Lukijoilta: TEKSTATEN

Opetusministeriksi on nousemassa lukio-opintonsa keskeyttänyt datanomi. Kaikki on siis mahdollista Suomessa, joka kylpee maailmanmaineessa korkean koulutustasonsa ansiosta.

Laihian kunta laittaa vanhukset ja dementikot maksumiehiksi että kunnan talous saadaan kuntoon.

Vanhaselle vaan semmoiset terveiset että työllistä ne parhaassa työiässä olevat henkilöt, jotka vuosikausia ovat milloin milläkin verukkeella välttyneet työnteolta.

Orpo ja Lepomäki, ei nyt kaivata tämän kriisin keskelle hallituksen kaatamista ja uusia vaaleja, joku roti uhoamiseenkin, kokoomus!

Työpaikkoja tuhotaan surutta juuri, kun kaikkien pitäisi niitä pitää ja lisätä! Paraneehan sillä osingot ja kaverit pääsevät ilkkumaan hallitukselle, ettei työpaikat lisäänny.

6.9. Ilkka-Pohjalaisen Saarikon nousua käsitelleissä jutuissa oli: ”Saarikko varmasti mietti tarkasti, onko hän valmis rumbaan, jossa on oltava valmiudessa 24/7-aikataululla, kun kotona odottavat myös viisi- ja pian yksivuotias lapsi? Näköjään on.” Käsittämätöntä, että vielä vuonna 2020 äitejä syyllistetään omaan uraansa panostamisesta!! Samaista ei varmasti olisi heitetty miespuolisesta henkilöstä! Onko Ilkka-Pohjalainen näin juntti ja vanhoillinen?!

Voi sinä ihana mies, joka annoit neuvoja mäkättävien vaimojen miehille. Sinun kaltaisia miehiä naiset rakastavat. Puhuit niin asiaa, ja siitä et kaikki lähtee kunnioittamisesta, ja toisen huomioon ottamisesta. Voi kun sinun kaltaisia olisi enemmän.

Eiköhän pesäpallo ala olla enemmänkin kuin yliedustettuna tämän lehden sivuilla. Jos ei juttua riitä, niin lähes sivunkokoiset valokuvat sitten niitä höystävät, kädessä pelaajalla maila niin ja vuoroin näin. Eipä jää lehden pääkonttorin paikka- eikä seutukunta epäselväksi.

Kyllä oli niin somaa ja sööttiä, kun sai kolmostietä Tampereelta Vaasaan ajellessa infoa Seinäjoen etäisyydestä aina jo Ylöjärveltä, Huurteen/Avantin kohdalta alkaen, Wau. Jotain tavoitteita jäi vielä uudellekin kaupunginjohtajalle, kun Avaruuden pääkaupungin nimi ei ihan vielä ollut Tampereelle saakka joutanut...

No voi, miten nyt suut pannaan Avaruuden pääkaupungissa, kun Kumluni joutui Avaruusvirastoineen hieman niin kuin sivuraiteille, vai sanottaisiinko et sivusfääreille?

Muistakaa nyt edelleen turvavälit!

Koska lasten vieraannuttaminen toisesta vanhemmasta kriminalisoidaan?

Mistäpä voisinkaan mieltäni enempi pahoittaa, kuin siitä, että Suur-Britanniasta on historian myötä ja typerien ’valtiomiesten’ ohjauksella tullut Pien-Britannia?

Toivottavasti Jukka Mäkysen kirjoitus IP:ssa 8.9.2020 tavoittaa meidän kansanedustajat ja ottavat siitä myös opikseen.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa