Lukijoilta: TEKSTATEN

Odotan hartaasti, että näytettäisiin Veikko Ahvenaisen 80v-juhlakonsertti, kun on näytetty monta kertaa Taipaleen, Grönin, Kuoppamäen ym. Tammerkoskea ja Mikkoa myös! Oli mukava laulaa mukana. Kiitos. Tv. Laulava mummeli Alavudelta

Oli järkyttävää lukea Ilposta 19.7.2020 keille ja kuinka paljon valtio on jakanut koronan perusteella rahaa. Rahan lapiointi kyseisille henkilöille/firmoille on ollut täysin turhaa ja perusteetonta. Rahan jaosta vastuussa olevien ministerien pitäisi hävetä ja erota välittömästi tehtävistään, sillä jos tällainen tolkuttomuus jatkuu, Suomi on tuhon tiellä.

Aivan järkyttävää miten pyöräilijät käyttäytyvät vaasalaisessa liikenteessä. Ei välitetä mistään säännöistä, mennään vaan milloin mistäkin. Lisäksi monella on itsesuojeluvaisto täysin kateissa. Kyllähän autoilija näkee kaiken ja ehtii jarruttaa? Koska poliisilla on pyöräilijöiden tehotarkkailu?

Miksi ette lisää päiviä ja pidennä aikoja Tanelinrannan avantosaunaan, kerran tunkua on.

Miksi liito-oravia vihataan? Onko liito-orava tehnyt kellekään koskaan mitään pahaa?

Mitä on sivistys. Koulutustaso on noussut, sivistystaso laskenut. Sivistyksestä kertoo se miten kohtelee lähimmäisiä. Niitäkin jotka maallisella arvoasteikolla eivät yllä kovin korkealle. Sitäkin. Mitä muuta?

Koska sivistyspuolen ammattitaidoton henkilöstöpolitiikka saatetaan oikeudellisesti raiteille nimitysten suhteen. Epäpätevä johto valitsee alaisikseen epäpäteviä ja kyvyttömiä työntekijöitä. Heitä on helppo kyykyttää.

Demarikaksikko Marin ja Tuppurainen EU-neuvotteluissa. Tulos: Suomelle lisää maksettavaa yhdeksän miljardia euroa! Ei ihme, ettei vappusatasiin ollut taaskaan varaa.

Vai arvostaa Ollila Tolppasen tietoja työllisyysasioissa. Tolppasella ei ole erityisiä tietoja eikä osaamista työttömyyden koko kirjosta. Hän ei halua ymmärtää, että usein työn puute ei ole työttömän ensisijainen ongelma. Hän osaa vain ajaa jääräpäisesti sosialistien linjaa, että kaikki työttömät kaupungille näennäistöihin, vuodesta toiseen.

Kiitos ILPO jutusta 16.7. On aika näiden maakuntien pääkaupunkien päättäjien tajuta, mikä tarve lastensuojelulle täällä todella on. Tekoja ja resursseja!

Suomi maksoi paljon koronan leviämisen torjumisesta ja nyt emme halua, että ruotsalaiset tulevat pilaamaan kaiken mitä olemme tehneet taudin estämiseksi, eli rajavalvojat tehkää asialle jotain. Eli käännytys takaisin.

Kesä on uhriutumisten aikaa. Kielikuvilla kuten ”vieraslajeilla” haetaan opastusta poliittisiin luontopolkuihin. Ja omien peltojen ”hukkakaurakin” on vielä kitkemistä vailla. Se odottaa poimijaansa kun työttömyysluvut kasvavat.

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa