Lukijoilta: TEKSTATEN

Sahanlammen ja Törnävän uimarannat Seinäjoella ovat hyvässä kunnossa, kiitos puistotoimen. Sen sijaan pukukopit ovat siivottomia. Uimakausi jatkuu, fiksaajat nopsasti paikalle!

Kiista pyörätien kustannuksista kertoo jälleen miten turha ja ongelmallinen Vaasan ja Mustasaaren välinen raja on. Jokainen vähänkin ajatteleva ymmärtää, miten paljon helpompaa, järkevämpää ja taloudellisempaa olisi suunnitella ja kehittää koko aluetta yhtenä, yhtenäisenä kuntana.

Eivät juutalaiset Jeesukseen usko. Juutalaisuus on laki uskonto. Ei osata erottaa lakia ja evankeliumia toisistaan.

No kyllä täytyy olla päässä pahasti jotain vikaa, jos illalla kymmeneltä alkaa poraamaan ja remontoimaan. Kerrostaloissa on hiljaisuussääntö klo 22.00.

Ei ansiosidonnainen päiväraha kaikille maksa lisää 250 miljoonaa, vaan tehdään uusi laskentakaava, niin että rahat riittää. Nythän saajat ovat saaneet kaikkien maksamat rahat.

Älkää turhaan syyttäkö mopopoikia joka asiasta. Ainakin Nurmon keskustassa pahimmat häiriköt ja paikkojen särkijät kulkevat polkupyörillä.

Suomalainen korruptio on härskeintä alimpien koulutustasojen maakunnissa.

Voiko olla olemassa pöljämpiä sarjakuvia kuin Pöyrööt ja Kamala luonto.

EU ei siis anna rahaa Suomi-radan suunnitteluun, eli Helsingistä Tampereen ja Seinäjoen kautta pohjoiseen. Kaipa herrat Brysselissä ovat katsoneet karttaa ja todenneet, että onpa tuo perin pohjoinen, perifeerinen maa, mitäpä sinne paiskata rahaa kun sitä tarvitaan etelämpänäkin. Eiköhän ne porot hoitele siellä pohjoisessa vielä ne kuljetushommat. Pakolaiset puolestaan ajattelevat toisin: kun mennään pohjan perille, ei tarvitse palata.

Onnea Kristiina Vainiolalle ja kirjakaupalle Kuortaneella. Jutusta ja kuvista huokuu entisajan henki! Saisimmepa Lapualle vastaavan!

Kauheaa huomata miten demokraattisen yhteiskuntamme sananvapaus kapenee salakavalasti. Pian ei uskalla ostaa edes värivoidetta olematta rasisti. Niin tai näin, yksi asia on ja pysyy.

Ilmajoen kirkossa kannattaa käydä jännittämässä, kaataako joku kuusen tai kuuleeko ajankohtaista sananrieskaa.

Timo Hakaselle kiitos selvästä ja rohkeasta kannanotosta kenttäpiispan kirjoituksen puolesta tässä ajassa, joka tahtoo hyljätä Jumalan sanan totuudet. Juuri tällaista julistusta tarvitaan.

Nyt on riittävästi itketty punakapinallisten kohtaloa. Jari Tervo voisi jossitteluohjelmaansa ottaa aiheeksi: Entä jos punakapinalliset olivat voittaneet?

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa