Lukijoilta: TEKSTATEN

Haluaisin tietää mitä tekee Seinäjoen vanhusneuvosto, mitä on saanut aikaiseksi, varsinkin nyt korona-aikana. Siis mitä olette tehneet Seinäjoen vanhusten hyväksi? Vai onko neuvosto perustettu siksi kun laki sitä vaatii?

Kolhoosissa asumisessa pitää huomioida meidät muutkin asukkaat, meitä on muitakin omissa lokeroissamme.

Eikö olisi kohtuullista, että jostain löytyisi niiden suomalaisten yhteystiedot, joiden puolesta ulkomaiset marjanpoimijat toimivat? Voisi kysyä esim. miksi poimija kulkee talon pihassa ja puutarhassa?

Työttömyys ei vähene virkailijoita lisäämällä, karenssivalvonta vain lisääntyy. En ole ikinä kuullut, että joku olisi saanut töitä TE-toimiston kautta.

Pian Altiaa viedään että kossupullot heläjää, sanokaa mun sanoneen.

Kyröös on taas ajettu k:ta ja p:kaa tankkikaupalla pelloille ja haju sen mukainen. Niin kauan kuin tämä jatkuu, en aio mieltäni vaivata Kyröön kesämökkimme pienistä sauna- ja tiskivesistä.

Olen todella pettynyt meihin suomalaisiin. Ollaan taisteltu Suomi itsenäiseksi ja tehty paljon muitakin yhteiskunnallisia ihmetekoja sisulla ja taidolla. Me olemme monessa asiassa maailman parhaita. Mutta tämän sivistysmaan tumpulat eivät saa koulukiusaamiseen mitään rotia. Lapset ja nuoret ovat aikuisten tekojen ja oikeudenmukaisuuden armoilla tässä asiassa, kai se ymmärretään? Missä olette tolkun ihmiset? Tulkaa esiin jo! Nimim. Koulukiusattua kaveria aikoinaan puolustanut.

Miten on mahdollista että viisas Amerikan kansa on valinnut presidentikseen tuollaisen pölöhökustaan?

Vai että oma yritys! Olen kuusi vuotta etsinyt kumppania perustettavaan palveluyhtiöön, jonka tarkoitus ei ole tuottaa voittoa omistajille, vaan tarjota määrältään, laadultaan, sisällöltään ja ammatilliselta työotteeltaan tarkoituksenmukaiset palvelut, ja asialliset työhyvinvointiolosuhteet. Ei ole löytynyt, ei.

Ketä kiinnostaa BB? Minua. Uusia kasvoja, kaikenlaista kivaa, hyvät keskustelut ja jospa vielä se romanssikin syttyisi; mahikset ovat hyvät! Ketä kiinnostaa Posse/Putous? Samat naamat aina ja typerät sähläykset; eivät enää naurata.

Joku ihmetteli, miksi kiusaaja saa jatkaa koulussaan eikä siirretä toiseen kouluun. Syytti opetusministeriä. Perehdy asioihin! Se on lakiin kirjattu asia.

Kummallista, että valtiolla ei muka riitä rahaa Suomen rapistuvien teiden korjaamiseen, mutta ulkomaille lähetettäväksi kyllä löytyy heti.

Nyt kun Vaasan jäähallin liepeiltä Aila viimeisteli Aapelin aloittaman metsänraivauksen, vieden mennessään viimeisenkin Osalan liito-oravapuun, niin olisiko aika laajentaa jäähallin pysäköintialuetta, nehän ovat täysin riittämättömät?!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa