Lukijoilta: TEKSTATEN

Näin nykyisenä ulkopaikkakuntalaisena ja entisenä vaasalaisena ihmettelen mihin jäi Yxgärdetin maininta osana Vanhan Vaasan kulttuuriperintöä. Puutarha on eduksi paikkakunnalle, taatusti osa Vanhan Vaasan kulttuuriperintöä ja ilo silmälle. Joten en voi kuin ihmetellä, eikö Bjarne Dahlback ole tietoinen tästä puutarhahelmestä.

Olen jo 30 vuotta odottanut tupakointikieltoa rivitalon terasseille ja kerrostalon parvekkeille. On niin kauheaa, kun ei saa hengittää raikasta ilmaa omassa kodissaan. Lapsille tuli astma, kun naapurit rivitalon terassilla kävivät koko ajan tupakalla. Sama meno oli kerrostalossakin. Miksi kieltoa on niin vaikea saada voimaan?

Kävelimme kaikki Vaasan palokadut päästä päähän Vaasa info -lehdessä olleen kartan perusteella. Nimikylttejä ei missään. Kilometrejä kertyi arviolta noin 15. Voisko nimikyltit hommata?

Iso kiitos yksityisille pienille ravintoloille Seinäjoen alueella. Palvelette ystävällisesti, ruoka on hyvää ja odotusaika on sopiva. Samaa ei voi sanoa S-ryhmän ravintoloista. Palvelu on hidasta, viileää ja välttelevää. Olemme joutuneet (Sjoki, Helsinki, Jyväskylä) odottamaan jopa tunnin annoksiamme!!

Minua niin syvästi huolestuttaa, kun liikkuessani en aina tiedä olenko Mustasaaren vai Vaasan puolella. Eivätkö Mustasaaren valtuutetut ole vieläkään tehneet päätöstä rajamuurin rakentamisesta? Kyllä kielimuurin lisäksi kuntien väliin tarvitaan myös fyysinen muuri!

Vesijetit tuovat piristystä yksinäisyyteen Ähtärinjärvellä kun eivät aja myöhällä. Olen mökillä ja nautitaan elämästä kun vielä voidaan.

No nyt on pakko myös sanoa, miksi pidätte Björkenheimintien siltaa vain kevyelle liikenteelle, vaikka maailman tukevimmat teräskiskot tukevat sen kantta. Ajolupa heti myös vain henkilöautoille uuden sillan rakentumiseen saakka. Saamatonta kaupungin toimintaa. Ei ennen näin ollut. Tietoa on. Järkeä kaupungin teknisiin päätöksiin.

Kolmen kampuksen kansainvälinen korkeakoulu eli Triple Village University! Vaasa, Seinäjoki ja Kokkola, ja Vaasasta saadaan niitä tohtoreita! Nyt, jos koskaan!

Mitä tekee aamuyöstä puoli kolme kaks vaahtosammuttajan kokoista henkilöä mopolla prääsäämäs Rauhalan koulun pesiskentällä?

En ole koskaan tavannut muslimia, joka häpeäisi olla muslimi. Sen sijaan olen tavannut paljon kristittyjä, jotka häpeävät ja pelkäävät ilmaista, että ovat kristittyjä. Voisi vetää johtopäätöksen, että on kunnia olla muslimi ja häpeä olla kristitty?

Koira taas irti Pukinjärvellä. Ulkoiluttaminen ilman hihnaa on laissa kielletty. Mikäli vahinko sattuu, voi poliisi ampua heti irti olevan koiran. Käytä siis hihnaa, ja pidä siitä kiinni!

Kukin tavallaan. Ei naapurin syy sinun astmasi tai herkkä nenäsi. Pitäisikö kaikkien elää ehdoillasi?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi