Lukijoilta: TEKSTATEN

Nyt hallitus on oikeilla jäljillä. Hävyttömintä mitä yhteiskunta voi tehdä, sallia kansainvälisten ahneiden sote- ja terveysfirmojen rahastaa sairaiden ihmisten kustannuksella ja samalla tyhjentää julkiset terveydenhuollon budjetit veroeuroista. Tähän mennessä tehdyt hölmöilyt tulee purkaa Kemissä ja monissa surkeissa pikkukunnissa.

Matti Vanhanen Ykkösaamussa 10.10. Kyllä tuli selväksi, että hänen taitonsa valtionvarainministerinä on asiallisesta ja osaamista. Rauhallisesti puhuen asiat tulivat ymmärtävästi esiin. Jos vertaa näihin muihin ministereihin, joita jotkut sanovat puhekoneiksi. Jotka ovat vasta koeajossa, mutta luulevat olevansa kaiken asiantuntijoita.

Suomen valtion omistama Posti Oy on viime vuosien aikana tehnyt hallaa suomalaisille yrityksille lähtemällä kilpailemaan niiden leivästä esim. kuljetusala, kiinteistöpalvelut ym. Moni pienyritys on joutunut vaikeuksiin tai lopettamaan. Tarviiko valtion olla mukana yritystoiminnassa? Miksei yrittäjäjärjestö ole puuttunut asiaan? Olisiko jo aika lopettaa sekatalous?

Nyt riittää opiskelijoiden syyttäminen. Kohdistakaa energianne siihen että otatte itse selvää SARS-CoV-2- viruksesta. Oikeata tietoa on olemassa, vaan se ei löydy massamedian lööpeistä. Opiskelijat tekivät ainoan oikean: elivät suht koht normaalia elämää. Kiitos teille opiskelijoille!

Siinä porukassa Palosaaren Urheiluseuran entinen puheenjohtaja on ainoa, joka välittää kirjastoista ja lasten avoimista päiväkodeista. Ne muut laulavat laulua Joka niemehen notkohohon saarelmaan lisää kenttiä aina vaan! Viimeisimmässä aloitteessakin on kyse urheilukentästä! Vaasalaiset käykää enemmän kirjastossa, ja vähemmän ”matseissa”.

Koska aloitetaan yt-neuvottelut ja lomautukset koskien ministereiden lukuisia neuvonantajia ja kansanedustajien avustajia??? Siellä varsinkin olisi kyllä nyt tämän kriisin keskellä syytä miettiä, kenelle me veronmaksajat maksamme palkkaa ja mistä!!

Vältän kaikkien yritysten tukemista, jotka käyttävät enimmäkseen tai kokonaan vuokratyövoimaa, toivottavasti muutkin ajattelevat mihin se johtaa.

Etänä, etänä näytä sarves, tulee koronalle loppu!

Nykykirjoissa on kaikenlaisen toiminnan kuvausta erilaisten ihmisten suorittamana, mutta niissä kukaan ei ajattele mitään eikä toimintaympäristöä kuvata. Voisiko joku kirjoittaa ajattelevasta ihmisestä?

Lapuan Latosaaressa tanssi 350 henkeä. 3.10. Lehdessä luki, että karanteenissa noin 15 henkeä, mutta kaikki paikalla olleet ovat voineet altistua koronalle... Miten on mahdollista, että loput 335 eivät joutuneet karanteeniin, vaikka korva suussa, lähikontaktissa, pienessä tilassa, monen vieraan ihmisen kanssa tanssittiin sikin sokin, koko pitkä ilta??

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa