Lukijoilta: TEKSTATEN

”Onnellisuuden” kaupungissa Vaasassa juhlivat opiskelijajoukot ovat toteuttaneet innolla kaupungin nykyistä iskulausetta ”Elämän kuuluukin olla helppoa”. Ikävällä menestyksellä. Nyt kunnolla käyttäytyneet asukkaat joutuvat kavahtamaan jopa toisiaan koronapelossa. Villiä opiskelijajuhlintaa päivittäin nähneenä täytyy kysyä, oliko tarpeen aiheuttaa vahinkoa monille?

Kiitos K. Laitala erinomaisesta kirjoituksestasi yleisönosastolle 5.10. liittyen avoimiin päiväkoteihin. Ihmettelen miksi seurantajakson suosituin päiväkoti piti kiireellä lakkauttaa. Lapsia oli 1,3-kertainen määrä seuraavaan. Onneksi säästöä tulee siitä kun Vaasan ei enää tarvitse maksaa Vaasalle vuokraa.

Sisäministeri Ohisalo itse lienee varsinainen poliisin auktoriteettiaseman heikentäjä arvosteltuaan kriittisesti poliisin toimia, jotka kohdistuivat yleisen liikenneväylän omavaltaisiin, itsepäisiin katkaisijoihin, istumalla tiellä. Seuraavalla kerralla, vastaavassa tilanteessa, hän menköön itse paikalle ja lausukoon mm. seuraavaa: ”Voi lapsikullat, minä ymmärrän toki teitä täysin, mutta poliisisedät voivat olla teille vihaisia, tulkaa jo pois!”

Vaasan yliopiston nimeksi voisi vaihtaa Vaasan apukoulu, aines kun tuntuu olevan sitä tasoa.

Kiitos Kari Laitala, että olet puolustanut R:nummen avointa päiväkotia. Varhaiskasvatusjohtaja Anne S-V saa puheillaan kaikki alueella asuvat kuulostamaan sosiaalitapauksilta. Muutenkin kannattaisi miettiä mitä tekee ja puhuu virkamiehenä, valheella kun tuppaa olemaan lyhyet jäljet.

Parin vuoden päästä Altian norjalainen kumppani tekee ostotarjouksen kaikista osakkeista. Näin päättyy kotimaisuus Altiassa. Esimerkkejä DNA, R-kioski, Kotipizza.

Vaasan keskustassa la 3. – su 4. välisenä yönä klo 2 asti oleskeli tavallista enemmän nuoria. Tultiin potkul., autoilla, kävellen ryppäissä, sullouduttiin autoon. Maskeja en nähnyt. Oppilaat yrittävät torjua koronaa. Vapaa-aika kumoaa kaiken.

Kiitos opiskelijat, teitte Vaasasta korona-pääkaupungin. Oletteko nyt tyytyväisiä itseenne??

Toivottavasti altistuneiden perheenjäsenet ja näiden kanssa tekemisissä viimeisen parin viikon ajalta ottaa lapsensa kotihoitoon päiväkodista ja koulusta nyt ensi alkuun pariksi viikoksi pois niin tartunnat ei siirry eteenpäin alakouluihin ja päiväkoteihin. Ihan ilman virallista kehotusta. Ei päästetä koronaa eteenpäin, nyt vahvana vaasalaiset. Altistunut oireeton voi olla kohta oireellinen ja perhepiirissä ehtinyt tarttua. Tarkkana.

Miksihän verottajalla on käytössä vain rahanpesusta kiinni jääneiden pankkien tilinumerot? Eiköhän verorahat täytyisi ainakin yrittää pitää erillään rahapesuloista?

Meillä bileet, viis muista ihmisistä.

Poliisiväkivalta rantautunut Suomeen.

Metsälän romusiipi: se hävittää joka sen on valmistanut!

Polkupyörien renkaista polkupyöriin puhkeamattomat renkaat, kuten on kottikärryissä (polyuretaani).

Herää Vaasa, Kaukoranta ja kumppanit. Taaskin alkaa omaisten ja palvelutalon asukkaiden ”kidutus”, vierailukielto. Olen melko varma, että omaisten läsnäolo, vaikka lyhempi elämä, on parempi kuin ero läheisistä. Miksi aina puolustuskyvyttömiin isketään? En katso tätä ”suojelemiseksi”.

Korona ja syyllistäminen. Totta ihmeessä voi ja saa syyllistää koronan levittäjiä! Minä ainakin syyllistän! Niin fiksujen ja opiskelevien Suomen tulevaisuuden toivojen luulisi tietävän koronan pahimmatkin riskit ja tietävätkin mutta eivät piittaa vähääkään vaan toimivat tietoisesti ja vähätellen vastoin kaikkia suosituksia! Tuntuu siltä että opiskelun tärkein juttu onkin juuri juhliminen! Seurattu haalaripukuisten ym. nuorten juhlintaa kauhistuneena! Valitettavaa, että nykynuorilla murkkuikä jatkuu vähintään valmistumiseen saakka eikä välttämättä kasva aikuiseksi sen jälkeenkään! Näyttäkää, että kannatte vastuuta kanssaeläjistänne eli elättäjistänne jo nyt, näyttäkää sivistyksenne! Siten luotte uskoa paremmasta Suomesta kaikille!

Kommentoi


Luetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa