Lukijoilta: TEKSTATEN

Joupiskan Elämysportaiden nimi on harhaanjohtava. Tämän päivän nuoret ymmärtävät asian, että portailla saa uusia Elämyksiä, kuten kivenmurikalla portaiden rikkomisen. Ehdotukseni portaiden nimeksi olisi Kärsimysportaat, ei houkuttelisi tämän päivän Asteriksiä rinteeseen. Ps. Muutenkin koko portaat turhaa rahan tuhlausta. Olen noussut rinteen satoja kertoja, ei rinteessä tarvita portaita. On huomattomasti tehokkaampaa, kun ponnistava jalka vähän lipsahtaa.

Tähän asti on taloon yrittänyt tunkeutua katon, viemärien, yläpohjan ja vaikka minkä tarkastajia, mutta nyt on keksitty aivan uusi ala, kun joku innokas puhelinmyyjä olisi tullut tutkimaan makuuhuoneen ja vuoteeni. Kiitos ei!

Suolla lakkoja keltaisenaan, eikä työttömät, patalaiskat, yhteiskunnan elätit ”ymmärrä” mennä rämpimään elantonsa perään saappaanvarret hörpäten. Onneksi thaimaalaiset ”pelastaa” ja kynii marjat vaikka ”maanomistajan” puutarhasta. Loistavaa yhteistyötä ja veronmaksajat maksaa kotiinpaluukyydin... ja vievät vielä puutiaiset ja hirvikärpäset mennessään...

Keskusta ehdottaa työtä tekeville eläkeläisille verohelpotuksia. OK. Lisäksi alle 3 000 euroa saavien eläkeläisten verotus tulee laskea palkansaajan tasolle. Saavat ostovoimaa, joka tulee kiertoon. Yli 5 000 saaville eläkkeeseen 10 % korotus.

Yhtiökokoukset ovat nyt ohi. Erovuoroiset eivät eronneet nytkään. Päinvastoin, itseriittoiset ja itsetärkeät hallituksen jäsenet, pulputtavat lipeväkielisiä tekstejä, sekä väliin härskejä vitsejä hämäykseksi, joilla horjutetaan vakavammanmielisten kaikki rakentavat toiminta suunnitelmat ja samalla pannaan osaottajien suut tukkoon. Ylisuurilla, kerätyillä valtakirjoilla, sitten ylvästellen. Olisi hyvä, jos ihminen osaisi edes hävetä toimintaansa!

Pää sekaisin kun ei käytä päihteitä.

Kyllä suomen tyhmä kansa taas palkitsee veronmaksajia ja tuo pakolaisia Kyprokselta. Kyllä näyttääkin heikkokuntoiselta. Uusimmat farkut, uusimmat merkkipaidat päällä... Tervetuloa Suomeen ja kaikki miehiä. Perussuomalaiset tehkää jotain.

Kyllä on pankitkin mennyt huonoon malliin. Ei saa tavallista laskua tiskillä maksettua, pitää tilata palveluaika. Ei kaikilla vanhuksilla ole tietokonetta saatikka että osaisi sitä käyttää. Kun pankkiin soittaa sieltä ei vastata – missä on palvelu. Jos vuosikymmeniä on pankille raha kelvannut, odottaisin vastapalvelua. Rahan ottaminen automaatista on hankalaa, ei vanha muista mitään salasanoja. Jotta tervetuloa vanhaksi ja arvottomaksi.

Taloyhtiöt varokaa kokonaisurakkaa. Se on kallis ja hankala monella tapaa. Yksi remontti kerralla on paras ratkaisu. Isännöinti ja hallitusjäsenyys eivät vaadi mitään koulutusta. Vastuu tileistä on hallituksella, ja tilit hyväksyy osakkaat, jotka myös maksaa laskut. Onko isännöinti enää tarpeen nykyaikana?

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa