Lukijoilta: TEKSTATEN

Tällä palstalla on kerrottu kuinka Ruotsi on menestynyt hyvin koronakriisissä. Vajaa 6000 kuollutta, kertokaa nyt minulle minkä verran laskelmissanne on annettu arvoa omaisten surulle.

Viimeksi Seinäjoen valtuustossa puhuttiin Areenasta, lisäavustuksen yhteydessä, että se on tullut omillaan toimeen. Se onkin minivaatimus tälle suurhankkeelle ja alkuvaiheessa usein painotettu asia. Onko todella niin, että Areena on hoitanut omalla rahoituksellaan käyttömenot, korot ja lainan kuoletukset? Vai onko se vain politiikan osatotuutta.

Jos valtio nyt näköjään katsoo oikeasti kriittisemmin ”tuottavia” työmatkoja ja edustuskustannuksia viimeisten vuosien aikana, ehkä myös Vaasan vientiyritysten (ABB, Wärtsilä ym. isot yritykset) olisi perusteltua katsoa nuo ko. vuosien kustannukset ja niistä saatu hyöty yritykselle.

Vamia ja YA yhdistyköön, siitä saadaan rutkasti säästöä tähän talousahdinkoon.

Kyllä olisi monet ravit ja moottoriurheilukisat ehditty pitää raviskalla. Kaatopaikan olisi voinut perustaa muuallekin.

Laittakaa keräys vaikka Holmssin kaupalle, että saataisiin rahat Koivulahden- ja Österhankmontien kunnostamiseen. Terve tuloa toistekin.

Kaiken mailman pilakun fiilaajien ja palakkionmettästäjien takia käräjäoikeuret on ruuhkaapunu. Non ollu toimintakyvyttömiä jo palio ennen koronaa. Käsiä yritethän pestä koronan variolla.

Edelläni lähti iltahämärässä nesteeltä tukkirekka, kyllä oli hieno katsoa kun koko perä oli valaistu ja puolet valoista syttyi vilkuiksi, jopa tukkipankoissa oli valot. Sitten tuli vastaan maanvärinen uitettu saksalainen eikä valon valoa. Seuraavana Audi missä vähän killitti pala anopin helminauhaa puskurin ala-osan koristeena. EU:n tössi kirkkaaseen kesään ja pimeään syksyyn. Polkupyöräilijällä takavalot henkilöautoilijalla ei valoja laisinkaan.

Minä ja 1180 muuta vingumme Evijärven vedenpinnan nostosta. Tämän päivän uutisia kuunnellessa Suomen kaikki kunnat ovat huolissaan mökkiläisten vähentymisestä. Sinä ajat päinvastaista linjaa toivomalla, ettei Evijärvellä olisi mökkiläisiä.

Kiitos Timo Airaksinen kirjoituksestasi Ilpo 1.9. Myös Pelle Miljoona totesi biisissään muinoin: ”Vapaus on suuri vankila”.

Kyllä hirvittää ajatella mitä tapahtuis, jos persut huseeraisivat, jos saisivat vallan. Suu vaahdossa huudetaan ”Suomi takaisin”. Missähän se on ollut? Niinhän se Saksan viiksivallukin ”Saksa saksalaisille”!

Evijärven pinta voi vaihdella eri korkeuksissa, kuten muissakin järvissä. Hyvä puoli on että vesi aina ulottuu rantaan asti.

Isonkyrön kunta, kaikilla lapsilla oikeus koulukyytiin asuinpaikasta riippumatta. Terv. ulkopuolinen.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa