Lukijoilta: TEKSTATEN

Tänään maailma näyttää siltä, kuin miehet haluavat sen näyttävän, sillä kaikkialla päättävissä elimissä on miesenemmistö. Voitaisiinko perustaa kaupunki, jossa naiset päättäisivät kaikesta? Ihan tutkimusmielessä vaikka?

Elvytyspaketissa Suomen osuudeksi etelän maiden hyväksi olisi voinut hyväksyä pari miljardia euroa. Nyt vastuut eli toisin sanoen Suomen velka lisääntyy moninkertaisesti. Paljonko nyt Suomen ulkomaankaupan pitäisi lisääntyä, että Suomi pääsisi +nolla-tilanteeseen?

Enää ei tiedä itkeäkkö vai nauraa näille persujen touhuille. Käsittämätöntä.

Paljon puhutaan evoluutiosta eli kehitysopista, joka on täysi valhe. Mitään kehitystä ei ole olemassakaan, päinvastoin ihmiskunta rappeutuu kaiken aikaa. Kuka keksi elämän? Miten se kehittyi, on täysi mysteeri edelleen. Kun Jumala kielletään Luojana, jäljelle jää ihmisen kekseliäisyys ja valhe.

Strand väittää Ruotsalan kirjoituksen ampuneen ohi. Näyttää kuitenkin osuneen Strandiin ja ottaneen kipeää.

Tunnen suurta myötähäpeää Harry Wallinin (16.7. I-P) kirjoituksesta. On suorastaan pelottava ajatus, että Wallinin mielipide edustaisi Seinäjoen päättäjien yleistä kantaa alueemme kehittämistyöhön. Me Wallinin jälkeiset sukupolvet näemme yhteistyön, jota I-P:n uusi suunta ajaa, olevan ainoa tie säilyttää palvelumme ja maakuntiemme vetovoima koko Pohjanmaalla tällä harvenevalla ja ikääntyvällä väestöpohjalla!

Olipa hyvä kirjoitus Ruotsalalta Strandista 21.7. Se koira älähti jonka kinttuun sattui, seuraavana päivänä.

Armeijassa opitulla alistamis- ja nöyryyttämiskasvatuksella lapsesta kasvaa tahdoton ja aikaansaamaton, joka ei menesty nykyajan työelämässä. Isät, kasvattakaa lapsistanne menestyjiä kannustamalla ja innostamalla!

Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista niitä kohtaan, jotka saavat palkkansa/lisää valtaa suoraan tai välillisesti EU:lta. Toivoisin päättäjiltä lisää harkintaa verovarojen käyttöön. Verotus syö ostovoimaa.

Taloyhtiössämme alkaa hiljaisuus klo 22.00, mutta naapurissamme toimiva ravintola Vanha Mestari Seinäjoella siitä viis veisaa. Olis näin kesällä mukava pitää tuuletusikkunoita auki läpi yön, mutta ko. ravintola soittaa musaa ulkoterassilla pitkälle yöhön.

Kaislat ja levät kasvavat kohisten Evijärvessä kun vesi salakavalasti vähenee äänin 12-5 valtuuston päätöksellä.

On aivan käsittämätöntä, että keskusta vihervasserien rinnalla on meitä viemässä maksumiehiksi Italian, Ranskan ja Espanjan velkojen maksajaksi. Neuvotellaan vain kuinka suuri on lahjaosuus ja me otamme koko summan velaksi, anna mun kaikki kestää! Eikö ole päivänselvää, että joka lainaa tarvitsee, ottaa sen itse, kultavarannot jätetään jemmaan ja veroja ei makseta, täyttä kusetusta, mutta niiltä viedään joilta saadaan!

Eiköhän persujen päät ole aina olleet sekaisin. Päästetään suusta ulos mitä sylky suuhun tuo.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa