Lukijoilta: TEKSTATEN

Sinulle omainen. Jos koet muutaman viikon vierailukiellon ”kidutuksena”, niin voi huh huh. Nyt et ajattele laajemmin. Ajattele niitä 100 ikäihmistä, omaisia, hoitajia, heidän perheitään mitä voi tapahtua. Kiitos Kaukoranta ja muut tahot. Voimia kaikille varsinkin hoitajille, jotka eivät varmasti ole liikkuneet puoleen vuoteen missään muualla kuin koti, metsä, mökki.

Hyvä kirjoitus Seppo Ylilammelta 11.10. Ketään ei saa nykyään ”syyllistää”. Asianomainen pitää laittaa vastaamaan teoistaan. Ja korvausvelvollisuus teoistaan. Rahahan tunnetusti tepsii...

Hyvä kirjoitus Seppo Ylilammi! Ja itsekin samalla valaistuin!! Miksi opettajia syytetään koulukiusaamisesta? Se toden totta on kotien ja kasvatuksen syy!! Tai tässä tapauksessa niiden puute!! Kotoa se malli tulee!! Herätys kiusaajien vanhemmat!!!

Politiikassa olisi paras siirtyä kaksipuoluejärjestelmään.

Poliisiväkivalta on rantautunut Suomeen. Miksi? Koska kansalaisista on tullut tottelemattomia. Meillä on vielä onneksi lainvalvojia.

Korona ja tyhmyys ovat huono yhdistelmä. Kiihtyvässä tautitilanteessa välttelen kaikkia tarpeettomia kontakteja. Koiraa ulkoiluttaessani iäkäs naishenkilö ryntäilee kadulle seurustelemaan ja taputtelemaan lemmikkiäni. Kyllä korona ulkoilmassakin tarttuu, kun tappituntumalle tunkeutuu. Eikä kaupunkielämään muutoinkaan kuulu ohikulkijoiden pysäyttely.

Suomen rauhanajan vaikein kriisi ei ole korona (I-P 11.10.2020), vaan Sipilän ässähallitus, jossa perussuomalainen kokoomus sotki keskustalaiset arvot feodaalikapitalismin suohautaan. Niitä peijaisia maksetaan vielä kauan. Koronasta pelastaa turvaväli!

Seppo Ylilammi, hyvä kirjoitus koulukiusaamisesta, se on juuri näin, mutta yksi suurin vaikuttaja jäi mainitsematta, vapaa kasvatus kiitos päättäjien.

Jos oppositio ei osaa tai ei halua taikka ei parhaaksi näe harjoittaa [oppositio]politiikkaa, on se opposition demokraattinen oikeus. Ei siitä kärsi kuin parlamentarismi. Kyllä hallitus kykenee avoimen demokraattiseen päätöksentekoon keskenäänkin. Jonkun sekin on tehtävä.

Trump on omasta mielestään terve ja tervehtynyt jopa koronasta. Kohta hän avaa valkoisentalon parvekkeen ovet ja julistaa tähänastisen uransa suurimman uutisen. Olen messias ja nostan kaikki koronaan kuolleet amerikkalaiset haudoistaan, ehdolla, että he sitoutuvat äänestämään hänet, Donald Trumpin, presidentiksi.

Muistatteko kuinka pääministeriaikanaan Matti Vanhanen äänestettiin Suomen seksikkäimmäksi mieheksi. Ei sitä tietääkseni paheksuttu oikealla eikä vasemmalla. Nyt Sanna Marinin tyylikäs poseeraus lehdessä herättää kalabaliikkia. Miksi miehelle sallitaan persoona pääministeriyden takana mutta naiselle ei?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa