Lukijoilta: TEKSTATEN

Hyvää kasvatusta saavat lapset eivät kiusaa. Kiusaaja lasten vanhemmat, katsokaa peiliin. Media, tutkivan journalismin paikka.

Hölmöläisen touhulta tuntuu se jos ravintoloiden aikaisemmasta sulkemisesta tulee tappiota. Koskahan löytyy se idearikas ravintolan pitäjä joka keksii saada asiakkaat paikalle vaikka klo 17 alkaen, jolloin asiakkaat voivat helposti poistua kotiinsa klo 01.00 Ryyppyaikaa kyllä riittäisi, eikä seuraava päiväkään ei menisi ”harakoille”.

Hei sinä remontintekijä kerrostalossa, etkö tiedä että remontit pitää lopettaa kello 20.00,vai eikö kiinnosta.

Terveydenhuollon palveluja käytettäisiin, jos henkilöstö käyttäisi normaaleissa hoitotilanteissakin maskeja. Samoin jokaiselle odotustilassa odottavalle tulisi laittaa maski.

Skeittipuisto Vaasaan Onkilahden Laivapuiston alueelle! Mahtavaa lapsille ja nuorille! Mumma x 7.

Miten voidaan epämääräiseen Ilmastorahastoon ”pumpata” 300 miljoonaa? Härskiä vedätystä.

I-P 29.9. H Gräsbeck ja T Airaksinen, kiitos ajankohtaisista, tärkeistä ja hyvistä kirjoituksista.

Koululainen hakkaa toista silmittömästi. Lapsiasiainvaltuutettu kommentoi A-studiossa (28.9.) että hakkaaja itse nimenomaan on uhri, jota tulee auttaa. Siinä uutta moraalioppia Suomen kansalle.

Miksei keväällä reilusti sanottu, ettei maskeja riitä kuin terveydenhoitoon? Osoitettiin jopa tieteellisin ?? tutkimuksin, että maskeja ei tarvita. Koko muu maailma käytti maskeja.

On vastuutonta antaa lasten mennä ulos ja kouluun. Sitten syytetään koulukiusaamisesta ja rikoksista. Pidetään sisällä.

Perunakilon tuottamiseen kuluu 202 litraa vettä. Riisikilon tuottaminen vaatii vettä 1112 litraa. Riisi rahdataan Suomeen tuhansien kilometrien takaa. Säästä luontoa, syö siis perunaa, se on sitä paitsi hyvää!

On virhe suojautua sen väitteen taakse, että kouluilta on viety kaikki keinot puuttua kiusaamiseen. Mitkä keinot? Ei saa löydä karttakepillä? Haloo. Se on edelleen kiinni ihmisestä, joka asioihin puuttuu. Tai on puuttumatta, mikä lienee isompi ongelma.

Kuuleman mukaan Tampereen Hämeensillalle on sen 3-vuotisen korjauksen jälkeen juuri palautettu patsaat, joissa miespatsaiden mallina oli painin olympiamitalisti, Luukon Köpi Nurmosta. 1930-luvulla, kun pohjoisen junat pysähtyivät Tampereella pidempään, menivät painin ystävät joskus odotusvälillä ”Köpiä katsomaan”. 1930-luvulla oli aika, jolloin Nurmo – muu maailma välisessä painiottelussa Nurmo olisi mahdollisesti voittanut. Katsomaan jälleen!

Kerrankin Suomen viranomaisilla oli ryhtiä kieltää kahden terveysjätin fuusio.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa