Lukijoilta: TEKSTATEN

Kiitos Kalervo Kuikalle hyvästä ja selventävästä Sinimusta-jutusta 24.6. mielipiteet-sivulla! Tuntuu, että on juttupulaa toimittajilla kun pitää repiä väkisin aiheita ja mollata hieno kynttiläkulkue!

Petri Pihlajaniemen Asemakylpylä olisi ihan varmaan vetovoimaisempi, kuin kilpailijan idea tuolla laitakaupungilla. Harmi kun näin meni. Junayhteydellä kaupungin sydämmeen polskimaan, eikä taxilla takametsille.

Västervikin sataman nopeusrajoitetulla veneväylällä ajetaan kaasu pohjassa. Ei valvontaa.

Nopeusrajoituksia ei Strömsön veneväylällä noudateta eikä valvota. Rajavartiosto tai poliisit piipahtavat alueella itseään viihdyttämässä. Väylällä liikkuu kaikenlaisia kulkupelejä kanooteista pikaveneisiin, ja elämä on kuin villissä lännessä. Onnettomuuksia pelätessä.

Täytyy ihmetellä, eikö Ilmajoen kunnanhallituksen puheenjohtaja Ranto ymmärrä, kuinka vakavasta asiasta oli kyse kun vähätteli 24.6. Ilkka-Pohjalaisessa korona-jutusta aiheutunutta kohua, taitaa kepulaisia harmittaa ettei sanelupolitiikka toiminut.

Kesämökillä useimmat ihmiset haluavat olla rauhassa yllätysvierailta, vaikka nämä olisivat sukulaisiakin. Kesämökille mennään vain kutsuttuna.

Kyllä suurin osa Suomen avioliitoista kaatuu viinaan, tuohon suvuissa periytyvään addikti/riippuvuus-sairauteen, jota kaikin keinoin perheissä peitellään. Kaikki läheisetkin sairastuvat henkisesti. Hoitokin on Suomessa täysin retuperällä ja virkavastuulliset kyllä tietävät sen!

Rehua tehdään, kun sen aika on, oli pyhä tai arki kelloa vahtaamatta. Joku pölöhö kehtaa sanoa luonnon tuhoamiseksi.

Vaasassako ei muka mitään näytettävää? No missä sitten? Yksistään kaupungin monta kilometriä pitkä, kunnostettu ja uudistettu rantabulevardi on kokemisen arvoinen. Matkan varrella on mm. Suomen kaunein kampusalue. Oletko ulkopaikkakuntalainen vai muuten vain katkeroitunut oman paikkakunnan mollaaja.

Mansikkasaaresta Pikisaareen, liikennemerkki ”huoltoajo sallittu” ajaa päivittäin kymmeniä autoja eestaas katsastaen rantaelämää? Löytyisikö tähän tarpeettomaan ajoon joku toinen ratkaisu kun merkkiä ei noudateta eikä ole valvontaa? Pitäisikö merkin viereen laittaa pahvinen poliisin kuva tehosteeksi?

Marja Tyynismaan kolumni mopopojista ja tytöistä. Niin totta joka sana, kannattaa mopovihaajien lukea ajatuksella. Lämpimiä kelejä mopoilijoille.

Raippaluodon Vallgrundissa asfalttitie on täynnä teräviä kuoppia. On aika vaarallista pujotella niiden välistä mutkaisella tiellä. Koska paikataan? Rahaa on kyllä riittänyt valkoisen ohituskieltoviivan maalaamiseen! Tämä vain esimerkkinä Vaasan ympäristön pikkuteistä.

Kyllä Vaasa on kaunis kaupunki. Kiitos jälleen kaupungin puutarhan työntekijät. Teissä elää suuri inspiroiva porukka. Niin kaunista jälkeä aina teette.

Kuntien ja kaupunkien virastojen hommat näköjään hoituvat, vaikka työntekijöitä on lomautettu ja loput ovat etätöissä. Palatsimaisia kunnantaloja ja kaupungintaloja ei siis enää koskaan tarvitse rakentaa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi