Lukijoilta: TEKSTATEN

Kyllä oli osuva kirjoitus mummulta torstain lehdessä. Tässä on kuin jätteiden sekaan joutais. Itkusilmin on tullut juhlista monta kertaa kotiin. Lapset ja lapsenlastet ei käy eikä soita. Aina olen apuani antanut kun on pyydetty. Tässä kiitos!

On kyllä aika outoa isänmaallisuutta tämä persujen touhu. Nimitellään alatyyliin täysin demokraattisen prosessin kautta syntynyttä hallitusta. Eihän se voi olla hallitusviisikon fiksujen ja erittäin pätevien naisten syy että persut eivät saaneet eduskuntavaaleissa enempää kannatusta. Suuta nyt soukemmalle ja kitinät pois.

Kyllä tuolla liikenteessä perille kerkiää. Ei siellä tartte ohitella ja vaarantaa omaa ja toisten turvallisuutta.

Seinäjoen keskussairaalassa tehdyn pallolaajennushoidon jälkeen todetaan potilasasiakirjoissa, että lopputulos kohtalaisen hyvä, tyydytään tähän. Avi ei nähnyt keskussairaalan toiminnassa moitittavaa. Jos autokorjaamo toteaisi, moottorikorjauksen jälkeen, vastaavalla tavalla, niin se katsottaisiin, kuluttajansuojalain perusteella, palvelun virheeksi. Onneksi on valinnanvapaus.

Jos et oo ollu pitkään aikaan kuulustelus, soita Ilmajoen tk:n ajanvaraukseen! Kuulustelemalla ei parane!

Kun euro valuuttana ei jousta, ihmiset joutuvat joustamaan lomautuksina ja työttömyydellä. Oma markka valuuttana joustaisi kilpailutilanteen mukaan.

EU lahjoittaa Italialle 82 miljardia. Siitä Suomen osuus on yli miljardi. Se on enemmän kuin Suomen vienti Italiaan vuodessa. Lisäksi lahjat Espanjalle ja Ranskalle. Suomessa verot nousevat. Kuka voittaa?

Vladimir ei näytä hoksaavan, jotta se rohkaasoo tahallisilla ilamatilan loukkauksiilla Suamen hävittäjähankintaa.

Älähän epäile etteikö Nurmon Jymyn lentopallon miesten ykkössarjan peliselostuksia IP julkaise. Toista se on Vaasan Mailattarien kanssa, siihen ei ole toimituksessa resursseja.

Onko Nordea ruvennut valkkaan asiakkaita kun tarvis palveluja niin palvellaan vaan premium-asiakkaita eikä voi varata edes aikaa omalle pankkihenkilölle. Pettynyt ikänsä pankin asiakkaana ollut.

Hänelle jonka aamu kaffeet menee pilalle savun takia, osta tupa taajaman ulkopuolelta, ei hajut haittaa. Olet se ikävä naapuri joka luulee olevansa parempi kuin muut.

Opettele Kivimaa miljoonan ja miljardin ero ennen kuin kirjoitat EU:n ja Suomen veloista.

Kansanedustajien verotuskäytäntö ja muut edut samaksi kuin oikean työn tekijöillä. Eivät ymmärrä mitä töissä käynti maksaa, kun saavat reissata veronmaksajien piikkiin. Nyt elokuussa alkaa tulla raja vastaan, kannattaako enää ajaa pitkää työmatkaa, kun kaikki tulot menee työmatkakuluihin. Diesel-autolla on vielä kannattanut, mutta kannattaako enää. Paremmin tienaa kun jää kotia nauttimaan vapaa-ajasta.

Ehkä Katajan kimppuun kävivät äärioikeistolaiset. Vasemmiston hyökkäykset persuja kohtaan hoitaa oikeuslaitos.

Salli mun nauraa, kysyin mikä avuksi naapuripuiden oksista, niin joku valopää luulee mua käyttäjäksi, jolla ei oo elämää, koronan vuoksi. Luulin että saisin fiksun neuvon, sainkin naurettavan vastauksen, hymyssä suin meni loppupäivä.

Eikö perussuomalaisille voisi järjestää tapakoulutusta, lähinnä näille, jotka näitä törkypuheita päästää suustaan. Sananvapaus ei todellakaan tarkoita rumaa kielenkäyttöä ja nimittelyä keneltäkään, varsinkaan tällaisessa asemassa olevilta aikuisilta ihmisiltä. Lapsikin tämän ymmärtää.

Entä jos Jari Tervo lopettaisi tuon typerän ohjelman?

Aivan käsittämätöntä, että tuo Wärtsilän tuotannon, ja varsinkin oston organisaation putsaus ylimääräisistä, täysin turhista henkilöistä jätetään aina irtisanomisten ulkopuolelle? Olisikohan nyt korkea aika katsoa tuon organisaation tehokkuutta tarkemmalla silmällä, kun kai pian alkavat taas uudet irtisanomiset?

Minulle on tullut kaksi kertaa Nordean nimissä kirjekuoressa postin kautta huijausyritys. Olen eläkeläinen.

Punavihreä Saarikko hakee keskustan johtajaksi. Sipilä vei keskustan punavihreälle linjalle ja samaan aikaan alkoi syöksy, joka syvenee jos median suosikki Saarikko valitaan. Hallituksessa keskusta on vihervasemmiston tukipuolue, joka Saarikon myötä vahvistuu. Mediassa on keskusteltu keskustan laskun syistä, mutta ei sallita puhua oikeasta syystä. Peruskeskustalaiset eivät enää koskaan äänestä keskustaa. Keskustan on valittava, palatako vanhaan moraalisesti oikeaan linjaan vai jatkaako punavihreää linjaa ja kuihtua pois.

En tiennyt Evijärvelle mökkiä rakentaessani että maanviljelijät vaativat riittävästä järvivedestä mökkiläisiltä maksun vielä kiinteistöveron lisäksi äänin 12-5.

Haluan kiittää Sportin hallitusta, etenkin Heikki Hiltusta. Kun tulee hieno uusi halli, niin on hyvä vaihtaa ammattimies saamattomuuden vetäjän tilalle. Nyt tuomme yhteistyökumppanimme iloisin mielin VIP-tiloihinne.

Suomineito on lähettänyt kymmeniä vuosia edustajia ”Eurooppaan ajamaan Suomen etua.” Mitä saatu. Suomalaiset kaivokset ja perinteiset yhtiöt ulkomaisessa omistuksessa. Täysi banaanivaltio.

Kiitos Isonkyrön seurakunnalle sosiaalitilojen aukiolosta vanhan kirkon vieressä. Miten harvinaisen huomaavaista kirkkoon tutustuvia matkailijoita ajatellen!

”Oletko ylpeä Ilmajoesta? Hyvä, niin pitääkin! Jotta Ilmajoen arvostus, tunnettuus ja kilpailukyky lisääntyvät, tarvitsemme brändilähettiläiksi kaikkia.” Suora lainaus Ilmajoen brändioppaasta. Tässä on mielestäni onnistuttu hyvin. Etenkin istuva kansanedustaja. t. ex-palonkyläläinen

Sanat ovat kuulemma väkivaltaa. Sen sijaan kauppojen ryöstely, näyteikkunoiden kivittäminen, patsaiden ja julkisten rakennusten tuhoaminen, poliisien heitteleminen kivillä ja jäädytetyillä vesipulloilla on vain ”pääosin rauhanomaista mielenosoittamista”. Elämme kummallisia aikoja.

Voi terästää muistia, kyllä ne hajusteet tuoksuivat aikoinaankin. Meinasi henki salpaantua

On hyvä että huolehditte asunto-osakeyhtiöiden asioista. As. oy:n hallitus on jokaisen osakkeen omistajan ja talon asukkaan perusturva. Ollaan täysin väärällä tiellä, jos hallitus nyppii, mielihalujensa mukaisesti, hyppysiinsä kiusattavaksi, joko yksittäisen osakkeenomistajan, tai vuokralaisen. Alitajunnassa ihmisellä on vielä alkukantaiset vaistot kostaa. Mutta nyt sentään eletään digiaikaa 2000-luvulla. Olisiko jo aika ilmaista omaavansa edes hiukan sivistystä?

Viimeisimmistä Suomeen tuoduista pakolaislapsista tai -nuorista emme ole nähneet kuvaa, joten emme tiedä, minkälaiset vaatteet heillä on ollut.

Nimimerkille Suutari pysyköön lestissään (24.7.). Päivän epistolassa ei puhuta vieraslajista, koska Raamattu ei tunne koko sanaa. Hurskaana ihmisenä varmaan tiedätkin tämän. IP:ssä 17.7. kyse oli runosta, joka tarkoitushakuisesti esitettiin jumalanpalveluksessa 12.7. Kirkon halveksimisesta ei todellakaan ollut kysymys, jos asian haluaa oikein ymmärtää. Nimim. Suutari katsokoon peiliin.

Viitsisittekö ihmiset laittaa roskat ulkona roskiksiin. Älkää heittäkö roskia maahan. Vanhemmat voisivat opettaa tämän myös lapsilleen. Kaikki viihtyvät paremmin kun on siistiä.

Nyt olisi syytä järjestää kansanäänestys eurosta ja ehkä EU:sta eroamisesta. Muut Pohjoismaat pärjäävät vallan hyvin ilman euroa.

Tehdään yhdessä tästä parempi maailma. Turha lietsoa pahuutta tai muistella Hitlerin hirmutekoja. Nyt jo näyttää siltä, että vain maahanmuuttajat uskaltavat lisääntyä täällä.

Kenenkään terveyttä ei saa vaarantaa.

Mihinkähän korkeampaan pinnanmuotoon viitataan kurikkalaisen pesäpalloseuran nimessä, kun se on Kylävuoren Kaiku (KylKai)? Täällä on Kylänvuori, mutta ei Kylävuorta. Nimim. Selvyyttä.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa