Lukijoilta: TEKSTATEN

Ihmettelen, että kassaan kuulumattomillekin pitäisi maksaa sama päiväraha kuin niihin kuuluville. Sama kuin onnettomuustapauksessa tai tulipalossa saisi vakuutuskorvauksen, vaikkei ole viitsinyt vakuutusta ottaakaan.

Nämä saa tupakoida parvekkeella jotka ei välitä terveydestään omasta eikä vähääkään toisten terveydestä. Risuja meidän puolesta?

Sisäministerin mukaan oleskeluluvattomien maahantulleiden valvontaan ei saa käyttää nilkkapantoja, vaan näiden omia kännyköitä. Tiedoksi: Ruotsissa kokeiltiin sitä jo, mutta harmiteltiin kun valvottavat eivät ottaneetkaan omaa kännykkäänsä mukaan, kun lähtivät liikkeelle. On varmaan tiedossa sisäministerillä. Joten nilkkapannat käyttöön täällä, kiitos.

Kyllä ne takavalot puuttuvat päivisin kaikista nykyautoista, joissa on ledi-huomiovalot, ja turha niitä takavaloja päivisin on polttaa, Silloin on syytä viedä ajokortti pois jos ei näe edellä ajavaa. Hämärässä ne syttyvät ainakin omassa Mersussani tosi herkästi ihan automaattisesti.

Evijärven vedenpinnan korottamista vaativassa adressissa jo 1000 nimeä, mitäpä valtuusto ja kunnanhallituksen puheenjohtaja tähän vastaa, meneekö vielä 12-5 äänin?

Vaasassa Keskuskadun ja Kuninkaantien risteyksen STOP-merkki koskee myös pyöräilijöitä! Ma 13.7 huppupäinen mies sivuilleen katsomatta pyöräili suoraan autoni keulan edestä. Onneksi tiedän varautua, koska vastaavaa tapahtuu tässä risteyksessä tämän tästä. Poliisi tarkkailemaan ja kaupunki laittakoon myös pyörätien kohtaan kirkon puolelle oman liikennemerkin! Eikös siinä joskus sellainen ollut?

Mistä tietää tulleensa Pohjanmaalle? Kaikissa yrityksissä kaikki miesasiakkaat palvellaan ensin ja ajan kanssa. Vasta sitten on naisten vuoro.

Suomessa vihapuheesta rangaistaan, mutta viranomaisten vihateot sallitaan. 32 000 turvapaikanhakijaa saa heti majoituksen ja ruuan, mutta 8 000 suomalaista elää jatkuvasti ilman asuntoa ja ruokaa. Suomessa on maakunta jossa suomenkielisillä ei ole ääni- tai maanomistusoikeutta. Edellisessä lamassa 13 500 suomalaista ajettiin taloudellisiin ongelmiin ja itsemurhaan.

Koskahan persujen päät menevät lopullisesti sekaisin, kun kaikki pyörivät kaiken aikaa yhden ja saman asian ympärillä?

Oikeasti sinä kateudesta vihreä tiedät varsin hyvin, että saimme upouuden, kuuden salin Bio Rexin Vaasaan pari vuotta sitten. Nytkö tarvittaisiin taas uusi, jottet olisi niin vihreä?

Loistava kirjoitus Kaarina Widjeskogilta 14.7. Jokainen saa sanoa mielipiteensä. Koski se sitten kommunismia, kokoomusta tai (haitta)maahanmuuttoa.

Kun lehmiä tillatahan, niin niitä ruokitahan eikä suinkaan lypsetä. Tilikkoominen tarkoottaa käsin lypsämistä.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa