Lukijoilta: TEKSTATEN

Syntyvyys. Nyt kun syntyvyys vähentynyt, syy taitaa johtua naisten koulutuksesta. He koulutavat itseään, niin ettei lapsille ole tilaa ja työmarinoilla kisaillaan. Niin sanottuja vanhoja piikoja tulee näistä syistä. Usealla naisella haluja olla mies ja olla heidän tehtävissä. Mutta maailmalta löytyy työ, tekijöitä, siis veron maksajia.

Eikö siellä Evijärvellä jo aleta kokoustamaan. että saataisiin kumottua 12-5 äänestyspäätös. Pitäisi sitä vedenpintaa saada nostettua, että voisi olla mökkilaiturilla ja kuunnella laineiden liplatusta.

Voisiko Vaasa pitkän kesätauon aikana hoitaa vesijumpan äänentoiston kuntoon?

Jos auto on pysäköitynä vasemmalle pimeässä, kai siinä pitää olla heijastin edessä. Muuten voi yllättää. Liikenneturvalle pitäisi antaa korvamerkittyä rahaa, että se laittaisi edes joka kevät sanomalehtiin pyöräilijöitä koskevat säännöt. Vaikeita autoilijoille ja pyöräilijöille.

Eikö silmälasiliikkeillä ole ihmistä mainokseen? Kyllä maanviljelijöillä tulee kalliiksi, jos ottaa vinkistä kopin! Kaikki lehmät, hevoset, lampaat ja kanat yms. pitäisi hommata lasit! Minä ostan kärpäselle lasit, kun lentelee pitkin seiniä!

Kyllä suuresti ihmettelen vanhempia jotka ostavat lapsilleen traktorimönkijöitä = tappokoneita. Näillä ajellaan ryhmissä letit liehuen. Nämä vehkeet ovat voimakkaita vaikeasti hallittavia. Mönkijät kuuluvat muualle kuin kaupunkiajoon.

Ihmettelen jatkuvaa valitusta palkoista ja eläkkeistä. Jäin eläkkeelle, tulot ovat menoja suuremmat. En ole ollut suurituloinen mutta osasin hoitaa raha-asiat. Maksoin velat pois jo nelikymppisenä, sen jälkeen olen kartuttanut omaisuutta. Mitä mahtaa tarkoittaa ostovoima? Ostan mitä tarvitsen. Jos siltä tuntuu, ostan uuden sähköauton, käteisellä tietenkin. Valittajista moni saisi katsoa peiliin.

Kepusta tuli vasemmistopuolue ja kannatus tippuu alle 10%:n uuden puheenjohtajan toimesta, nykyään täysin vihervassareitten apupuolue.

Tiesittekö, että israelilaisetkin ovat palestiinalaisia? Aivan samaan tapaan, kuin norjalaisetkin ovat skandinaaveja.

Ilmoittauduin Seinäjoen kansalaisopiston tiettyyn voimisteluryhmään. Saamani tiedon mukaan en enää sopinut. Sitten kuitenkin tuli tieto, että saa tulla ja kokoontumispaikka, mihin saa tulla. Menin ja paikan päällä selvisi, etten sittenkään ole saanut paikkaa. On vain kaksi ryhmää, paikan saaneet ja saamattomat. On tässä nyt se hyvä puoli, että tuli käveltyä muutaman km:n lenkki edestakaisin - jos jotain positiivista asiasta yrittää löytää!

Seinäjoen kaupunki alkaa etsiä ”piilotyöttömiä”. Näkis vaan. Eihän ne työllistä edes niitä, jotka hyppii silmille ja astuu varpaille!

Arbis ja Vaasa Opisto yhdistettiin. Hyvä, mutta ketään ei irtisanottu. Rehtori ja 2 vararehtoria jatkaa. Hävytöntä: näin Rkp-johtosessa kaupungissa hoidetaan taloutta.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa