Lukijoilta: TEKSTATEN

Wärtsilän johto sitten päättänyt ampua firmaa molempiin jalkoihin?? Nykyiset asiakkaat Servicen lomautusten, ja irtisanomisten vuoksi kärsivät jo nyt! Näin toimien ryssitään lopullisesti koko globaalin firman maine, joten uusista asiakkaista/ kaupoista aivan turha haaveilla!!

Paikallinen sopiminen on jokaisen työssä olevan naisen mielestä kamalinta, mitä voi tapahtua. Silloin palkkaa saisivat vain pomon kavereiden tyttäret sekä alle kolmekymppiset missit!

Postille, meille on ihan sama tuleeko kirjeposti kolme tai neljä kertaa viikossa, kun vaan jakaja osaa lukea ja laittaa kirjeet oikeisiin laatikkoihin. Kiitos ja toivottavasti omatunto kolkuttaa, kun on heitetty roskiin meidän alkuperäiset laskut. Niin, maksettiin sitten krävöölaskuista ylimääräistä, joten tarkoituksenne meni perille.

Orpo alkaa olla yhtä sekaisin kuin Trump: kaksin käsin vetämässä valtion tukia yrityksille, mutta lainaa ei saa ottaa ja veroja täytyy alentaa ja lainaa ei saa ottaa. Pitäisi hänenkin sentään ymmärtää, että mahdoton yhtälö!

Seinäjoella hallinto vakuuttaa oppilaiden saavan OPS:n mukaista opetusta opettajien lomautuksien aikana. Töissä olevat opettajat velvoitetaan huolehtimaan lomautettujen tunneista. Pitkään alalla olleena väitän, ettei opettaja pysty vastaamaan samanaikaisesti kahden luokan opetuksesta. Käytännössä lomautettujen luokissa opetus ei etene, oppilaat ovat tuuliajolla, tukea tarvitsevat kärsivät eniten, eikä oppilaiden turvallisuutta pystytä takaamaan.

Olen luullut, että mökkiläiset, lomailijat ja virkistyskäyttäjät ovat kaikille pikkukunnille tärkeitä ja tuovat kuntaan ostovoimansa, nyt tiedän yhden kunnan joka ei meitä kaipaa 12-5.

Seinäjoen Alasenpuiston nurmikentän vaihto hiekaksi oli ”härski” vallankäyttö virkakunnalta! Vaasassa on koettu samanlaista esim. Elisa-stadion. Miksi me hyväksytään moinen vallankäyttö? Nyt ryhtiä päättäjät! Lukekaa kuntia koskevaa lainsäädäntöä, johtosääntöjä, hallitosääntöä. ”Päättäjät” teillä on vaaleissa annettu!

Luojan kiitos korvatulpille, naapuriin muuttaa metelöivä kakaraperhe.

Eikö JIK:n olisi hyvä valita nyt täysin ulkopuolinen hakija johtajakseen?

PS Jukka Mäkyseltä hyvä kirjoitus 8.9 I-P:ssa rahan määrästä erilaisin selventävin vertauksin. Olisi hyvä nykyhallituksenkin käsitellä rahaa muutenkin kuin lukuina, koska näyttää siltä, ettei heidän koulupohjansa riitä käsittämään paljonko on esimerkiksi yksi miljardi (1.000.000.000).

Ei mennyt kuin muutama kuukausi presidentti Niinistön uudenvuoden- ja valtiopäivien puheesta kun uutta virtaa saaneen hymyilevän puheenjohtajan päätavoitteena on hallituksen kaataminen että päästään itse valtaan. Taitaa olla ohjelmavaje!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa