Lukijoilta: TEKSTATEN

Mitähän siitä tulisi jos kokoomus ja ps perustaisi uuden hallituksen, katastrofi, onneksi meillä paras hallitus vuosikymmeniin! Onneksi meidän hallitus pitää terveyttä tärkeämpänä kuin rahaa, toisin kuin ps ja kokoomus.

Kari Mantere – suurkiitos suurta rakkautta huokuvasta sateenkaariparien puolustuspuheesta – olemme kaikki yhtä arvokkaita Jumalan luomuksia! Valoa ja rakkautta jokaiselle!

Älä maksa sitä laskua. Voi, olla huijauslasku.

Mikä on pilannut maailman parhaan koulun ja koulutuksen? Olisiko niin että mätä on ollut piilevänä koululaitoksen sisällä?

Kuinkahan paljon Vaasalla on johtaja, päällikkö, asiantuntija -vakansseja samalla toimialalla kun 1 tehokas henkilö voisi hoitaa kaikki toimet.

Marin syyttää Metsäteollisuutta epäisänmaallisuudesta, hoh hoi, itse jakaa rahaa ympäri Eurooppaa ja kaikenlaiseen kehitysapuun ulkomaille, sekö on isänmaallista. Eikö ole jo eron paikka?

Vaasastako Suomen onnellisin kaupunki ? Ja pah, varsinainen merellinen menehtyjä, josta suomenkielinen väki kaikkoaa ja maahanmuuttajat pitää jotenkin väkiluvun aisoissa! Muutama esimerkki: Kauppapuistikko 29; motarilla 120 km/h lähes keskustaan, kaikillako noin kiire pois ja sen varsi kuin korpikylään tulisi, muualla varret vilkasta elinkeinoelämää; laadukkaan ranta-asumisen puute; Mansikkasaari; Påtti; siilot; Wasalandian alue; leirintäalueen paikka; kaksi kieltä, kahta mieltä; jne; jne...

Olisiko ihan mahdotonta ilmoittaa koko maassa, mistä paikalliset ja päivittäiset koronaohjeet löytyvät. Nyt ei löydy mistään.

Keskustan huono kannatus johtuu Sipilän hallituksesta, eikä nykyisestä hyvästä hallituksesta.

Paikallinen sopiminen ei ole sopimista, vaan yksipuolista painostamista, josta työn tekijälle ei koidu mitään hyvää.

E-P:n keskussairaalassa on erinomainen kahvila! Joskus vaikuttaa siltä, että kaikki muutetaan muuttamisen vuoksi.

Voi kun kanssaihmiset tajuaisivat kuinka paljon turvallisemmalta heidän olonsa tuntuisi maskia käyttäen asioidessaan esimerkiksi suuressa marketissa. Nyt kun niitä on sitä paitsi edullisesti saatavilla. Ei tarvitse suorittaa äkkikäännöksiä ja paniikkivälttelyjä. Tosin jostain kumman syystä veikkauspisteen asiakaspalvelija suhtautui suorastaan vihamielisesti.

Kokoomus suosii jälleen rikkaita. Heiltä siirtyy valtavia määriä varallisuutta, rahaa, huviloita, kartanoita, yrityksiä jne. sukupolvelta toiselle perintönä. Jos perintövero poistuu ja yhteiskunta saa verotuloja vasta, kun omaisuutta myydään, jäävät nuo edellä mainitut rikkaiden varat kokonaan verottamatta. Lisähuomio vielä siitä, että yritysten sukupolvenvaihdoksissa verotus on äärimmäisen matalaa ja verohuojennukset valtavia jo nyt, joten siitäkään ei kokoomuksen tarvitse olla ”huolissaan”. Kokoomus viilaa jälleen linssiin tavallisia veronmaksajia!

ihan aikuusten oikiasti. Kyllä tosiaan kun menee ravintolaan jo klo 20 niin 24:ään mennessä siellä on ehtinyt olla jo 4 tuntia. Ei tartte mennä vasta klo 23 ja olla 3:een asti. Sama 4 tuntia.

Nyt näytetään Nallelle ja Pelle Pesoselle närhenmunat. Järjestäytyminen yhteishenki on voima, jota ravattiherrat pelkää, nyt tarvitaan talvisodan henkeä!

On se kumma homma Vaasassa tämä säästäminen. Perhepäivähoitajille ei myönnetä uusia liimapuikkoja loppuneiden tilalle, vaan pitää lahjoituksia kerjätä pitkin kyliä, mutta sitten on kuitenkin varaa palkata Vaasalle oma onnellisuustutkija. Kyllä jossain on nyt pahasti häikkää.

Ukkomiehet, nämä miehet roikkuu keskustelupalstoilla katselemassa seuraa itselleen nuorista naisista. Tämäkö on vaimojen vika? Tämähän on toisen halveksimista, pidetään vaimoa vain sisäkkönä ja luullaan ettei se tiedä mistään. Sitten syytetään vaimoa kun se lähtee. Miettikää miesparat mitä teettä, olisitte pitänyt sen nuoruuden oikeaan aikaan eikä paapan iässä. Aika kuluu päiväkaudet puhelin kädessä, odotellaan koska se tyttökulta viestittää.

Tapahtui Alavudella! Tuttavani meni kauppaan kasvonaamio kasvoilla, vastaan tuli iäkkäämpi rouva ja alkoi tekoyskiä kohti ja sen jälkeen nauroi... Kas kun ei aivastellut!!! Voiko olla näin tyhmiä ihmisiä todella olemassa?

Trumpille olisi viisainta, kun lähtisi Kimin kanssa leikkimään Pohjois-Koreaan. Amerikkalaiset tekee itsensä naurettaviksi. Pellekansa.

Vaasa, Suomen onnellisemmaksi kaupungiksiko? Täällä on niin monta mielensäpahoittajaporukkaa, Ympäristöseurasta kaikenkarvaisiin asukasyhdistyksiin, joiden aktiviteettien seurauksena Vaasassa ei edisty mikään, mikä voisi lisätä kaupunkilaisten onnellisuutta, että unohtakaa koko juttu.

Sveitsissä kansa äänesti minimipalkaksi 21,40e, Suomessa minimipalkka on noin 7e tunnissa ja se ei ole laki kuten Sveitsissä ja useassa muussa maassa on laki minimipalkasta, ei Suomessa.

Miten kauan tätä kellojen talvi/kesäaikataulujen siirtoa nyt vatuloidaan, ja kuka nyt Suomen suhteen sen sitten päättää? Ei pitäis kyllä olla isoin ongelma tässä kaaoksessa!!!

Voi, kun olisi yksi vaikkapa Yleltä poispotkittu rahan, vallan, politiikan, tieteen ja uskonnon kahleista vapaa medialukutaitoinen kaiken kokenut nuori utelias tutkiva journalisti, joka huolellisesti ja syviin juuriin syventyen selvittäisi totuuden koronaviruksesta!

Erästä poikaa kiusattiin koulussa. Poikia oli sinä vuonna enemmistö luokalla. Kysyin pojiltamme, kuka kiusaa? Sitten esitin toiveen, että koko luokan pojat puolustaisivat kiusattua ja panisivat kiusaajan aisoihin. Näin kävikin yhdessä ja kiusattu poika sai jatkaa sen jälkeen kouluaan rauhassa.

Rehtorit ja opettajat ovat koulukiusaamisesta vastuussa! Esimiehet taasen ovat työpaikkakiusaamisesta vastuussa. Osa pomoista omaa vahvoja narsistisia ominaisuuksia, jotka edistävät kiusaajien toimintaa satakertaisesti. Poliisilla taasen on vähän väkeä ja paljon muita vastuita mm. huumevälittäjät ja talousrikolliset.

Seinäjoen päättäjät!! Laittakaa huput pysäköintimittareihin, näin voitte saada vielä Seinäjoen keskustaan kauppiaat takaisin. Nyt olis kiire!

Vaasan Sport; jo ensimmäinen peli kertoi paljon tulevasta kaudesta. Hankinnat menneet taas penkin alle. Jos kausi pelattaisiin loppuun, olisi Sport taas kolmen viimeisen joukossa ja todennäköisesti viimeinen. Miksi ei hankita nuoria nousevia kykyjä? Nyt hyökkäyskalusto on aivan liian hidasta ja kankeaa. Surullista fanien kannalta koko touhu.

Miksi ei yleisölle kerrota ennakkoon, että ”maskipakko”? Tämä olisi tarpeen kaikkiin tilaisuuksiin.

Olipa rumaa tekstiä Sankelolla keskustaa kohtaan koko pitkä juttu, huh huh.. Eipä ole moista hetkeen kuultu ja nähty.. Näinkö kokoomus rakentaa siltoja tulevaisuteen? Varmaan vaikeaa ainakin keskustaan. Ja jos Sankelo muistaa, niin keskusta on ollut usein kokoomuksenkin pelastaja hallitukseen..

Somepersoonat ym. kaikenmaailman salarakkaat, hallitsee nykyään viihdemaailmaa. Kyllä on kovettu halu päästä julkisuuteen, jos tahtoo olla Suomen huonoin kuski, tai jokin muu ittensä värityskirjaksi tatuoitu tyhjännauraja. Onneksi on Yle ja Radio Suomi.

Olisi kiva päästä piipahtamaan tulevaisuudessa, seuraamaan loputtomia riitoja ja oikeudenkäyntejä siitä, kuka maksaa siihen mennessä raunioituneiden tuulivoimaloiden purkutyöt.

Kalarannan nurmikkoalue on varmaan suunnittelijan paperilla näyttänyt hyvältä. Vaan todellisuus on kaikkea muuta. Istutusalue korkeine kivityksineen plokkaavat kulun. Siinä tallataan, missä aukon parkkipaikalta pitäisi olla. Ei olla ajateltu veneennostopaikalla traktoriyhdistelmän ja peräkärryn vaatimaa tilaa, joten levennetty nurmikkoalue on nyt survottu pilalle. Vielä kulun esteeksi polulle asetettu kivi voidaan kiertää nurmikon kautta. Kysykää suunnittelijat nyt kuskeilta.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa