Lukijoilta: TEKSTATEN

Paristojen kierrätys ja napojen teippaus. Riittää kun teippaa vain toisen pään, se riittää. Laskin karkeasti, että säästyy teippiä yli 150 km vuodessa muuhun tarkoitukseen.

Iso kiitos Evijärven kunnalle, että kokouksessa päädyitte järven pinnan noston kannalle. Me kaikki asiasta meteliä pitäneet olemme tyytyväisiä. Nyt on mukavaa asioida Evijärvellä.

Yliopistoko ainoa koronalinko??

Marinin yhteiskuntavastuu. Työnantajan vastuu on, antaessa työtä ihmisille. Sillä me elämme, toiset paremmin toiset huonommin. Mutta mitä ne hänen tarkoittamat vastuut yrittäjille ovat. Tarkoittaa varmaan lisä kuluja toimintaan. Tällä hetkellä, yritysten kilpailu on jo vaikeaa, jos vielä tuodaan lisä rasitteita, työt loppuu. Mutta ääniä tuli vasemmistopuolueille, sitä Marin kaiketi tällä tarkoitti.

Hei te vanhemmat, jotka annatte kahden pikkutytön, n. 2–4-vuotiaat, lasketella leluautoillaan Teeriniemellä. Ottavat mäen päällä vauhtia ja täysillä alas neljäntien risteykseen. Tätä on jatkunut viime talvesta, silloin mukana olivat rattikelkat ja pulkat. Herätkää jo ennen kuin ovat auton alla!

Ennen mä kuuntelen ja nautin lasten äänistä, kuin juopon örinästä ja siitä miten mekkaloi.

Otsikko Kuollutta kettua roikotetaan takajalasta puussa tiistai 29.9., mutta samassa lehdessä sarjakuvassa Kamala luonto vielä hirveempää roikotusta ja senkö pitäisi olla hauskaa!!

Vasemmistolainen ensimmäisen kauden kansanedustaja Saramo voi nousta opetusministeriksi vaikka koulut jäi kesken.

Kyllä oli naivia keskustelua A-studiossa ulkomaisen työvoiman hyväksikäytöstä ja riistosta. Keskustelijana suomalainen rakennusjätti, joka on hyötynyt vuosikymmeniä työntekijöitään ja asiakkaitaan riistämällä ja huijaamalla. Kyllä ovat takuukorjaukset olleet tiukassa.

Lukija kysyi palstalla onko joku työllistynyt Te-toimiston avulla. Kyllä on. Soittivat alkukeväästä, tarjosivat työtä valtiolla asiantuntijan tehtävissä ja juuri työsopimus sai jatkoa.

Totta. Kotoa se kiusaaja sinne kouluun lähetetään!! Katse ja toimenpiteet sinne kotiin. Saadaan vihdoinkin tehoja. Nyt on haukuttu vuosikymmenet ihan väärää puuta, kun koulun viaksi se kiusaaminen pistetty.

Posti toimitti laskukirjeen Kuortaneelta Ähtäriin kahdeksassatoista (18) päivässä. Ihmettelen kyllä postinkulkua, ja mielestäni syystäkin.

Aloite: Kun syyskauden peltotyöt tulevat valmiiksi niin tehokkailla vesitankkiautoilla huuhdellaan asfalttiteiltä savipaakut ja muut lillingit ojiin. Loka on iso liikenteen vaaratekijä liaten tuulilasit ym. Esimerkiksi Kyrönjoessa riittää kyllä vettä näihin hyviin tarkoituksiin.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa