Lukijoilta: TEKSTATEN

Haaviston ja Mäenpään tapausta verrataan toisiinsa, kyllä ne on kaksi aivan erilaista asiaa. Jos yksityinen firma olisi tehnyt työntekijälle mitä teki Haavisto, ammattiliiton porukka olis nostanut älläkän ja korvaukset työnantaja olisi joutunut maksamaan, mutta nyt sdpeekin on hiljaa. Nimim. mietityttää.

Lakeuden Ristissä oli lauantaina 11.7. rippilasten konfirmaatio. Puitteet olivat juhlavat. Kun rippipappi oli päivän sanan aviorikoksen selittänyt, niin odotin että hänellä on jotain sanottavaa näille nuorille. Mutta toiveeksi jäi.

Hyvä kannanotto, Kaarina Widjeskog. Ja niin totta mitä kirjoitat. Sensuuri leviää, sanomisen vapautta rajoittavat jo nekin, jotka eivät kestä kuulla eri mieltä olevien mielipiteitä. Heillä itsellään on mielestään se oikea ja parempi mielipide, vähän kaikessa, mutta erityisesti maahanmuuttoon ja turvapaikanhakijoihin liittyvissä asioissa.

Joupiskan rappusilla pyörineen kiven lähettäjä olisi voinut pahimmassa tapauksessa syyllistyä jonkun portailla liikkuneen kuntoiljan kuolemantuottamukseen, vammauttamiseen tai tappoon. Toivottavasti syyllinen saadaan pian selville ja vastuuseen törkeästä teostaan ottaen huomioon edellä mainitut mahdollisuudet.

Älkää hyvät ihmiset hävittäkö helppohoitoisia hyvältä tuoksuvia ruusuja. Niihin tulee vielä vitamiinirikkaat marjatkin. Tätä hullutusta tullaan vielä myöhemmin katumaan.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun näin kaupan hyllyllä Veikko-nimistä olutta. En ole koskaan juonut olutta ja vaadinkin juoman nimeksi jotain muuta. Veikko.

Kenen palveluksessa suomalaiset MEPit ovat? Jokainen unohtaa maansa heti, kun Brysselin ovet avautuvat. Asioistahan he eivät mitään ymmärrä. Yksi loistava poikkeus suomalaisten joukossa on, Pekkarinen joka ajattelee omilla aivoillaan ja pyrkii Saksan ja Ranskan sanelun estämään. Suomessa riittää avuntarvitsijoita. Meidän rahat on käytettävä Suomalaisten hyväksi ei EU:n ja Ranskan ja Saksan pankkien pelastamiseen!

Lidlin kaupat voisivat laittaa ne käsidesi automaatit kuntoon, eivät ole toimineet pitään aikaan. Ovat ilmeisesti vaan muodon vuoksi näytillä eteisessä.

Lopetin kauppojen tarjoaman käsidesin käytön, kun sain käsiini erittäin pahan hajuista käsidesiä Vaasan Biltemasta ja Kivihaan CM:sta. Haju ei lähtenyt pois edes kunnollisella saippuapesulla. Minulla on autossa omaa normaalia etanolipohjaista käsidesiä, jota käytän kauppareissuilla.

Taas on tullut kuunneltua aamuisin Pohjanmaan maatalous- ja pesäpalloradiota. Taitaa Antti Haavisto olla lomalla, olisi edes joku kiinnostava juttu.

Mielestäni pihamaita ja pientareita parturoidaan liiaksi, antakaa lintujen laulaa, kukkien kukoistaa ja pörriäisten pöristä ja pölyttää.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa