uskoo?

Kilpailu ja voitto vai palvelu ja kumppanuus.

Oli mielenkiintoista seurata Seinäjoen kaupunginvaltuuston kokousta. Selvensi päättäjien arvoja. Myös toisten puheenvuoroihin keskittyminen ja niiden aikana naureskeleminen heijastaa arvoja. Puhumattakaan siitä mihin kenelläkin päätökset nojaavat. Toisille on tärkeää komia toisille ihmiset. Oikein hyvä nähdä ja kuulla.

Hyvä, kun joku muistutti Kuislaa, että kylpylä sais olla jo valamis!!! On se vaan parempi, että luottomies Pihlajaniemi tekee kylpylän keskustaan. Tulee varmasti huippuhieno ja loistava vetonaula Seinäjoelle! Toivottavasti Petri on vielä kiinnostunut kylpylän pykäämisestä!

Olisi markkinarakoa Suomessa kasvattaa erilaisia lemmikkilintuja. Nyt niitä tuodaan tänne paljon Ruotsista. Moni ostaisi varmasti mieluummin kotimaassa kasvatettuja lintuja ja tukisi näin työllisyyttä. Sopisi hyvin maaseudulle.

Oli sitten Kurvinen tai Kulmuni, kyllä kansaa edustavat keskustalaiset osaavat käyttää verorahoja oman kannatuksensa pönkittämiseen. Täysi vääryys.

Nyt saa taas tuoretta Merenkurkun villilohta. Tuoksu on aivan mahtavaa verrattuna ulkomaalaiseen muovipussissa hionneeseen kalaan.

Luksusasuntojen rakentaminen Wärtsilän entiselle alueelle ei tule tietenkään onnistumaan. Kyllähän Vaasan valittajat sen, kuten kaiken muunkin rantarakentamisen torppaavat.

Perussuomalaiset yrittää olla hallituksessa jotenkin salonkikelpoinen puolue, mutta kansanedustajien ylilyönnit ja Suomen Perusta -ajatuspajan julkaisu kertovat karusti puolueen todellisen sanoman ja ideologian. Perussuomalaiset ajavat ovelasti kaksilla raiteilla.

Miksi matkatoimisto sitten ei ilmoittanut näille asiakkaille miten toimia peruutustilanteessa saadakseen koko summan takaisin? Olisivat tehneet toisin, jos olisivat tienneet.

Joo, korokkeita vaan niin tiheeseen ajoradalle, jolla nopeusrajoituksia, että räkänokatkin joutuu hiljentään.

Sanna Marin vei Suomen loistavasti läpi korona-ajan asiantuntija-yhteistyöllä. Eikö hallinnossa voitaisi enemmän ottaa mallia tästä Sannan toimintatavasta? Se on älykäs.

Suomen korona-ajan asiantuntijajohtoinen johtaminen on valovuosia edellä meidän normaalia räyhäpolitiikkaa, jossa ei ole järjen häivää.

Saa nähdä kuka nykypoliitikoista on hakemassa lisää valtaa ja tietenkin rahaa asettumalla ensimmäiseksi maakuntavaltuustoihin ehdokkaaksi.

Kiitos sinulle, joka istutit kauniit keltaiset orvokit poikamme haudalle. Yllätys oli suuri ja liikuttava. Sydämelliset kiitoksemme!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi