Lukijoilta: TEKSTATEN

Haloo. Kenen kasvattamat siellä koulussa kiusaa??? Näittenkö, jotka täällä asioista tietämättä sormella osoittaa ja mesoaa, että koulukiusaaminen on open vika?

Kiitos hallitukselle viisaasta ravintoloiden aukioloaikoja koskevasta päätöksestä! Keväinen hyvä päätöksen tekijä palasi.

On se kumma ettei ainoalla verovaroilla ylläpidettävällä (Yle) kanavalla saada paikallisuutisia näkymään, niin kuin kuuluu. Ketä kiinnostaa Helsingin asiat siinä kohtaa?

Viimeisen kerran. Sinulle, joka vihaat opettajia. Opettaja on psykologi, kuraattori, terveydenhoitaja, poliisi. Hän keskustelee, ohjaa, huolehtii, kuuntelee, välittää, kannustaa, tiedottaa, neuvoo. Sekä huoltajia että oppilaitaan. Kaiken tämän keskellä hän myös opettaa parhaansa mukaan. Tervetuloa seuraamaan koulun arkea.

Jos Suomella olisi eurosta erillinen, kelluva valuutta, niin mihin verrattuna sen arvo vaihtelisi? No, tietenkin euroon. Jo pelkästään siksi Suomella kannattaa olla valuuttanaan sama kuin on esim. Saksalla ja Ranskalla eli euro.

Entisen ajan loistavaa tunnelmaa Elisalla Jaro-pelissä! Yrittämisen puutteesta Vepsua ei voi syyttää. Alkukauden varovaisuus oli poissa. Ens kaudella nousu!

Joka paikassa, jonne Hercule Poirot menee, tapahtuu heti murha, jopa useita. Onko Poirot itse sarjamurhaaja?

Olen 65-vee ja on tietokoneet, pankkisovellukset kännykässä, kortit, mutta maksan kaupassa käteisellä aivan piruuttaan. Ei kuulu kenellekään ostoskäyttäytymiseni.

Muistakaa nyt, että Suomi on entinen kekkosslovakia: kansalaisilla saa olla oma mielipiteensä, kunhan se on sama, joka hallituksella on.

Hienoa, Kari Mantere! Juuri niin. Jos kauppoja, moottoripyöriä yms. siunataan, miksei sitten ihmisiä? Vilpitön kiitos!

Kun esimies ei ole käynyt kouluja, alaisten kohtelu sen mukaista.

Kiitos IP ja Kari Mantere homoparien vihkimisestä tehdystä jutusta. Jos kaikki kirkonmiehet ja -naiset olisivat yhtä avarakatseisia, voisin jopa harkita liittyväni takaisin kirkkoon. Kari, olet ihan paras kirkkoherra ikinä. Voin vain kuvitella, miltä homopareista tuntuu, kun näin heteronakin lämmittää mieltä Karin suvaitsevaisuus ja rakkaudellisuus.

Lapsiaan rakastavat vanhemmat, eivät erotilanteessa manipuloi lasta toista vanhempaa vastaan. Joka näin tekee, se tulee myöhemmin monin verroin omaan nilkkaan takaisin. Pienet lapsetkin jo ymmärtävät.

Naulan kantaan, taas kerran, Jarmo Lintala, lehdessä 29.9!

Mahtavaa, että Vaasan opiskelijat juhlivat onnellisina ja ilman huolta huomisesta kun kampanjakin oikein lehdessä julistettiin: ”Vaasa onnellisten oma Strömsö”.

Eikö näille h---tin opiskelijajuhlille saada loppua. Ellei pässit itse ymmärrä lopettaa, täytyy systeemin auttaa...

Vähän vähemmän itsekkyyttä juottoloiden omistajilta nyt. Jos ei viina virtaa riittävästi ja kassakone kilise, ravintoloiden omistajat voivat ryhtyä tukitoimiin ja kiertää yhdessä juomassa toistensa ravintoloissa. Näin työllistetään, eikä ala kärsi.

Kiitos opiskelijat, että sekoititte vaasalaisten elämän! Ei paljon järki päätä pakota!!!

Vaasan yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoiden käyttäytyminen on hävettävän piittaamatonta! Kollektiivinen vastuunkanto ei sovi näille bilettäjille! Näistäkö tulevaisuudessa pitäisi tulla Suomeen päättäjiä?

Maskisuosituksen jälkeen käynyt pari kertaa marketissa. Alle 10% asiakkaista maskit. Mitä kohtaa noissa ohjeissa ette maskittomat tajua?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa